12/5/16

Η ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΟΥΜΟΥ

Ο θίασος Εβραίου-Αλκοολικού επιτρέπει στους απρόσκλητους να έρχονται στην Ελλάδα χωρίς βίζα, θα ανοίξει τα σύνορα στους Τούρκους για να μα ςέρχονται χωρίς βίζα οι Τούρκοι και θέλει να έχουν Βίζα οι Ρώσοι.
Και το υπουργείο Εξωτερικών έχει έτοιμες «νομοθετικές ρυθμίσεις», « που θα οδηγήσουν σε βελτίωση του καθεστώτος έκδοσης θεωρήσεων με βιομετρικά χαρακτηριστικά» στο πλαίσιο «της εκστρατείας προσέλκυσης εκατοντάδων χιλιάδων Ρώσων τουριστών».

Ρε καθάρματα για την εκστρατείας προσέλκυσης εκατοντάδων χιλιάδων λαθραίων τι «νομοθετικές ρυθμίσεις », κάνατε; Σ

ύμφωνα, με τα επίσημα απολογιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, το 2015, συνελήφθησαν από Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές ,για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα, συνολικά 911.471 αλλοδαποί, ενώ το 2014 είχαν συλληφθεί μόνο 77.163. Ποσοστό αύξησης πάνω από 1.081,23%. Τα στοιχεία της Αστυνομίας μιλάνε αφορούν σε όσους συνελήφθησαν και όχι σε αυτούς που εισήλθαν και δεν έγιναν αντιληπτοί.
Αυτό σημαίνει ότι για το 2015 ο «απολογισμός» της κυβέρνησης Τσιπρά – αλκοολικού  ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο εισόδων, «χωρίς βίζα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τη μπίζνα τους, τέλειοι μπίζνεμεν. 1000% αύξηση ; Φοβεροί και μπράβο τους ! Εμείς, ας προσέχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Τσανακογλύφτες πιάσανε τα πόστα
δέκα σόγια μια κομπόστα
αλλαγή μόνο για μόστρα
κάτσε Αντρέα, σήκω Κώστα
ελα Αλεξη προλαβε μη φεξει!!

25 Μαίου1807. Η επανάσταση των Γιαμακλάρ στην Κωνσταντινούπολη που ανέτρεψε τον Σελίμ Γ

Στις 25 Μαΐου 1807 , ενώ συνεχιζόταν η πολιορκία της Λευκάδας, από τον Αλή Πασά, και ο μέγας Βεζύρης Ιμπραήμ Πασάς Χιλμί είχε αναχωρήσει απ...