28/5/12

Μέτωπο πολιτικής ηθικής , πατριωτικής συμπαράταξης, επιβίωσης του Ελληνισμού

του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Η Πατρίδα μας έχει παγιδευτεί από ανάξιες και ανεύθυνες πολικές ηγεσίες. Η ΝΔ έχει καταρρεύσει ως κόμμα της μίζας, της διαπλοκής και της ηθικής παρακμής. Με μεθόδους αποστασίας επιχειρεί να διευρύνει το ελάχιστο εκλογικό της ποσοστό και πάλι δεν τα καταφέρνει. Μαζί με τον «άπαξ και δια πάντα προδότη» Αντώνη Σαμαρά ενώθηκε και η κα Ντόρα Μπακογιάννη ως κόνδορας για να του κατασπαράξει το πολιτικό του πτώμα. Οι νεοφιλελεύθερες ενδοτικές και αντεθνικές δυνάμεις που έχουν μαζευτεί υπακούουν στις εντολές της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Ακόμη είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της υπόγειας συμφωνίας, ειδάλλως μετεκλογικής αποστασίας των Βουλευτών του Π. Καμμένου, για να συμπληρωθεί το σύστημα.
Η Ελλάδα δεν ελπίζει τίποτα καλό απ’ αυτούς. Παράλληλα, οι ψήφοι διαμαρτυρίας του ΠΑΣΟΚ διόγκωσαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που καβάλησε το καλάμι, ο αμερικανοσοσιαλιστής, κ. Α.Τσίπρας με κοινωνικό μοντέλο την δυτική παρακμή ,την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών, την αποχριστιανοποίηση, τους γάμους ομοφυλοφίλων και την πολιτογράφηση των εισαγόμενων εθνικών μειονοτήτων καμία σχέση δεν έχει με τον σταλινικό κομμουνισμό του ΚΚΕ. Τελικά κανένα από τα κόμματα που επέλεξε το «σύστημα» δεν συγκεντρώνουν αυτοδυναμία σε καμία περίπτωση και έχουν ως εφεδρεία το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Φ.Κουβέλη. Η χώρα κινδυνεύει από όλους αυτούς μαζί! Ο τεχνητός διπολισμός για να παραμείνει στο προσκήνιο και ν’ αναβιώσει το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με βοηθούς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Φ. Κουβέλη είναι κούφιος. Ο λαός καταδίκασε τελεσίδικα τους δίδυμους πύργους της συμφοράς και δεν ξαναγυρίζει πίσω! Θα τους τιμωρήσει κι άλλο!
Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα που έβαλε την Ελλάδα πάνω απ’ όλους και όλα, γι’ αυτό τέθηκε στο στόχαστρο των μαύρων κέντρων υποταγής της χώρας. Οι εξαγορές στελεχών δεν μας πτοούν! Έχουμε 400 ακόμη υποψήφιους βουλευτές που είναι πιστοί στον εθνικό αγώνα. Εμείς θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση μόνο αν έχει σαν στόχο την ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας!
Αν απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες και παταχθεί η εγκληματικότητα, αν δημευτούν οι περιουσίες και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι επίορκοι πολιτικοί, αν γίνει αναδανεισμός με συμμαχία των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου με 1% επιτόκιο 5 χρόνια περίοδο χάριτος και 10 δις δόση τον χρόνο, αν κουρευτούν τα ιδιωτικά δάνεια με σύγχρονη σεισάχθεια, αν καταργηθεί το πόθεν έσχες και πέσουν τα λεφτά στην αγορά, αν ψηφιστεί δίκαιο 10 ετές φορολογικό σύστημα για να έλθουν ξένες επενδύσεις, αν υποστηριχθεί η αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο λαό ορθόδοξη εκκλησία, αν θεσπιστεί η ατομική ευθύνη στο δημόσιο, αν ανακηρυχθεί άμεσα η ΑΟΖ στον ΟΗΕ και εξορυχτούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.
Σας καλούμε σε ένα μέτωπο πολιτικής ηθικής , πατριωτικής συμπαράταξης, αποτροπής των εθνικών συμφορών, επιβίωσης του Ελληνισμού!
Τώρα, χρειάζεται η φωνή της Εθνικής Ενότητας του ΛΑ.Ο.Σ. Η φωνή της Εθνικής Αντίστασης του Γ. Καρατζαφέρη.
Με τους Πατριώτες και όχι με τους Προδότες!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Νοέμβριο του 2011, που σπεύσατε να στηρίξετε τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, και να κάνετε πρωθυπουργό έναν σημιτικότατο τραπεζίτη, πού ήταν η εθνική κυριαρχία;

Όταν τα ποσοστά άρχισαν να καταρρέουν τα θυμηθήκατε όλα αυτά...
ΝΤΡΟΠΗ σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι το χάσατε το παιχνίδι, οι μαλακίες πληρώνονται, βάλτε στο ψηφοδέλτιο σας τον Παπαδήμο την τρομερή επιλογή του αρχηγού σας, φοβερή έμπνευση, κατέστρεψε ότι με κόπο και αγώνα καταφέραμε, αλλά μας έγραψε στ'αρχίδια του γιατί νόμιζε ότι ήταν Ο αρχηγός, ο ένας και μοναδικός αλάνθαστος, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει, ευτυχώς το χαστούκι είναι πάντα τόσο δυνατό που σε γονατίζει, στα γόνατα κύριοι πατριώτες του σημιτοπαπαδήμου. Εσύ Σπύρο συνεχίζεις τις λάθος επιλογές, την μία πίσω από την άλλη, ρίξε λίγο τον υπέρμετρο εγωισμό σου, ουδείς γνωρίζει τα πάντα, είσαι κόπια του Καρατζαφέρη (του ιδιοκτήτη κόμματος) και γι'αυτό έχετε όλοι την ίδια κατάληξη, ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

O Kαραγκιοζοφέρης δεν έλεγε ότι ο Τζέφρι "έχει αυτί και ακούει τις συμβουλές του" και ότι "πρέπει να σώσει την Ελλάδα και όχι το κόμμα ο Τζέφρι".
Τα ρήμαξε όλα με τέτοιο συμβουλάτορα...
Το Μαιο του 2010 δεν έλεγε ότι έτρεξε να ψηφίσει τον πρώτο μνημόνιο γιατί είχε πληροφορίες ότι δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν !
Δηλαδή μας παραμύθιαζε ότι αυτός και ο Τζέφρι μας έσωσαν πουλώντας την Εθνική κυριαρχία και φέρνοντας το Αγγλικό Δίκαιο !
Στις εκλογές θα ξαναπάρεις ότι σου αξίζει κουτοπόνηρε πρακτορίσκο Καραγκιοζοφέρη...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,οι περισσότεροι Έλληνες, μή γνωρίζοντας τι λέει το μνημόνιο, νομίζουν ότι για την κατάσταση φταιει αυτό, και όχι η πραγματικοτητα που είναι το έλλειμμα του ισοζυγίου πληρωμών.
Συνηθισαν τα πουλάκια μου στο αραλίκι και στην μιζα. Το κόμμα σας, της λελογισμένης αντιπολιτευσης απέτυχε. Αλίμονο όμως αν συνταυτιστείται με τους ακραίους για να κερδισετε λίγους ψήφους. Να ξέρετε ότι πρέπει να εχετε προ οφθαλμόν το συμφέρον της πατρίδας και όχι το ιδικό σας.

Ανώνυμος είπε...

Δευ Μαϊ 28, 04:38:00 μμ
@Δευ Μαϊ 28, 08:44:00 μμ
Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα. Ο ΛΑ.Ο.Σ πήρε κάποιες εσφαλμένες αποφάσεις και τιμωρήθηκε, πληρώνοντας βαρύτατο τίμημα για το λάθος του αυτό. Όμως αποτελεί την μοναδική πατριωτική φωνή, γιαυτό και πρέπει να τον ενισχύσουμε.
Εκτός και αν προτείνετε στράτευση με τον Καμμένο ή με την Χ.Α. Το μεν κόμμα του Καμμένου δεν θα επιβιώσει
για πολύ μετά τις εκλογές, ενώ η Χ.Α, δεν αποτελεί λύση.
ευχαριστώ για την φιλοξενία Σπύρο.

Ανώνυμος είπε...

Να 'σαι καλά ρε φίλε. Μού θύμισες τα σχολικά μου χρόνια.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι λύση, γιατί "δεν αποτελεί λύση".
Αυτό στο σχολείο τό αποκαλούσαμε σόφισμα λήψης του αιτουμένου.

Και όχι φίλε μου, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τόν ψήφιζα μία δεκαετία, τότε που ήταν οι "ακραίοι", οι "παρείσακτοι". Μετά από ένα σημείο, τά γύρισαν.
Δεν είναι πλέον "η μοναδική πατριωτική φωνή". Δεν είναι καν πατριωτική φωνή! Γιατί;
Η φωνή που ζητούσε απεγνωσμένα τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό δεν είναι πατριωτική, είναι προδοτική.
Η φωνή που έβαζε την Τζαβέλα στην Ευρωβουλή, δεν είναι πατριωτική, είναι προδοτική.
Η φωνή που υποστήριζε με μανία την έλευση του ΔΝΤ, γιατί "εκεί μάς περιμένουν πολλά λεφτα", δεν είναι πατριωτική, είναι προδοτική.
Η φωνή που εκθείαζε τον Σημίτη, και τόν χαρακτήριζε "πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο", δεν είναι πατριωτική, είναι προδοτική.

Στις εκλογές, ο καθένας να κάνει τις επιλογές. Αλλά να ξέρει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι πλέον αυτός που ήταν κάποτε...

Ανώνυμος είπε...

@Στις εκλογές, ο καθένας να κάνει τις επιλογές. Αλλά να ξέρει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι πλέον αυτός που ήταν κάποτε...

Τρι Μαϊ 29, 04:13:00 μμ
-ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;;;;;ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΝΔ, ΚΑΜΜΕΝΟ Ή Χ.Α;;;;
ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ:

"ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ"

EΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΠΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και όταν έλεγε σαν αγράμματος παπαγάλος ότι "φτηνά λεφτά υπάρχουν στο ΔΝΤ να πάμε να τα πάρουμε" είναι γιατί άκουγε το χουντικό ραμολί που έχει πλέον ξεκουτιάνει.
Και το Νοέμβριο που έλεγε "να δώσουμε και τα παιδιά μας στη Τρόικα αν είναι να συνεχίσουν να μας δίνουν τα λεφτά" είναι γιατί έχει ξεκουτιάνει ο ίδιος και του ήρθαν κατακέφαλα τα κατοχικά του σύνδρομα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρυσανθακόπουλος με το αμαρτωλό παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ, τί σχέση έχει με τον πατριωτικό χώρο;
Το να βγαίνει το ΛΑΟΣ τώρα και να ρίχνει το φταίξιμο για όλα του τα στραβά στους δύο συμφεροντολόγους, Βορίδη, Γεωργιάδη, δεν τού δίνει άφεση αμαρτιών. Δεν ήταν μικρά παιδάκια να τά αποπλανήσουν...

Δεν ήταν λάθη. Ήταν ενσυνείδητες ενέργειες, για τις οποίες κανείς δεν έχει πει -έστω υποκριτικά, για τα μάτια του κόσμου- ένα Mea Culpa. Αντιθέτως, ακόμη και τώρα τραγικές επιλογές, όπως ή πρωθυπουργοποίηση Παπαδήμου, αποτελούν λόγο έπαρσης του Καρατζαφέρη.

Και για να καταλάβεις πόσο "πατριωτική δύναμη" είναι το ΛΑΟΣ, στις συνομιλίες του Καρατζαφέρη με τον Σαμαρά, έχει πεί ο ίδιος ο Καρατζαφέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Star κεντρικής Ελλάδος, ότι θα πήγαινε στην Νέα Δημοκρατία, αν ο Σαμαράς έβαζε σε εκλόγιμες θέσεις όλους τους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Για τέτοιον πατριωτισμό μιλάμε... Ή μήπως για τέτοιον "πατριωτικό παρεμβατισμό";...


Τρι Μαϊ 29, 06:04:00 μμ
"ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;;;;;ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΝΔ, ΚΑΜΜΕΝΟ Ή Χ.Α;;;;
ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ."

Πρώτον, χαίρομαι που αναγνωρίζεις τα κακώς κείμενα. Δεύτερον, θα συμφωνήσω, ότι ΝΔ και Καμμένος είναι λαμόγια του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος.
Για την Χρυσή Αυγή, αιτιολόγησέ μου με επιχειρήματα -και όχι με τις φαιδρότητες που κατά κόρον ακούγονται στα κωλοκάναλα από τους Τριανταφυλλόπουλους, τους Ευαγγελάτους,..., περί ναζί, εωσφοριστών, κτλ.-, γιατί είναι "πολύ χειρότερα";
Δηλαδή, τί χειρότερο έκαναν από όσα τραγικά και προδοτικά (ήδη παραδεδεγμένα) έκανε ο Καρατζαφέρης;;;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...