24/2/14

Δεν είναι Πλάκα είναι Κλάπα

Οι ειδοποιήσεις-ενημερώσεις με SMS των μελών των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, για δράσεις και εκδηλώσεις… είναι ποινικό αδίκημα και απαγορεύονται!!! Ιδού τι αναφέρει επί λέξει το πρόσφατο πόρισμα των ανακριτριών :
«Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων».

- Και βγήκε το συμπέρασμα !

ΥΓ. Ρε ΠΟΙΟΣ ΚΛΟΥΖΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΑΡΟ;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΓΓΥΗΣΙΣ

ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΥΡΙΟ

Γ. Παπακωνσταντίνου:«Στόχος να βγούμε στις αγορές το 2011»


«Η Ελλάδα θα βγεί στις αγορές για μακροπρόθεσμό δανεισμό εντός του έτους» δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ecofin



πηγη Το βλημα


http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=378853

Unknown είπε...

KAΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ;

Εδω μας λεει η Κλαπαρχ..δω οτι οποιος διαδιδει τις ιδεες της Χρυσης Αυγης αυτοματα θεωρειται μελος εγκληματικης οργανωσης και ειναι για τον Κορυδαλλο!!!


«Μέλος της οργάνωσης αυτής είναι εκείνος, που υποτάσσει την βούληση του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στις κατ' ιδίαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους εκδηλώνεται με την ενεργητική συμμετοχή του στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και στις δραστηριότητες της εγκληματικής ομάδας, με την αποδοχή των σκοπών της, ενώ μπορεί να εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ, σε ΟΜΙΛΙΕΣ κλπ., με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης».

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Die Welt: Επιδεινώνεται η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας - Επεκτείνεται η κρίση

Οι οικονομολόγοι του CEP θεωρούν αδύνατο να αποπληρώσει η Ελλάδα τα δάνεια που έχει λάβει. Ανησυχίες για τη Γαλλία, θετικές εκτιμήσεις για Ιρλανδία και Ισπανία.

Κίνδυνο επέκτασης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και σε άλλες χώρες, παρά την ηρεμία στις αγορές, διακρίνει σε μελέτη του το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής, CEP και διαπιστώνει μείωση της ελληνικής πιστοληπτικής ικανότητας.


Ενδιαφέρουσες είναι ωστόσο οι διαπιστώσεις του CEP για την πιστοληπτική ικανότητα των χωρών της ευρωζώνης. Με βάση τον σχετικό δείκτη του κέντρου «Deufault-Index 2014», η κατάσταση της Ιταλίας και της Ελλάδας επιδεινώνεται. Οι οικονομολόγοι δεν διακρίνουν σχεδόν καμία δυνατότητα να αποπληρώσει η Ελλάδα ποτέ τα δάνεια που έχει λάβει από το εξωτερικό, ενώ εκφράζονται και ανησυχίες για τη Γαλλία. Αντίθετα, θετικές είναι οι εκτιμήσεις για την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στον δείκτη του, το γερμανικό think tank με έδρα το Φράιμπουργκ, δεν λαμβάνει υπόψη του μόνο το χρέος των χωρών αλλά και την επενδυτική δραστηριότητα σε αυτές, καθώς όπως υπογραμμίζεται, η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων επηρεάζει την πιστοληπτική ικανότητα μιας χώρας.

Υποχώρησαν οι επενδύσεις στην Ελλάδα

Αναφορικά με την Ελλάδα το CEP ΔΕΝ διαπιστώνει τάσεις βελτίωσης. «Η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας συνεχίζει να μειώνεται και μάλιστα σαφώς ταχύτερα σε σχέση με άλλες χώρες της ευρωζώνης», αναφέρεται στη μελέτη. Σε σύγκριση με το 2012, οπότε κατεγράφησαν επιτυχίες στο πεδίο της σταθεροποίησης, το 2013 σημειώθηκε επιδείνωση, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Κέντρου. Οι καθαρές εισροές κεφαλαίων υποχώρησαν εκ νέου την χρονιά που πέρασε, ωστόσο, αντί να γίνουν περικοπές στην κατανάλωση, υποχώρησαν οι επενδύσεις, κάτι το οποίο οδήγησε στη μείωση της ανταγωνιστικότητας και κατ` επέκταση των δυνατοτήτων για ανάπτυξη, αναφέρεται στη μελέτη.

Σχολιάζοντας τα πορίσματα της μελέτης η Die Welt εκτιμά ότι «οι Έλληνες εξακολουθούν να ζουν πάνω από τις δυνατότητες τους» και επικαλείται σχετικά σημεία της μελέτης που στηρίζουν αυτή τη θέση: «Το ποσοστό της κατανάλωσης επί του διαθέσιμου εισοδήματος στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το υψηλότερο στην ευρωζώνη, αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ» αναφέρουν οι συντελεστές της μελέτης, προσθέτοντας ότι από το 2002 το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 100%, ενώ πέρυσι σημείωσε και νέα αύξηση.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλας υπερχρεώνεται στο εξωτερικό προκειμένου να χρηματοδοτήσει καταναλωτικές δαπάνες, κάτι το οποίο οξύνει την κρίση. Χωρίς μια δραστική μείωση του ποσοστού κατανάλωσης δεν είναι δυνατόν να ανακτήσει η χώρα την πιστοληπτική της ικανότητα, αναφέρει το ερευνητικό επιτελείο του CEP και συμπεραίνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια τέτοια πολιτική περικοπών, με συνέπεια η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας να μειώνεται ταχύτερα στη φάση αυτή, σε σχέση με άλλες χώρες. Και για τον λόγο αυτόν η Ελλάδα θα παραμείνει για το εγγύς μέλλον εξαρτημένη από τη βοήθεια άλλων χωρών.

Πηγή: Deutsche Welle 25/2/2014

Ανώνυμος είπε...

"Με αφορμή το παραπεμπτικό που εστάλη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου , από τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητρόπουλου, βάσει του οποίου ζητείται η ποινική δίωξη σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. , ζητώ από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος ΑΝΑΤΡΟΠΗ να αποφεύγουν :

1) Την ομοιόμορφη ένδυση και υπόδηση
2) Το συντεταγμένο βάδισμα
3) Τη λήψη αρμοδιοτήτων και καθηκόντων στα πλαίσια λειτουργίας του κινήματος
4) Τη διάδοση των ιδεών του κινήματος
5) Την αγορά νεροπίστολων στα παιδιά τους
6) Τη συμμετοχή σε παιχνίδια χρωματισφαίρισης (paintball)

Ο Γενικός Γραμματέας
Νίκος Ι. Νικολόπουλος"

Ωραιος ο Νικολας!

Ανώνυμος είπε...

Oι υπηρέτες, τα πρακτοράκια, οι κολαούζοι και οι χρήσιμοι "προοδευτικοί" ηλίθιοι βλέπουν παντού "εγκληματικές οργανώσεις" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

Αϊ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΙΑ, ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κλάπα, Κλάπα, Κλούπα...

http://tinyurl.com/pc9xhdx

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ! ΑΧΑΧΑΧ ! ΑΑΑΧ!

Καλε ανησυχω!

καλε λετε αυτη η συκια η σημιτικια να μην φτουρισει;


καλε λετε να παει ακλαφτη σαν τσαπελα αμαζευτη στη καλαματα ,σαν στο χωριο του καπταιν κουκ του πρωκτογενους μονοφθαλμου;

καλε αυτες ,αυτες οι λωλες που μαζωχτηκανε και μετρηθηκανε
καλε δαυτες τοσο λωλες ητανε που καθονταν ολημερις και οληνυχτις και μετριουντουσαν μια μια και βγηκανε 58;

α τις ξεμυαλισμενες.

κατσε μωρη να οργανωθουμε η μια ποσες ειμαστε μωρη η αλλη,μια δυο τρεις, 58 και το λουρι της μερκελλας μωρη,φτου και βγηκαμε και μεις απο το μπαγιαντο της πισσας της εσπας;

χαθηκε να βγουν πρωτα 69; να φορανε και κανα δικτυωτο μπλουζι να δικτυωθουν πρωτα;

69 αυτες 69 και κατι ορφανα του μασοκ 69 τα φασκελα και του μασοκ στις καλπες ,να γινοντανε μια συκια μουρλια ετοιμη για γλυκο!

μωρες, ποσες συκιες πια να αντεξει αυτη η καλπη εφετο;

αυτες δεν ειναι καλπες πια ειναι της μπετινας η βουταρια στη συγγρου...

καλε λετε να παν οι πισσες και τα πουπουλα τα φτερωτα για κακνα;

να μαραθουν γιουλια γιασεμια πισσες ασφαλτοι, η κακνη η εργολαβικια και να μαραθει και η συκια η γερμανικια;


A πα πα πα!

και δεν εχω και βελο χρωματος μαυρου με πουλιες για το κοκτειλ.


ε αν δεν ανθισει η συκια συκο ,στην αναγκη τρωμε το συκαλακι το βαζο που περισσεψε απο τον τρυγητη της ενωσης κεντρο ελα καλει συκια καλε.

ΑΑΑΧ ! αχαχαχαχ !

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις που κανουμε για να μαθει η κοινη γνωμη τι θελουμε να ψηφιζει και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο με πιττα.

Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίχτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα να μας ανακατωνει το βιβλιο του τσελεμεντε. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε και οχι ο,τι θελαμε εμεις να αποστηριζει στο ψαρεμα, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη αν κανει σωστα που μας ξαναψηφιζει να τον ξανασωσουμε επειδη ετσι κανουν ολοι.

Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει και να δινουμε το σωτο που θα μπει στο δολωμα στο ψαρεμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ.

ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ