1/1/14

Αξελ Τέξας+ Ντόρα Τέξας = Μπλάκ Ροκ & Co

Ερχεται ο μεγάλος τισφούτ συνασπισμός του ... «ευρωτόξου» 

Για το ευρώ τα κάνουν όλα. Μετά το «συνταγματικό τόξο» έρχεται το ...ευρωτοξο. Τα «πατριωτάκια» της Μπλάκ Ροκ και της Μόργκαν Στάνλει , από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «πατριωτάκια» ΝΟΥΔΟΥ, για να σώσουν την «πατρίδα», την παρτίδα,την Ευρώπη και τους γκέι παρέιντ από τους λαϊκιστές ακροδεξιούς, θα βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και θα μπουν στην ίδια βάρκα. 

Οι άνωθεν ΑΘΕΑΤΟΙ προετοιμάζουν για την επόμενη βάρδια νέα συγκυβέρνηση που με φρέσκια «λαϊκή εντολή», θα «διαπραγματευτεί» και μετά θα υπογράψει το τρίτο μνημόνιο. 

 Αν σας πω ότι ο φον Αντωνάκης, ο φον Mouroutis, και ο Χρύσανθος τα έφαγαν τα ψωμιά του και ότι τους έμειναν κάτι λιγότερο από 180 ημέρες για να ευχαριστηθούν τις καρέκλες τους ίσως είναι υπερβολή. 
Η Ντόρα Τέξας, της Πρεσβείας ,που στα πολύ νιάτα της ήταν αριστερή μαοικιά, έρχεται και για συμπράξει με τον Αξελ Τέξας της Πρεσβείας, ενω θα τους χειροκροτούν από ψηλά οι ψυχές του Γκάς (Αβράκωτος) και του Πήτερ ( Κορομηλάς). Όλα για την Πατρίδα. Το τσιφούτ κορίτσι της Μονεμβασιάς με το τσιφούτ αγόρι από την Άρτα, θα κάνουν το μεγάλο τσιφούτ συνασπισμό της Μπλάκ Ροκ που θα μειώσει... τους φόρους. Έτσι και αλλιώς η Μπλάκ Ροκ έχει και το 30% της Ζήμενς, της Λουφτχάνσα και της Μέρκελ. Το «μυστικό» που δεν ήταν και τόσο μυστικό αφού το είχε αποκαλύψει και ο Βύρων , από τον Σκάαααιιιιι, το έβγαλε στη φόρα έκθεση της Royal Bank of Scotland , που λέει ότι το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα,   ότι οι μέρες Σαμαρά έχουν τελειώσει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του, προκειμένου να υπάρξει μια «βιώσιμη κυβέρνηση» κεντροαριστερού χρώματος που θα εξακολουθεί όμως να εφαρμόζει το μνημόνιο. 
Επομένως, τώρα θα πέσουν οι ζαριές. Σέβεν ιλέβεν. 

ΥΓ.Που λέει ο λόγος 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη χρονια !

ας ευχηθουμε οι καμπανες να σημανουν το 2014 και να βαλει το νεο ετος ενα ακομη λιθαρακι προς την κατευθυνση της αγιας διαλυσεως του ευρω και την ευλογημενη καταστροφη δια μετασχηματισμου της ευρωπαικης ενωσεως.

και στα ελλαδικα να αποτελεσει σαλπισμα αγγελων για την εκλογικη αρχη του τελους (η μαλλον το τελος της αρχης, οπως θα ελεγε και ο θρυλικος ποτης της ιστοριας) για το καθεστως και τα κομματα του μαζι με τις λαομισητες δολοπλοκες και υπογειως μηχανορραφουσες αεναως μουτσουνες τους απο τον δημοσιο βιο...


και μια παρατηρηση

παρακολουθησαμε τον γαλλο προεδρο χθες βραδυ στο διαγγελμα του

σταχυολογησαμε δυο ατακες του στους γαλλους οι οποιες κυριως απευθυνοντο στους αυθεντικους γαλλους και οχι τους παμπολους ιμιτασιον.

η λυση ειπε για το μελλον της γαλλιας ευρισκεται στην ευρωπαικη ιδεα και ενωση

ενω προσθεσε αργοτερα

θα ειμαι αμειλικτος με τον ρατσισμο και τον αντισημιτισμο...

καλη απελευθερια και καλη χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΥΛΑ

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ

(ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ?)


μετα τον τζερονυμο που διεταξε τους αφελεις χριστιανους να υποταχθουν στον εποικισμο των βαρβαρων εισβολεων με το μανδυα προσφυγων και την παγκοσμιοποιηση των αγορων

και ο μιστερ μπιν του βατικανου ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ψευδοεπιχειρημα !


ο χριστος ηταν προσφυγας και οι χριστιανοι να μαζεψουν τους "μεταναστες " στα σπιτια τους και στη χωρα ειπε ο μιστερ μπιν

ακριβως το ιδιο με τον τζερονυμο.


αρα εχει πεσει γραμμη απο τα αφεντικα παγκοσμιου διακυβερνησεως προθυμοι ηγητορες χριστιανικων δογματων να βαλουν πλατη στα καθεστωτα των αγορων και των εποικων τους γιατι το αθεο οικοδομημα τους ζοριζεται !


μεγαλη ζημια θα παθει ο χριστιανισμος οταν γινεται ουρα του αντιχριστου και των σχεδιων του....

χριστιανικες χαρουλες και δουρειοι ιπποι συναισθηματικης παραπλανησεως δεν εχουν θεση οταν παιζεται το ιστορικο μελλον της ευρωπαικης γεωγραφιας και των πολιτισμων της στα σαγονια των εμπορων των εθνων και των εποικισμων...

Ανώνυμος είπε...

KAROLOS

ΕΓΓΥΗΣΙΣ !!!




Κάρολος

"Το... 2011 θα βγει ένας λαμπρός ήλιος"

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μία καλή χρονιά εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στην εκδήλωση της κοπής της πίττας στο προεδρικό μέγαρο.

«Είμαι από ορεινό χωριό και ξέρω όταν υπάρχει χαμηλή ομίχλη διαλύεται στο μέσο της μέρας και βγαίνει ένας λαμπρός ήλιος. Βλέπω να έχουμε έναν λαμπρό ήλιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


14/01/2011

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=378124

Ανώνυμος είπε...

KAROLOS

ΕΓΓΥΗΣΙΣ !!!




Κάρολος

"Το... 2011 θα βγει ένας λαμπρός ήλιος"

Την αισιοδοξία του ότι το 2011 θα είναι μία καλή χρονιά εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στην εκδήλωση της κοπής της πίττας στο προεδρικό μέγαρο.

«Είμαι από ορεινό χωριό και ξέρω όταν υπάρχει χαμηλή ομίχλη διαλύεται στο μέσο της μέρας και βγαίνει ένας λαμπρός ήλιος. Βλέπω να έχουμε έναν λαμπρό ήλιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


14/01/2011

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=378124

Ανώνυμος είπε...

Από 1/1/2014, κάθε Έλλην με αποφαση νδ και πασοκ (που πρωτα αποφασιζει και μετα διαφωνει με τον ...εαυτον του για καμμια ψηφο) που ειναι πιο ελληνες και απο τους ευρωπεους , οιος θα χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας πληρώνει φόρο πολυτελείας της τάξεως των 25 ευρώ νομισματων ως εισιτήριο ευρωπαικης του πιστοποιησεως κρεατος.


λοιπον θυμασθε τοτε με τον γιαννη τον μανικετοκουμπο που ειχε βγει απο το βημα καποιας συνεδριασης ο κυρ αντωνης ο διευθυντης της κυβερνοφανους ορχηστρας και κραυγαζε ολο θυμο οτι οι μανικετοκουμποι πειρατες της ελλαδος ειναι

πιο ελληνες απο τους ...ελληνες και ιδως απο τους ναζιστες που βαζουν συνεχεια το χερι στη τσεπη- λιγοτερο ελληνες που τους χλευαζαν μαζι και δαυτον;



δεν καταλαβαμε τοτε τι ηθελε να πει με αυτο.

σημερα ομως το αντεληφθημεν και συμφωνουμε.


οι ντοπιες ελιτιστικες καστες μαζι με τα λαθρομανικετοκουμπα ειναι πραγματι πιο ελληνες απο τους ελληνες.

καθοσον εισιτηριο στα νοσοσκομεια πληρωνει μονον ο ελλην ενω ο ελλην μανικετοκουμπος τουριστας πειρατης και με διπλη ενισχυμενη πιττα γυρο βουλης ελλην οχι.


αρα οχι μονον ειναι πιο ελλην αλλα και συμφερει την σημερον ημερα να εισαι πιο ελλην απο τους ελληνας...

υγ. ακομη περιμενουμε τον κυρ αδωνη να συμψηφισει λογιστικα στην πηγη με τα χρεη της χωρας τις αβαριες των λαθραιως πιο ελληνων στο συστημα υγειας...

δεν πειραζει θα βολευτουμε οπως οπως για την ωρα με την υποσχεση οτι θα... τα καταβαλλει εκ των ...υστερων η...κοινη πολυχρονεμενη ευρωπη μας.

Aλλωστε με την κοινη θα βολευτουμε οπως οπως...

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....