10/11/12

Διαβάστε τον «ΕΚ» που κυκλοφορεί το Σάββατο

Χούντα θέλουν με αυτά που ψήφισαν. Φτώχεια και ξεπούλημα τα νέα μέτρα που δεν βγαίνουν και δεν φέρνουν τη δόση. Σε διάλυση το πολιτικό σκηνικό όλων των κομμάτων. Απογοητευμένοι οι Έλληνες με την δημοκρατία σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Διαβάστε ακόμα για τις πολιτοφυλακές που φτιάχνουν οι Τούρκοι στη Θράκη, υποκαθιστώντας το ελληνικό κράτος. Έτοιμοι για όλα οι πράκτορες της Άγκυρας. Τι φέρνει η εκλογή Ομπάμα για την Ελλάδα και γιατί χαίρεται ο Σόρος.
 Η Siemens ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα και «διώχνει» ελληνικές εταιρείες.
Αντέδρασαν οι Κωνσταντινουπολίτες για το τραπέζωμα στον Νταβούτογλου και κατηγορούν τους φιλότουρκους της ομοσπονδίας. Ματαιώθηκε η σλαυοσύναξη στον Γράμμο, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας μας.
Μην χάσετε την προσφορά του «ΕΚ». Κυκλοφορεί στα περίπτερα της περιφέρειας μαζί με το βιβλίο «Τα παρασκήνια της εισβολής», του Δημήτρη Μιχαλόπουλου, μόνο με 2,5 ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...

http://www.defencenet.gr/defence/item/απείλησαν-με-αποβολή-μαθήτρια-λόγω-εθνικισμού

(η αλβανικη πανουκλα εμολυνε και την απατητη αλλοτε απο τουρκαλβανους μανη)

Αποστόλης είπε...

Καλή σας ημέρα
Θα ήθελα να κάνετε ένα άρθρο - ρεπορτάζ ( γιατί απο άλλες φυλλάδες και μέσα δεν μαθαίνουμε τίποτε η μαθαίνουμε προπαγανδιστικές αλήθειες... δηλ. ψέματα )για το θέμα του Αρτ. Σώρρα. Χθες στην εκπομπή του καναλιού 9 Μυστικά Περάσματα του Κου Μπεξή είχε φιλοξενηθεί ο Κος Σώρρας. Ισχυριζόταν με αποδείξεις και χαρτιά ( τα οποία ελέχθηκαν στην εκπομπή απο οικονομολόγο και τα βρήκε σωστά προκαλώντας και οποιονδήποτε άλλον γνώστη για την εγκυρότητά τους )ότι έχει ανοίξει λογαριασμό με συνδικαιούχο το Ελληνικό κράτος και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια ( ομολογα του Αμερικανικου κράτους που λήγουν τον Αύγουστο του 2014) εν γνώσει του υπουργείου οικονομικών του ίδιου του υπουργού αλλά και όλων των κομμάτων της βουλής !!!!! τα οποία κάθονται και περιμένουν..... Το δε κράτος δεν τα χρησιμοποεί, δεν τα ελέγχει, δεν τα δανείζεται αλλά και δεν του έχει δώσει καν κάποια έγγραφη απάντηση οτι δεν τα θέλει αυτά τα λεφτά για να μπορεί ο άνθρωπος να τα πάρει πίσω !!!!!!
Ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πτωχεύσει όταν φαίνεται να έχει ένα λογιστικό υπόλοιπο 600 δις....
Ισχυρίστηκε ότι η επίσκεψη Μέρκελ είχε να κάνει με το άνοιγμα αυτού του λογαριασμού ( γιατι η Ελλάδα σύμφωνα με το 1ο μνημόνιο δεν μπορεί να δανειστεί απο άλλα κράτη αλλά μπορεί απο ιδιώτες..)και ότι τους χαλάει "τη σούπα"....
Τι τελικά συμβαίνει ????
Περιμένω το αποτέλεσμα της έρευνά σας και τις δικές σας απαντήσεις για το μέγεθος της μπαρούφας η της προδοσίας ......