17/5/16

Από «ίδιους Πόρους» πληρώνουμε για τους λαθραίους

Αφήστε τους όλους να πάνε όπου θέλουν
λέει ο εβραιορουφιάνος του ΟΗΕ

Ο «Καναδός» “μαχητής” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κατέχει την έδρα «Hans and Tamar Oppenheimer» στο Πανεπιστήμιο McGill το είπε ξεκάθαρα.
Ο εβραιορουφιάνος Φρ. Κρεπό μίλησε για την «αλληλεγγύη και την γενναιοδωρία από την πλευρά των πολιτών και των τοπικών αρχών» και για την «πραγματική αποφασιστικότητα» της Ελλάδας, να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο μεταναστευτικό ρεύμα από το 1945 και μετά ,«με ίδιους πόρους εν μέσω οικονομικής κρίσης και λιτότητας».
Ωστόσο, οι συνθήκες δεν είναι αυτές που πρέπει.
Ο Κρεπό «ανησύχησε» για την πολιτική κράτησης των «προσφύγων». Ο Φρανσουά Κρεπό επισκέφθηκε τις προηγούμενες πέντε ημέρες hot spots, κέντρα φιλοξενίας και άτυπους καταυλισμούς στην Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Λέσβο και τη Σάμο και, σε συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική κράτησης των «προσφύγων» , και ειδικότερα των παιδιών, και υπενθύμισε ότι με βάση τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ, τα παιδιά δεν πρέπει να κρατούνται ποτέ και για κανένα λόγο. «Συνάντησα ασυνόδευτα παιδιά κλειδωμένα σε αστυνομικά τμήματα 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους για πάνω από δύο εβδομάδες.
Επίσης, συνάντησα ολόκληρες οικογένειες να κρατούνται σε κλειστές δομές για εβδομάδες», είπε και τόνισε ότι «η κράτηση πρέπει να διατάσσεται όταν οι άνθρωποι αποτελούν απειλή για το κοινό συμφέρον, και αυτό πρέπει να τεκμηριώνεται, και να μη γίνεται με βάση απλά την υποψία». Οι συνθήκες κράτησης, όπως υποστήριξε, «δεν είναι οι βέλτιστες δυνατές».
 Ειδικότερα, όπως είπε, στα hotspots υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού σε περιορισμένο χώρο, και αυτή η κατάσταση «προκαλεί σύγχυση, φόβο και περιστατικά βίας». Χαρακτήρισε, εξάλλου, πολλές τις προβλεπόμενες 25 ημέρες κράτησης, «ειδικά σε περιπτώσεις μόνων γυναικών με παιδιά».

ΥΓ.Γιατί δεν δίνουν κανένα φράγκο ο Hans και η Tamar Oppenheimer;

4 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Αναρωτιέμαι, ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ 3ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ";;;;;;

Ανώνυμος είπε...

σημερα στο μοναστηρακι μεσα στο σταθμο του ηλεκτρικου εκει που ακυρωνουν τα εισιτηρια καποιος ειχε χεσε με το μπαρδον, δεν ηταν σκυλου περιτωματα.
που παει το μυαλο μου κ το δικο σας;
δεν ειδα ποιος τα αμολυσε γιαυτο δε λεω .
σκατοκουβεντα.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι στα δυτικά προάστια κυκλοφορούν ελάχιστοι πακιστανοί και αφρικανοί ενώ πριν από 5 χρόνια κυκλοφορούσαν πολλοί;

Δεν βρίσκουν δουλειά στα εργοστάσια άραγε και πήγαν στους καταυλισμούς; Να τρώνε τζάμπα φαϊ, και μπας και τους χαρίσει κανά σπίτι ο Τσιπρά;

Κανά σπίτι από τα δικά μας τα προσεχώς πλειστηριαζόμενα λόγω ΕΝΦΙΑ και λοιπών φόρων που είναι αδύνατο να πληρωθούν από τα καταρρέοντα εισοδήματά μας;

Ανώνυμος είπε...

Και η δική μας ζωή σε λίγα χρόνια θα είναι τόσο δύσκολη που πολλοί θα φεύγουν άρον άρον για Γερμανία μας θέλει δεν μας θέλει, σαν τους γείτονες Λίβυους και τους Μαροκινούς θα παρακαλάμε για είσοδο στη Γερμανία. Πάμε νόμιμα στη Γερμανία. Αλλά η Γερμανία είναι εβραιοκρατούμενη, οι νόμοι της δεν είναι για το εθνικό συμφέρον των Γερμανών.

Ρωτήσαμε τον κόσμο της Γερμανίας αν μας θέλει να πάμε όλοι εκεί, μαζί με τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους και όλη τη διεφθαρμένη μούργα των Βαλκανίων, και να του αλλοιώσουμε την εκλογική βάση και να βγαίνουν οι όμοιοι της Μέρκελ για πάντα στην Καγκελαρία;

Μια φορά πήρε τηλέφωνο ένα αλβανόσκυλο το Χατζάρα και του λέει "όλοι αυτοί οι Αλβανοί που βρίσκονται στην Ελλάδα, κάποια στιγμή δεν πρέπει να ψηφίσουν;" Όχι ρε, να πας στην Αλβανία να ψηφίσεις, εδώ είσαι μέτοικος. Κι άμα δεν σου αρέσει αυτό να πας στα τσακίδια.