16/1/14

Έρχονται μαύρες μέρες για την επιχειρηματικότητα

Ο απερχόμενος Προβόπουλος κατ εντολή των εξωθεν και άνωθεν που διέταξαν «ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και κλάδων», είπε χθες προς την εγχώρια επιχειρηματικότητα ότι , « η άπλετη και ενίοτε ελαστική τραπεζική χρηματοδότησης δεν μπορεί και δεν πρέπει », να συνεχιστεί και ότι «θα ήταν ανώφελο και επικίνδυνο να αφεθούν χρόνια αδύναμες, υποκεφαλαιοποιημένες και υπερχρεωμένες επιχειρήσεις να λειτουργούν».
Επομένως τέρμα η πίστωση! Δάνεια Γιόκ. Οι μέτοχοι θα πρέπει να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους.
Δια τον λόγο αυτό άλλωστε και η έρευνα για τον Φιλιππίδη και το τέως ΤΤ με την «ενίοτε ελαστική τραπεζική χρηματοδότηση».
Άλλωστε και η Ναυαρχίδα του Διεθνούς Τσιφουτισμού, οι Νew York Times, γράφουν ότι ήρθε η ώρα της αντιπαραγωγικής ελληνικής ψωροελίτ που κατέφαγε τις πιστώσεις του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, να πληρώσει. 
 Οι New York Times, αφού αναφέρθηκαν στα «άδικα μέτρα λιτότητας που αύξησαν την φορολογία και μηδένισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μέσου Έλληνα», υπογράμμισαν ότι η ελληνική ψωροελίτ , «απέφευγε μέχρι τώρα τα βάρη για το δικό της μερίδιο ευθύνης και για τον ρόλο της στη δημιουργία της σημερινής άσχημης κατάστασης», αλλά αυτή η κατάσταση -προς ικανοποίηση πολλών- έχει αρχίσει να αλλάζει. «Οι Ελληνες δικαστές ανεξάρτητα από τους πολιτικούς κυνηγούν την διαφθορά σε μια βαθιά δεξαμενή τωρινών και πρώην υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μελών της επιχειρηματικής ελίτ, οι οποίοι κάποτε θεωρούνταν ανέγγιχτοι».

Το μήνυμα δόθηκε. Το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει θα κριθεί από τις πολιτκές εξελήξεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ

τυχαια συναντησις κ. σαμαρα με εκπροσωπο της τριανδριας .


διεψευσθη ως συκοφαντια ανθελληνων και αντισημιτων καλαμπουρτζηδων οτι προηγηθηκε τυχαια συναντησις με τον πυροσβεστηρα σε διαδρομο του στρασβουργου.

ο πυροσβεστηρ ειναι καλα στην αντλια του.

θα ακολουθησει εντελως τυχαια συναντησις με τις καλπες τον μαιο οπου και θα ανεβει την ιδια βραδια η οπερα
Τρέξε μανούλα όσο μπορείς.
Τρέξε για να μέ σώσεις και απο της καλπης τον νταλκα να με απελευθερωσεις, με συνοδεια ψαλμων της μεγαλης παρασκευης.