7/2/14

Η βαριά μπότα του Εβραίου κατακτητή

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο κάλεσε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την υποψηφιότητα Καρυπίδη, λόγω τον «αντισημιτικών» του δηλώσεων του. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επειδή οι αντισημιτικές του θεωρίες συνομωσίας δεν πρέπει να έχουν θέση στη δημόσια ζωή της αρχαιότερης δημοκρατίας στον κόσμο, δήλωσε  ο πρόεδρος του World Jewish Congress * Ronald S. Lauder.
«Ενώνουμε την φωνή μας με τις ελληνο-εβραϊκές κοινότητες και ζητούμε να διαγραφεί ο Καρυπίδης από τους καταλόγους των υποψηφίων και από το κόμμα. Δυστυχώς, τα αντισημιτικά ξεσπάσματα δεν είναι προνόμιο μόνον των ακροδεξιών κομμάτων», είπε.

* The World Jewish Congress (WJC) was founded in Geneva, Switzerland, in August 1936 as an international federation of Jewish communities and organizations. According to its mission statement,[1] the World Jewish Congress' main purpose is to act as "the diplomatic arm of the Jewish people."

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προωθούν δήθεν το πατριωτικό Σύριζα στο πρόσωπο του κάθε Καρυπίδη. Κάτι ανάλογο είχαμε με την περίπτωση του ΠΑΣΟΚ το 1981. Γνώριζε ο κόσμος ποιος ήταν ο παπανδρέας. Γνώριζε το παρελθόν του. Υιός μιας εβραίας. Απεσταλμένος του εβραϊκού ιδρύματος Rockefeller. Χούντα και μεταπολίτευση. Τι έλειπε;; Μα φυσικά ο γιαλαντζί πατριωτισμός για τους μη μυημένους. Τι λείπει σήμερα από τον νεοταξικό Σύριζα;; Το κατάλαβες...

Θα του βγει του Τσίπρα;; Θα γίνει ο νέος παπατζής τελικά;; Θα θολώσει τα νερά βγάζοντας γλώσσα στα αφεντικά;;; Τα αλαζονικά αφεντικά περιμένουν πολλά από αυτόν στην νέα εποχή της καθυστέρας. Το ίδιο και ο Σαμαράς. Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο στην υπόθεση Καρυπίδη. Να κατέβει μετά από συμφωνία με τα γραφεία της Κουμουνδούρου ανεξάρτητος , χωρίς όμως ο Σύριζα να κατεβάσει δικό του υποψήφιο….

Ανώνυμος είπε...

http://www.skakistiko.com/?p=4326#comment-29311

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι