1/8/14

O ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ

Οι πολιτικοί- τα ανδράποδα τα δούλα- του κυβερνώντος πολιτικού μορφώματος,
 ( εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ), έφθασαν στην πλήρη εξαχρείωση και για οικονομικό τους σύμβουλο, έχουν προσλάβει την διαβόητη Black Rock. Άκουσον…άκουσον η Black Rock να γίνεται τιμητής και διαμορφωτής της Ελληνικής οικονομίας.
Ο λύκος της διεθνούς τοκογλυφικής συμμορίας να είναι οικονομικός σύμβουλος της Κυβέρνησης. Να προστατεύει(sic) τα οικονομικά μας συμφέροντα. Να προβλέπει, να προτείνει και να δίνει λύσεις και να καθορίζει την πορεία της Εθνικής μας οικονομίας, με αδρά αμοιβή για τις συμβουλές της !! δηλαδή την πληρώνουμε και από πάνω.
Εδώ θα γελάει όλη η συναγωγή των τοκογλύφων κακοποιών της παγκόσμιας κακουργίας.

Βρε άχρηστοι πολιτικοί, εσείς πού χωρίς ντροπή ψηφίζετε όλα τα νομοσχέδια και ότι άλλο απαιτήσουν οι Εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες τοκογλύφοι, από την δύσμοιρη Πατρίδα μας. Βρε τυχάρπαστοι πού έχετε εξαθλιώσει την Χώρα. Βρέ τιποτένιοι, αν είχατε λίγη τσίπα, θα έπρεπε να παραιτηθείτε όλοι σας. 
 Τι κορδακίζεστε ως βουλευτές, μηδαμινά μειράκια των διαφόρων school της εσχάτης καταισχύνης ενώ καταστρέφετε την Πατρίδα μας. Είσαστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Εξοντώσατε και εξοντώνετε τον Λαό, αχρεία υποκείμενα, ο Λαός πεινάει. Καταστρέψατε και καταστρέφετε όλους τους κλάδους της οικονομίας μας, ως όργανα των μισερών και επονείδιστων σκοτεινών κέντρων πού είσαστε υποχείρια τους και αθύρματα στα χέρια τους πού σας κρατούν δέσμιους.
Άκουσον ..άκουσον, φέρατε την Black Rock ως οικονομικό σύμβουλο, λές και δεν υπάρχουν Έλληνες επιστήμονες, διεθνούς μάλιστα κύρους. Την περιβόητη μισητή αυτή τράπεζα φέρατε και την πληρώνουμε και από πάνω. 
 Όπως το πάτε όμως γρήγορα θα φθάσουμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ και τότε αλίμονο σας, διότι θα αντιμετωπίσετε την Ιερή οργή του Ελληνικού Λαού.
Οι Ελληνικές Δυνάμεις (Ε.Δ.) κοινωνικές, πολιτικές και πνευματικές, θα σας συντρίψουν και θα σας εξαφανίσουν ολοκληρωτικά και δια παντός. Πρέπει να τιμωρηθείτε σκληρά για τα εγκλήματα σας κατά της Πατρίδος μας. 
  Χρίστος Α.Αθανασόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο να σου πω ένα ανέκδοτο;

φταίει που δεν έχουμε αρκετή δημοκρατία

οι γέροι συνταξιούχοι, οι καθαρίστριες, οι δημόσιοι υπάλληλοι και η ακίνητη νεολαία τών καφετεριών και των δικηγορικών γραφείων, ξέρει ακριβώς τί σημαίνει οικονομία και black rock και δεν θα το επιτρέπανε ποτέ αυτό.

όπως δεν θα επιτρέπανε ποτέ ρουσφέτια, αστυφιλία, διορισμούς και ξεπούλημα Κύπρου και Θράκης

ααχχαχαχαχαχα

μου αρέσουν τα ανέκδοτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αθανασόπουλε ποιός άλλος περιμένατε να χτυπήσει την ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛ-ΛΑΣ (ηλιόλουστη πέτρα) ? Μα φυσικά η μαύρη πέτρα- BLACK ROCK.
Δημήτρης ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

http://sfairika.gr/site/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-media-shops-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1-%ce%bf/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...