23/5/16

Οι Λαϊκιστές

Ψήφο-Ψήφο μετράνε τον καημό τους. Οι 700.000 επιστολικές ψήφοι θα βγάλουν μέχρι το βράδυ πρόεδρο στην Αυστρία τον Νόμπερτ Χόφερ από το Κόμμα της Ελευθερίας δίνοντας ελπίδες σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στέλνοντας το μήνυμα στη Γαλλία ότι όπως ο Νόμπερτ κέρδισε απέναντι σε όλους έτσι και η Μαρίν Λεπέν μπορεί να φτάσει στο 50% συν μια ψήφο μόνη της .
Στην Αυστρία μετά την καταμέτρηση των ψήφων της Κυριακής ο Νόμπερτ Χόφερ είναι μπροστά με 144.000 και οι επιστολικές ψήφοι είναι περίπου 700.000 . Σύμφωνα με τους δημοσκόπους ο Νόμπερτ θα κερδίσει με λιγότερες από 20.000 ψήφους, διαφορά. Αλλά το οικοδόμημα του εβραϊκού Ράιχ, σε Φραγκφούρτη, Βρυξέλλες, Στρασβούργο θα έχει αρχίσει να τρίζει.

  Τους λένε ακροδεξιούς, ρατσιστές, νεοναζιστές, κλπ για να τρομάξουν τον κόσμο, που ξέρει ότι απλά οι οπαδοί της Ελευθερίας είναι λαϊκιστές. Ο πρώτος Μεγάλος λαϊκιστής στην εποχή μας ήταν ο Περόν. Μέγας λαϊκιστής ήταν και ο Αντρέας. Περόν, Αντρέας, Χόφερ, Λε Πεν.

ΥΓ. Αφήστε τον Αδόλφο στην ησυχία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...