23/2/14

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑΣ *!

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΙΑΜΑΙΑ ΕΝΩΣΗ
"ΛΑΓΟΣ Ο ΟΣΙΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟΣ"

-Νέος πρόεδρος του κοινοβουλίου το δεξι φρυδι της ηγέτιδας της Τιμοσαμαρένκο ΝΟΥΔΟΥΛΑΝΤ .
-Στο Λετσοβο ο βενιζελανουκόβιτς- Αναμένεται πλειμπακ τραγουδι του.
- Το αριστερο ακρωτηριασμενο ποδι της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Γιούλια Μαρουλια Σαχλαμαρενοβιτς Τιμοσέχω, ο Ολεκαλεάντρε Τσατσινοφ εξελέγη σήμερα πρόεδρος του κοινού ουρίου της Πουτανιας, στη θέση του στενού συνεργάτη του Προέδρου Ριχτωρ Σαχλαμαριανουκόβις, του Βολημπιρ Μειμαρίμπακ, ο οποίος υπέβαλε τα ουρα και τον εγκεφαλο του σήμερα το πρωί.
- Ο Τσατσουνοφ Περτεπε εξελέγη κατά τη διάρκεια μιας συνεστιασης με 388 ψοφους υπέρ του φουα γκρα σε ένα σύνολο 350 ψοφων. «Η συνουσια στην πουσταρνία ξεκινά και πάλι το έργο της στιφαδοποιησης της κατάστασης» δήλωσε ο ίδιος δια του εγκεφαλου της λίγο μετά.
- Χιλιάδες χορευτες με ταγκα ζητούν την καταψυξη του Σαχλαμαρελουκομπιτς-Ανκαισαχλαμαροκουμπο Το πουστρανικο υπουργείο Οισοφαγικων κάλεσε σήμερα τους κοπριτες να συνεργαστούν με την οπισθολαγνεια για να διασφαλιστεί η τηξη, τονίζοντας ότι τάσσεται υπέρ της "ταχείας αλλαγής του στιφαδου", όπως και οι κοπριτες. Και η αστυνομία δήλωσε ότι είναι "στο πλευρό του λαγού" και ότι επιθυμεί "ταχείες αλλαγές πρατινας στα καρβουνα" στη στανη . Με ανακοίνωσή του, το συναυτουργείο καλεί τους κοπριτες να "ενωθούν με ταγκα για την εγγύηση της ασφάλειας του στιφαδου και τη δημιουργία μιας "ανεξάρτητης απο ανεξαρτησιες,μπαγκοσμιου δημοπρατικής και ευραιωπαϊκής χώρας κατηφωρας". Τονίζει ότι υπηρετεί "αποκλειστικά τον λουγκρανικό λαγό και συμμερίζεται πλήρως την ισχυρή του επιθυμία για ταχεία μπασοκικη αλλαγή στο μενου ". Την ίδια ώρα δεκάδες χιλιάδες ορνιθοχορευτες πραγματοποιούν πορνεία στο καθηνιεβο ζητώντας την παραίτηση του παπα της βρωμης και της σικαλης με ρασικη μ-ουνια .

-Οι ορνιθοκαλλιεργητες στην πλατεία ανευξαρτησίας και συνουσιας διχως ματοτσινορα ενίσχυσαν τη νύχτα τα φράγματα του μορνου και δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τις ψησταριες τους, παρά την υπογραφή της συμφωνίας που επετεύχθη με την ευραιωπαϊκή καλλιτεχνικη διεθυνση και που ορίζει σαφώς την πλήρη απομάκρυνση των χορευτων από κουζινες στα ειδικα κτίρια ψησταριές.

Ανώνυμος

*ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ χικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...