29/11/12

Ταλμούδ και παιδεραστία

Ο Ραβίνος υποχρέωνε 12χρονη να του κάνει στοματικό σεξ
Ο Ραββίνος Nechemya Weberman

Μια 12χρονη που την έστειλαν οι γονείς της στον Χασιδ Ραββίνο Nechemya Weberman , υποχρεώθηκε από τον Ραββίνο να του κάνει στοματικό σεξ.
Ο αδίστακτος Ταλμουδιστής Ραββίνος που τώρα δικάζεται από δικαστηρίο της Νέας Υόρκης για 88 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση έχει την θερμή υποστήριξη της ιουδαικής κοινότητας.
Στη Βρετανια δύο ταλμουδιστές «μάγοιν» κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια για σχεδόν σαράντα χρόνια. Ο 72χρονος πιά Πίτερ Πετρόσκι και ο 69χρονος Τζακ Κεμπ παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου για να λογοδοτήσουν για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξαν στην Κορνουάλη από το 1970 μέχρι το 2009.. Πότιζαν τα κορίτσια με αλκοόλ, πριν τα αναγκάσουν να γδυθούν μπροστά στους και τους έδιναν χρήματα για να εξαγοράσουν τη σιωπή τους. Ο Κεμπ αντιμετωπίζει 15 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών ηλικίας μεταξύ 3 και 15 ετών, ενώ ο Πετρόσκι τρεις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και μία για βιασμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SEX ΕΙΝΑΙ SEX THΣ GAY SOCIETY.

ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ '90 ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ......ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ...Μ.Κ.Ο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΑΝΤΟΥ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΨΥΧΕΣ..ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ-ΑΓΟΡΙΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 13 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SEX....ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΡΘΙΟΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...