23/5/16

Οι Λαϊκιστές

Ψήφο-Ψήφο μετράνε τον καημό τους. Οι 700.000 επιστολικές ψήφοι θα βγάλουν μέχρι το βράδυ πρόεδρο στην Αυστρία τον Νόμπερτ Χόφερ από το Κόμμα της Ελευθερίας δίνοντας ελπίδες σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στέλνοντας το μήνυμα στη Γαλλία ότι όπως ο Νόμπερτ κέρδισε απέναντι σε όλους έτσι και η Μαρίν Λεπέν μπορεί να φτάσει στο 50% συν μια ψήφο μόνη της .
Στην Αυστρία μετά την καταμέτρηση των ψήφων της Κυριακής ο Νόμπερτ Χόφερ είναι μπροστά με 144.000 και οι επιστολικές ψήφοι είναι περίπου 700.000 . Σύμφωνα με τους δημοσκόπους ο Νόμπερτ θα κερδίσει με λιγότερες από 20.000 ψήφους, διαφορά. Αλλά το οικοδόμημα του εβραϊκού Ράιχ, σε Φραγκφούρτη, Βρυξέλλες, Στρασβούργο θα έχει αρχίσει να τρίζει.

  Τους λένε ακροδεξιούς, ρατσιστές, νεοναζιστές, κλπ για να τρομάξουν τον κόσμο, που ξέρει ότι απλά οι οπαδοί της Ελευθερίας είναι λαϊκιστές. Ο πρώτος Μεγάλος λαϊκιστής στην εποχή μας ήταν ο Περόν. Μέγας λαϊκιστής ήταν και ο Αντρέας. Περόν, Αντρέας, Χόφερ, Λε Πεν.

ΥΓ. Αφήστε τον Αδόλφο στην ησυχία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...