24/1/14

Προφυλάκισαν την Θέμιδα

Μετά την απολογία της στις εφέτες- ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής προφυλάκισαν τη Θέμιδα Σκορδέλη. Η κ. Σκορδέλη που δεν είναι καν μέλος της Χρυσής Αυγής απολογήθηκε για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και αρνείται τις κατηγορίες.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Χρυσαυγίται προβληματιστείτε μήπως το κόμμα σας σας παραδίδει στη χούντα για ανθρωποθυσία λόγω ανικανότητος και συνεργασίας με το καθεστώς.Ευθείας και άνευ αμφισβητήσεως πλέον.Φάνηκε νομίζω από το περιστατικό Φύσσα καθαρότατα.Φυσικά δεν είμαι με τον γελοίο Καρατζαφέρη όπως θα πουν κάποιοι.Το ξεκαθαρίζω καθώς ό,τι γράφεται εδώ το παραξηγείτε.Έχω δική μου ιδεολογική συγκρότηση και απόψεις.Ορθόδοξες-σοσιαλιστικές-εθνικιστικές-αντιδυτικές.Ούτε το ΛΑΟΣ ούτε η ΧΑ ούτε κανένα κόμμα είναι σοβαρό σε μία περιόδο που υπάρχει εθνοκάθαρση στη χώρα...

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι φυλακίστηκε απλώς για την ιδεολογία της και χωρίς να της αποδίδονται εγκληματικές πράξεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (όποιες κι αν θεωρούνται σαν τέτοιες), τότε δεν μιλάμε για χούντα, αλλά για κάτι πρωτοφανές παγκοσμίως.
Και είναι συνυπεύθυνο συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση (που είναι ταυτόχρονα νόμιμο κόμμα) και το ένα εκατομμύριο της ΧΑ και πρέπει να φυλακιστεί.
Ζήτω η σαχλαμαρική δημοκρατία!
Γ.Σ.

Ναταλία είπε...

Ιδου πως εγινε το ελλειμμα!

ΟΛΟΙ οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ πηραν δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ
περιλαμβανομενων των κομματων, με αποτελεσμα οι τραπεζες να ζητησουν την.... βοηθεια του κρατους για να μην... κλεισουν και το κρατος να δωσει ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ (τις λεμε τωρα...) στις Τραπεζες, καποια δις, δηλαδη, απο το Δημοσιο ταμειο, τα οποια δις, ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ απο τους συνταξιουχους, μισθωτους, πολιτες και εγινε η τρυπα του "ελλειμματος" την οποια καλουμαστε τωρα να... εξοφλησουμε εμεις οι συνηθεις υποπτοι!
Αρα: αυτα τα χρηματα ΠΡΕΠΕΙ να βρεθουν και να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ με καθε κοστος!

Unknown είπε...

''Κύριοι Χρυσαυγίται προβληματιστείτε μήπως το κόμμα σας σας παραδίδει στη χούντα για ανθρωποθυσία λόγω ανικανότητος και συνεργασίας με το καθεστώς''


ΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ , ΤΟΝ ΛΑΓΟ , ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ , ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ , ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.....ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

Ε ΡΕ ΜΥΑΛΟ!!!....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ = ΣΑΤΑΝΑΣ


ΕΚΛΟΓΕΣ = ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εκτός ελλαδος και νομου εθνικου οφείλουμε να θέσουμε -όλοι μαζί οι υπερηφανοι ελληνες- τις θεωρίες και τις "ιδέες" του νεοελλαδικου κλεπτοκρατικου δυτικοστραφους λευκου κολλαρου,που προβάλλουν και προπαγανδίζουν τον ευρωπαικο φεντεραλισμο των αγορων του οικονομικου εγκληματος, τον νεοκαπιταλισμο του αερα, τον βαρβαρικο διαπολιτισμο της αγορας,τον εθνομηδενισμο, την τρομοκρατία του παρασιτικου αναχρηματοδοτουμενου αεναως μιντιακου κεφάλαιου ωσθε να επιτελει το ρολο του ως ιδεολογικο κατασταλτικο ψυχοφαρμακο του εθνους, την κάθε μορφής μοιχεπιβατικη του κρατους ολοκληρωτική δράση τους .

Κόβοντας ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας του νεοελλαδικου κλεπτοκρατικου παρασιτικου καπιταλισμου της ευρωδουλειας και του πολυεθνοτικου χυλου ,της γραφειοκρατικης ξενοκρατιας που γεννα φτωχεια και αλλοτριωση της ιδιοπροσωπιας ιδως δια μεσω παιδειας και των κρατικων ιδεολογικων παραμηχανισμων , της πλυσης εγκεφαλου και την εθνοκτονιας του εγκληματικου λευκου και ακαδημαικου κολλαρου που λαθρεπιβατει στο συρμο την εννομου ταξεως την οποια αυτο εχει θεσει υπο ομηρεια για ιδιον προσκαιρο ιστορικο οφελος, ξεφυτρώνουν άλλα πολλά. Πρέπει να την αποδομησεις στην καρδιά για να την αποσυναρμολογησεις!

Ανώνυμος είπε...




ΒΓΑΛΤΑ ΕΞΩ, ΒΓΑΛΤΑ ΕΞΩ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ !!!


ΝΔ 9.8

ΠΑΣΟΚ 3

ΔΗΜΑΡΟ 2



https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=637002969670590&id=141735919197300&stream_ref=10


ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.


ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ....

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Ο Π. ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ....
ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 0.8% ΤΗΣ ΝΔ!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....


ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 7-8%.


ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ....
ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4%...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΜΕ 3.2%.....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν αγαπάς την Ελλάδα (όπως η Θέμις), τότε το ανθελληνικό κατεστημένο σε καταδιώκει.

Εδώ φυλάκισαν τους oπλαρχηγούς του '21 στην Χ.Α. θα κολλήσουν;

Ανώνυμος είπε...


Αυτός ο τόπος δεν είναι η Ελλάδα μου


"Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να 'στε όλοι καλά.

Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια "




Το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Γεώργιου - Αλέξανδρου Μαγκάκη με τίτλο, Η ζωή πάνω στο νήμα, λίγες ημέρες πριν αποβιωσει. (2011)

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=316775

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Λαθροεισβολείς κι “Ελληνική” Εκκλησία στα ίδια επίπεδα

http://ieroslochos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1708.html#more

... ""Ο «Στόχος» αποκαλύπτει τα εξής για τον Αιγύπτιο με ελληνική υπηκοότητα κ. Ελγαντούρ:

1)Ήλθε στην Ελλάδα επί 21ης Απριλίου (1972) ως Κόπτης Χριστιανός για να σπουδάσει στην Θεολογική Σχολή, με υποτροφία του Αρχιεπισκόπου της Χούντας, Ιερωνύμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου, που επί Χούντας έλυνε και έδενε στην «Αποστολική Διακονία».

Τελικά απεδείχθη πως ο κ. Ελγαντούρ μόνο Κόπτης δεν ήταν, εξελιχθείς σε συνδικαλιστή του Ισλάμ στην Ελλάδα!

2) Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Σουδανό πρόεδρο του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», Αχμέτ Μοαβία (αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η ψυχή;), επί χρόνια έμμισθο υπάλληλο της Επιτροπής Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας: Τον είχαν φέρει στην Ελλάδα το 1972 ο Κοτσώνης και ο Γιαννουλάτος ως Κόπτη της Αιγύπτου, για να διδαχθεί την Ορθοδοξία και να την μεταλαμπαδεύσει στους Μαύρους της Αφρικής!

Ως πότε θα πληρώνουμε την αφέλεια του μακαρίτη Ιερώνυμου Κοτσώνη και του νύν Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου; Ο Αχμέτ Μοαβία εξελίχθηκε σε μουσουλμάνο ολκής, έμεινε μόνιμα στην Ελλάδα παίρνοντας υπηκοότητα με την βοήθεια της Εκκλησίας. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, πρωταγωνιστώντας στις πάσης φύσεως εξεγέρσεις των εν Ελλάδι μουσουλμάνων…

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Ξέρετε ποιος ήταν δίπλα στον Αιγύπτιο Ελγαντούρ, στην συνέντευξη της 21ης Σεπτεμβρίου, όπου καταγγέλθηκε ο «Ρατσιστής» Αντώνης Σαμαράς;

Ο υπαρχηγός των Συριζαίων Θεολόγων του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας, διαβόητος λάτρης των Λαθρομεταναστών, Αλέξανδρος Καρυώτογλου!..

Όταν εγώ φωνάζω πως η Συριζέϊκη Ορθοδοξία «κάνει πλάτες» στο Ισλάμ, νομίζετε πώς παραφρόνησα…"""

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη η σύζυγος του "εγώ δεν είμαι γυναικωτός"!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα κέντρα ... "αλληλεγγύης" του Τζορτζ Σόρος*



(plus bonus track comment by ...ματαθιας)

http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=28318&subid=2&pubid=129620531

*καλλιτεχνικο ψευδωνυμο του György Schwartz ελληνιστη γεωργιος μαυρος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ...



ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΤΖΑΡΑ...



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ...ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ-ΕΔΩ ΡΕ,Ο ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΜΙΔΑ!!!ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...(ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2016...)

Ανώνυμος είπε...

GIA TON MANIKETOKOUMPO RE GAMOTO !


Η Εθνικη μπασκετ στο παγκοσμιο πρωταθλημα με 800.000ε


Το απίστευτο για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 800.000 ευρώ έδωσε η Ελλάδα στην Παγκοσμία Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προκειμένου να εξασφαλίσει τη wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο (30/8-14/9) και να δώσει το παρών στη διοργάνωση η Εθνική μας Ομάδα.

Από την κούρσα για τη wild card αποσύρθηκαν οι Ιταλοί με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας Τζάνι Πετρούτσι, να ξεκαθαρίζει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου πως «δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να μπούμε στον πλειστηριασμό». «Θα ήταν ανήθικο να συμμετάσχουμε σε διαδικασία που έχει εξελιχθεί με όλες τις έννοιες και τους σκοπούς, σε δημοπρασία, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Μια από τις δυσκολότερες της ιστορίας», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του, ωστόσο η Ελληνική Ομοσπονδία και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έδειξαν να πτοούνται και έριξαν στο τραπέζι το ποσό των 800.000 ευρώ!

Το ποσό εκκίνησης στον απίστευτο αυτό πλειστηριασμό ήταν 500.000 ευρώ, αλλά η Corriere dellο Sport έγραψε την Τετάρτη ότι η Ελλάδα έδινε 1εκατομμύριο και τώρα αρμόδιες πηγές «διορθώνουν» ότι το επίμαχο ποσό ήταν σε ελβετικά φράγκα, ήτοι μόνο 800.000 ευρώ.
Και όλα αυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης και περικοπών και μόλις λίγες μέρες μετά τη δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ότι η κρατική επιχορήγηση προς τις αθλητικές ομοσπονδίες κόβεται στο μισό, από 24,5 εκάτ. ευρώ πέρυσι στα 12 εκάτ. ευρώ.


Πηγή: iefimerida.gr


http://www.iefimerida.gr/news/140371/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%C2%AB%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%B7-fiba-%CE%BC%CE%B5-800000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ!

(οταν ο μετακαπιταλισμος ωρισε την προσωπικοτητα των υπηκοοων του)

Στην υπογραφή συμφωνίας με την Vice Media η οποία παράγει video ρεπορτάζ το οποίο στοχεύει στη γενιά των 20 και κάτι ετών που δεν βλέπει την κλασσική τηλεόραση προχώρησε ο όμιλος Antenna.

https://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=wy6_ku4m_n1to=


παρατηρουμε στο βιντεο το ονομα του κυριου τζοζεφ ραβιτς εκ του ομιλου αυτου.

το ονοματεπωνυμο και η αμερικανικη προφορα μας επιτρεπουν να εικασουμε οτι προκειται ισως για εναν ομιλο αμερικανοιουδαικων συμφεροντων απο τις ηπα.

πολυ ομορφα.ελευθερια οικονομικης δραστηριοτητας συνταγματικως κατοχυρωμενη στα πλειστα εθνη.

συνεργασια με αντενα επενδυση η ελληνικη νεολαια και τα μυαλα της ως πολιτες ως καταναλωτες και τα δυο αραγε,οι ψηφοφοροι και καταναλωτες του μελλοντος σημειωστε το αυτο...

σκεπτομεθα και την αξια ρωμανιωτικη κοινοτητα εβραιων των ιωαννινων (δικαιωμα μας οι σκεψεις ασφαλως,αλλωστε σαν ελληνες με πρωτο τον προεδρο της δημοκρατιας τους τιμουμε και τους σκεπτομεθα με αγαπη ως συμπατριωτες μας που συν-αγωνιζονται για το καλο του ελληνισμου).

λεμε ,δεν ανοιγουμε και το συνεργατικο σαιτ να δουμε τι παιζει λοιπον για την γενια των ελληνων 20ρηδων;

http://www.vice.com/gr/

τι βλεπουμε στα θεματα που θα δει η ελληνικη νεολαια ,οι ψηφοφοροι του νεου γενναιου κοσμου των νεομετακαπιταλιστων,οι διεθνεις επενδυσεις που λεν και οι μονεταριστες;


1. ιστορικα θεματα απο την ελληνικη ιστορια και τα βασανα της,μετεχειν της ελληνικης παιδειας που λεμε ναουμε.

Τότε που Έβρεχε Ανθρώπινες Στάχτες στο Άουσβιτς.

Συνέντευξη με τον Χάιντς Κούνιο, επιζώντα του ολοκαυτώματος από τη Θεσσαλονίκη.


http://www.vice.com/gr/read/piga-sto-spiti-tou-kratoumenou-109565-sti-thessaloniki


2. αλλο θεμα για την ελληνικη νεολαια.μια πανδαισια γλωσσοπλαστων της ελληνικης (απο μεταφραση της διεθνους βιβλιογραφιας κοινωνικων κατασκευων) που εχουν παρει φορα με την μπλουζα του ψυχιατρου της κοινωνιας και φτιαχνουν καθε ειδους βολικες και επιλεκτικες πολιτισμικων προτυπων "φοβιες".

Πήγα στη Συγκέντρωση κατά της Τρανσφοβίας στα Εξάρχεια


http://www.vice.com/gr/read/phga-sth-sygkentrosh-kata-ths-trasfovias

η επομενη συγκεντρωση θα προτεινα να γινει κατα της κρετινοφοβιας της φορτηγοφοβιας (κατα προτιμηση διεθνων μεταφορων) και της τσιπουροφοβιας...

Ανώνυμος είπε...

3.παρακατω,ενα θεμα που αναδυκνυει την ελλαδικη νεολαια της αφρικης (η μηπως αναποδα;) που δεν μιλα ομως ατυχως ελληνικα ενεκα ρατσισμου των ελληνων... που συνεχιζουν αμετανοητως και ακατανοητα να μιλουν ελληνικαμε μπολικα εγγλεζικα καλιαρντα.

σε σημειο που αναρωτιεσαι ειναι μεγαλυτερο αμαρτημα και απο της ευας να εισαι ρατσιστης η μαλακας;

Φορος τιμης στον ελληνα προεδρο της δημοκρατιας που ορισε ελληνες οσους μετεχουν της ελλαδικης παιδειας ,αν εσεις στο κατωθι βιντεο βρειτε πουθενα την ελληνικη παιδεια και τον ελληνικο τροπο ζωης δηλωστε την στον ερυθρο σταυρο και τις αναλογες μκο για δωρο ενα διαβατηριο.

Miss Africa Greece

http://www.vice.com/gr/greekology/miss-africa-greece

4. το υπερθεαμα εκπαιδευτικων θεαματων πως παιρνεις απο μεσα το βερολινο συνεχιζεται κατα ριπας.
εδω προστιθεται ενα μειγμα παγκοσμιοποιησεως,δαιμονικων τυπων που επιμενουν να θελουν να εχουν ταυτοτητα και αντιρατσιστων τουρκων που διεκδικουν να καταλαβουν με αντιρατσιστικο στρατο το φαρμακονησι σε μορφη αρλεκιν για μελλοντικους ψηφοφορους.

Η Ελληνική «Λαμπεντούζα» Χωρίς Υπότιτλους

http://www.vice.com/gr/read/i-elliniki-lampentouza-xoris-ipotitlous

5.Συνέντευξη με τον Νέγρο του Μοριά (οταν ο κολοκοτρωνης εγινε λουμπεν υποκουλτουρα του αναρχοκαπιταλισμου διχως εθνη και λαους ,η αποβλακωση του κεφαλαιου στον περιφερομενο μαζανθρωπο της χρηματιστικης δυσης σε μεταελλαδικη βερσιον)

http://www.vice.com/gr/read/sinenteuxi-negros-tou-moria

και παει λεγοντας το υποκουλτουριο αναγνωσμα του αυριο διχως σημερα και χθες.

τωρα αν καποιος σκεφθει οτι υπαρχει ενα αορατο χερι του κεφαλαιου που σε ολες τις χωρες στοχευει να κανει τους ντοπιους ξενους και τους ξενους ντοπιους και να επιβαλλει με πλυση εγκεφαλου αγοραια υποκουλτουρα στους νεολαιους μαζοψηφοφορους του μελλοντος, διχως συνορα για το χρημα ειναι σιγουρα φοβικος ετσι γενικως και δια πασα νοσο ...

το ειπε και το προγραμμα της κοινωνικης ψυχολογιας αλλωστε.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....