20/5/16

Την Κυριακή ψηφίζουν στην Αυστρία

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού της Ελευθερίας με την Κάλπη.
Ο αντίπαλος του Χόφερ, ο Βαν κάτι, δεν είναι καν Αυστριακός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VELOPOUSTAN

Σύστημα Υγιεινής & Καθαρισμού τουαλέτας

Το VELOPOUSTAN είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό αυτόματο σύστημα για τη συντήρηση και την απολύμανση της τουαλέτας και του ουρητήρα σας.



Το υγρό είναι εξαιρετικής ποιότητας και εξασφαλίζει την εξυγείανση και το καθαρισμό της τουαλέτας. Εξουδετερώνει βακτήρια και μικροοργανισμούς, διατηρεί τις σωληνώσεις καθαρές απο βρωμιά και πουρί, δε λερώνει τη λεκάνη διότι είναι άχρωμο, και διαθέτει και ευχάριστο άρωμα. Το ανταλλακτικό υγρό παρέχεται σε σφραγισμένη συσκευασία μιας χρήσης για εγγυημένη ασφάλεια.



Η συσκευή είναι ψηφιακή και διαθέτει ευέλικτο προγραμματισμό ώστε να λειτουργεί μόνο τις ώρες και μέρες που εσείς επιθυμείτε. Διαθέτει ειδική ένδειξη για τη ποσότητα απολυμαντικού που απομένει και για το απόθεμα μπαταριών και ειδοποιεί μέσω ήχου όταν κάποιο απο τα δύο έχει αδειάσει.



Η συσκευή διατίθεται με 5 χρόνια εγγύηση!



Διατίθεται σε λευκό χρώμα, Μαύρο και σε Ινοξ.


Για παραγγελίες, καλέστε μας στο


anatreptiko@tvalert.gr




Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε παραστατικό πληρωμής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου παρακαλείστε όπως το αναφέρεται στα σχόλια παραγγελίας, αποστέλλοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

20% monobenzyl ether of hydroquinone (Benoquin Cream)


http://www.todayifoundout.com/index.php/2014/09/michael-jacksons-skin-turn-white-got-older-2/

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει λυτρωμός, έχω συχαθεί τις γυναίκες, όσο εντείνονται οι βιασμοί τόσο συμπαθούν περισσότερο τους λαθροέποικους. στις περιπτώσεις βιασμών παιδιών ακούω συνέχεια "αυτοί οι άνθρωποι είναι καταπιεσμένοι", ευτυχω που δεν γίνονται πλέον μανάδες οι ελληνόφωνες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λόγο θα 'χουν που δεν σου κάθονται...

Ημέρες Προδοσίας του 1974 στην Λευκωσία και την Αθήνα .19η ημέρα της Μεταπολίτευσης. Στις 11 Αυγούστου 1974 αποκαλύφθηκε ότι οι Άγγλοι ήξεραν ότι η απόβαση των Τούρκων θα γινόταν στο «πέντε μίλι». Η ΚΥΠ του υποστράτηγου Λάμπρου Σταθόπουλου, του αρχιτέκτονα του «Ασπίδα» έλεγε στον Καραμανλή ότι «οι Άγγλοι είχαν στραφεί προς το μέρος μας», αλλά οι Άγγλοι κυανόκρανοι άνοιγαν δρόμο γοια να περάσειο ο Αττίλας. Το BBC ανακοίνωσε το σχέδιο που έπρεπε να αποδεχτούν Κασραμανλής και Κληρίδης. «Αφόρητες» πιέσεις από Άγγλους και Αμερικανούς προς τους Προδότες για την αποδοχή του Τουρκικού Τελεσιγράφου. Στην Γενεύη ,οι Τούρκοι και οι Άγγλοι ζητούσαν αυτό που μπορούσαν να πάρουν. Ο Καραμανλής την Κυριακή 11 Αυγούστου λίγες ώρες πριν επιτεθεί και πάλι ο Αττίλας έκανε συσκέψεις με τους αλλους προδότες και πράκτορες. Το ΑΚΕΛ πρότεινε τον αφοπλισμό της Κύπρου, ως λύση.

Οι Άγγλοι γνώριζαν ότι η απόβαση θα γινόταν στο Πέντε Μίλι