30/11/12

Μην ανησυχείτε! Ο γνωστός «Καρα-ηγέτης» είναι εδώ και συμβουλεύει

Από το «μπρός Λαγκάρντ και πίσω Μέρκελ» προχώρησε στο, «από ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα». Τέτοια τους έλεγε στη βουλή και τους τρέλαινε. Και τους λείπει. Εκείνοι που δεν τους λείπει τον έστειλαν στα Τάρταρα.
«Εμείς απλά πήραμε το πακέτο. Είναι μια ανάσα, με την οποία θα μπορέσουμε να κάνουμε την εξαγορά των ομολόγων», είπε ο Μπάρμπα Γιώργος, που ξαναγύρισε στις παλιές και καταδικασμένες «πατριωτικές» επιλογές του, μετά από μια βόλτα στην επανάσταση. Ιδού το νέο πατριωτικό καθήκον!!!!! Ο κ. Στουρνάρας είπε:
«Το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων πρέπει να πετύχει διότι συμβάλει σημαντικά στην μείωση του χρέους. Είναι πατριωτικό καθήκον να πετύχει το πρόγραμμα».
Kαι ο «πατριώτης» Μπάρμπα Γιώργος, επιστρατεύτηκε με τον «πατριώτη Στουρνάρα». Διότι πρώτα η πατρίς!!!
«Όσον αφορά την εκταμίευση της δόσης, έχω να πω από ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα». Είπε ο μπάρμπα Γιώργος και πρόσθεσε: «ακούω τον Υπ. Οικονομικών να λέει ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο χειρισμό των επομένων ημερών, γιατί πιστεύω ότι πριν φορέσουμε κοντομάνικα, θα τρέχουμε για νέα δόση. Είχα δώσει σαν εναλλακτική πρόταση μες στο κοινοβούλιο, να απευθυνθούμε στο ΔΝΤ αποκλειστικά και όχι σε αυτό που έγινε με συνεργασία Ε.Ε και ΕΚΤ. Αν μας εξυπηρετούσε μόνο το ΔΝΤ, θα παίρναμε τα λεφτά με επιτόκιο 2%».
Απόλυτη επιστροφή στο παρελθόν και στο μαντρί. Μέσα από τα «κάγκελα» όμως , όπου  έχουν ανέβη,  οι «άλλοι».
Ο μετριοπαθής ο «πατριώτης» Μπάρμπα Γιώργος, αφου είδε και απόειδε, έχει βάλει πλώρη για την "μεγάλη επιστροφή", και ξαναψηφίζει Μνημόνιο, και αμερικανική πρεσβεία.
«Δεν μου αρέσουν οι κραυγές σε υπερθετικό βαθμό κάποιων «ντόπερμαν» του κ. Σαμαρά, αλλά ούτε και οι κραυγές των κ. Τσίπρα, Καμμένου και Μιχαλολιάκου που έχουν ενοποιήσει τον σκληρό αυτό λόγο. Τώρα χρειαζόμαστε λύσεις με πραότητα και όχι εξαλότητα. Χρειάζεται αυτό που έγινε το ’48 -’51 με την δημιουργία των κομμάτων του Συναγερμού και της ΕΡΕ και ακολούθησε η Ένωση Κέντρου. Θα έχουμε δύο σχηματισμούς μελλοντικά. Δεν ξέρω αν θα είναι Αριστερά και Δεξιά ή Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί. Αυτή τη στιγμή όμως, το Μνημόνιο υπερισχύει των ιδεολογιών».
Κρίμα.

ΥΓ. Ιδού η απάντηση στο γιατί έκοψε την εκπομπή μου. Πολιτική διαφωνία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάρε τ'αρχίδια του αρχηγού κόμματος Χατζάρα, πατριώτες του κώλου, εγωπαθείς "καρά"μαλάκες

isvoros είπε...

Οταν πήγες μαζί του δεν τα ήξερες αυτα;Και εγώ κάποτε τον ψήφισα βασιζόμενος στο έργο του στην Ευρωβουλή και όταν έβαλε ως υποψήφια στην Ευρωβουλή την Τζαβελα κατάλαβα ότι άλλαξε στροφή ο "πατριώτης"!

Ανώνυμος είπε...

Μπερδέψαμε τα μπούτια μας πατριώτες σε εκείνο το μνημονιακό ζειμπέκικο,αλλά και στη πρόταση του υπεπράκτορα για πρωθυπουργού,αλλά και με τη Τζαβέλαινα,αλλά και με τη σύμπραξη με τα καθάρματα σε κυβερνητική ομάδα για να προχωρήσει το σχέδιο να πάρουν τα λεφτά τους τα αγαπημένα παιδιά του Θεού,να γυρίσει το χρέος απο το ελληνικό δίκαιο στο Αγγλικό,να μην πληρωθούν τα cds και χάσουν τα παιδιά απο τον κουμπαρά τους ,να μην μπορέσει η χώρα να γλιτώσει το θανάσιμο εναγκαλισμό των <> της.ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΡΕ ΣΠΥΡΟ...Λογικά το ίδιο θα πρέπει να συμβεί στη ΔΗΜΑΡ ,ή όπως αλλιώς τη λές Σπύρο,δηλαδή να εξαφανιστεί απο προσώπου γής.Οιδημοσκοπήσεις όμως λένε οτι κρατάει τις δυνάμεις της.Οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:Προσπαθούν να τη σώσουν με δημοσκοπικά μαγειρέματα ή οι πρώην ψηφοφόροι καρα-ηγέτη είναι πιο έξυπνοι.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο (βλέπε ΛΑΟΣ), ανάτρεξε στις αναρτήσεις σου προ εκλογών Μαΐου και Ιουνίου. Θα θυμάσαι πολύ καλά κάποιους που σ'τά "χώναμε" για αυτήν σου την επιλογή και εσύ ανταπαντούσες με ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Δεν σού τά αναφέρω αυτά, για να παραδεχτείς ότι είχες άδικο. Απλώς συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν ήσουν πράγματι τόσο αφελής, ώστε να χάψεις τα παραμύθια του κωλοτούμπα "προέδρου-ιδιοκτήτη κόμματος", ή υπήρξε άλλου είδους παρασκήνιο, ώστε -και με την συμβολή την δική σου, όπως και άλλων- να συγκρατηθούν ψηφοφόροι στο μαντρί του ΛΑΟΣ και να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή...

Ανώνυμος είπε...

3 στα 4 σχολια εδω, στη λενε. Συνεχισε τις γαργαρες. Αν και καλυτερα ειναι να μας δωσεις λεπτομερειες για το διαζυγιο με τον χερι χερι. Γουσταρουμε ιντριγκα!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...