6/1/14

Θεοφάνεια με την άδεια του Ταγίπ…..

Άφαντος από τον Πειραιά ο φαν της Πάολα

Σε «εθνική αποστολή» στον κοινό ελληνοτουρκικό χώρο, δεδομένου ότι το Αιγαίο μας ενώνει με τους Τούρκους , με τους οποίους θα «συνεκμεταλλευτούμε» το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια πήγαν  ο Avraam-όπουλος με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Παρέστησαν, με την άδεια του Ταγίπ, στην Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμένα της Μεγίστης και επισκέφτηκαν τα φυλάκια στην Στρογγύλη και την Ρω.
O Μιλτιάδης, ο φαν της Πάολας, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου με έδρα τον Πειραιά, δεν θέλησε να ξυπνήσει πρωί -πρωί για να πάει στην τελετή αγιασμού των υδάτων του Πειραιά και προτίμησε την … εθνική κρουαζιέρα στον κοινό ελληνοτουρκικό χώρο, (με την άδεια του Ερντογάν).
Μαζί με τον γνωστό Κάρλ (Κάουτσκι), πήγαν για το σταυρό στην Τέλενδο, (δίπλα από την Κάλυμνο), ενώ μετά πετάχτηκαν στην Ψέριμο, για φαγητό και τσίπουρα διότι η διακυβέρνηση θέλει και καλοπέραση. Οι Τούρκοι που τα χρειάστηκαν μόλις έμαθαν ότι καταπλέουν ο Βαρβιτσιώτης με τον Κάρολο στην Τέλενδο είχαν εντολές να μην αρπάξουν το σταυρό.
Ο ισχυρός Χανούμ της ΑΕΚ, πατάχτηκε για τα «görünüş» στην Ινσταμπούλ και το AgiaSofgiá όπου ο Χανούμ Αρχοντώνης θα τον τιμήσει με την άδεια του Ταγίπ….. για την προσφορά του στο Πατριαρχείο.

ΥΓ. Ο φον Αντωνάκης πήγε για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Καλαμάτα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Avraam-όπουλος είχε πάρει μαζί του και τον γνωστό γελωτοποιό - βιβλιοπώλη της κυβέρνησης.
Αλήθεια τί έγινε στην Αθήνα που μόλις έπεσε ο σταυρός αρχίσαν τα φιλιά οι "τοιούτοι" μπροστά στον σεραφείμ (καλά το γράφω με μικρό το όνομα);
Φέτος δηλαδή ο σεραφείμ "νομιμοποίησε" τους ομοφιλόφιλους; Γιατί βεβαίως - βεβαίως άλλη σκασίλα δεν είχαμε στο ραγιαδιστάν.....