11/11/12

Οι μάστορες της παραπληροφόρησης και τα «έγγραφα φωτιά»

Ο ρουφιάνος φωνάζει για να αποπροσανατολίσει να μπερδέψει και να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ο «Αρχιρουφιάνος» μαζί με τον φαλακρό roufianex, κατάφεραν με «έγγραφα φωτιά» που «έφεραν στην δημοσιότητα για τις αμαρτωλές συμβάσεις της JP morgan» να αποκαλύψουν αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος.
Τις τιτλοποιήσεις των δανείων για την αναχρηματοδότηση των στεγαστικών δανείων των ελληνικών Τραπεζών.
Αυτό που έκρυψαν με τα «έγγραφα φωτιά» , και που δεν είπαν παραπλανώντας το «χαζό» ακροατήριο τους είναι ότι άμα τα «κάτσουν» οι ελληνικές τράπεζες γλυτώνουν για καμία εικοσαριά χρόνια όσοι χρωστάνε σε αυτές και χάνουν τα λεφτά τους οι μεγάλες τράπεζες που αγόρασαν τα τιτλοποιημένα δάνεια, που τα έχει εγγυηθεί όμως κατά τρόπο σκανδαλώδη το χρεοκοπημένο ελληνικό δημόσιο. Και τα λεφτά είναι πάρα πολλά, μαζί με τα βαλκανικά ανοίγματα. 300 δις και βάλε.
Για το λόγο αυτό φώναζε ο Βορίδης, πληρώστε –πληρώστε-πληρώστε.
Άλλο λοιπόν η δημοσιογραφία και άλλο η ρουφιανιά.
Ο ρουφιάνος φωνάζει για να αποπροσανατολίσει να μπερδέψει και να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μιλάει για 15 ψευτοδισεκατομμύρια και για προμήθειες πενταροδεκάρες και κρύβει τελικά την αλήθεια, κάτω από τα «έγγραφα φωτιά».

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το καραγκιοζιλικι αυτο τα τελευταια 20 χρονια που εφηυραν με τις τιτλοποιησεις απαιτησεων σε δανεικα που εδωσαν που τις δινουν ενεχυρο και παιρνουν τυπωμενο αερα σε χρημα ,γιατι τους το επιτρεπουν?

δημιουργουν πολλαπλασιαστες αεριτζιδικου ακαλυπτου χρηματος και το φορτωνουν στα κοροιδα που δεν εχουν δικαιωμα να τυπωσουν επισης αερα οπως αυτοι λογιστικα

ειναι ιδωτικη δημιουργια χρηματος απο το μηδεν τυπωνουν χρημα αποτε θελουν μια καστα μαφιοζων?

και τα δανεικα που αρχικα εδωσαν παλι αερας κοπανιστος ηταν μια λογιστικη εγγραφη με καλυμμα τον ιδρωτα του χρεωμενου δανειοληπτη στο μελλον

δηλαδη δανειζουν αερα και αναχρηματοδοτουν αερα ξανα με ακαλυπτο αερα και μονη εγγυση το κοροιδο που του δανεισαν αερα!

το χρημα γιατι να το τυπωνουν μονο αυτοι και οχι και εσυ και η γιαγια μου?

γιατι και εμεις να μην τους αποπληρωνουμε με αερα απο τυπωμενο ιδιωτικο χρημα?

Ανώνυμος είπε...

Τα χεις πεί όλα Σπύρο Χατζάρα. Επαληθεύεσαι συνεχώς. Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου σε όσα διαπιστώνεις. Δεν ξέρω όμως εάν τα αίτια τα γνωρίζουμε.. η αιτία του κακού τελικά ποια είναι? Η απληστία? Η πλεονεξία? Η βλακεία? Όλα μαζί?