22/1/18

Η δύναμη των Κομμουνιστών

Το 1905 ,στις 9/22 Ιανουαρίου, ο Πάρβους και ο Τρότσκι έστειλαν τους «Εργάτες» να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα.
Η φρουρά τους περίμενε, είχε διαταγες να πυροβολήσει και πυροβόλησε. Κάμποσοι σκότωθηκαν.
Έτσι η «Επανάσταση» του 1905 ξεκίνησε στραβά και κατέληξε άδοξα.

Τώρα, 113 χρόνια μετά, και μετά την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για το πραξικόπημα των ιουδαίων τραπεζιτών της Νέας Υόρκης, σε όποια ιστοσελίδα και αν κοιτάξεις, σε όποια γλώσσα, θα διαβάσεις για την «Ματωμένη Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη», για τη , «Κόκκινη Κυριακή» για τη «δολοφονία αμάχων εργατών κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα, Πετρογκράντ». «Οι ειρηνικοί διαδηλωτές, με επικεφαλής τον πατέρα Γκαπόν, σφαγιάστηκαν μπροστά στα Χειμερινά Ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης από τα στρατεύματα του Ρώσου Τσάρου Νικολάου Β». «Τα στρατεύματα του Ρώσου Τσάρου Νικολάου Β δολοφόνησαν περίπου 1.000 άτομα που διαδήλωναν ειρηνικά μπροστά από το Χειμερινό παλάτι υπό την ηγεσία του ιερέας Γκεόργκι Απολλόνοβιτς Γκαπόν.»

113 χρόνια μετά, οι καημένοι, οι καλοί κομμουνιστές, που ήσαν ειρηνικοί με τα πιστόλια στην τσέπη.
Όπως ήταν ειρηνικό το συν-αλητήριο της ΟΠΛΑ στο Σύνταγμα.
Αυτή είναι η δύναμη του Κόκκινου ψεύδους. Επαναλαβάνουν από γενιά σε γενιά τα ίδια ψέματα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους.

ΥΓ. Μικρή λεπτομέρεια. Ο «ορθόδοξος ιερέας» ήταν «βαφτισμένος» Εβραίος. Και το Γκαπόν είναι εβραικό, αλλά το πατρώνυμο «Απόλλων» δείχνει βεριτάμπλ ιουδαίο.

5 σχόλια:

mike είπε...


Ο Σατανάς και το δεξί του χέρι,ο Οβριός,ο διαρκής Αντίχριστος έχουν μεγάλη δύναμη.

Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πεπτωκώς άγγελος (Fallen Angel).



Ανώνυμος είπε...

Αποκαλυπτήρια για την προπαγάνδα περί του αντισυνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή:

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/05/blog-post_24.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

όπου ακούς Φοίβος, Φαέθων ,Νεφέλη κλπ
βλέπε η "Ελλάδα μεχρ΄ τόν Ολυμπο"

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον Ο/Η mike (Δευ Ιαν 22, 08:53:00 μ.μ.

Ο Εξωαποδώ ειχε μαζί του μόνο ένα από τα δέκα (10)αγγελικά τάγματα.
Δεν είναι ούτε παντογνώστης (δεν γνωρίζει το μέλλον, αλλα προσπαθεί με την συνεργασία ξεπεσμένων ανθρώπων να επιτύχει αυτό που έχει βάλει σκοπό και έτσι να φανεί ότι γνωρίζει τι ξθα γίνει στο μέλλον). Ούτε είναι πανταχού παρών βέβαια, όπως είναι ο Θεός.
Είναι θλιβερή μειοψηφία. Και βέβαια ο Θεός δεν τον αφήνει να κάνει αυτό που θέλει.
Διευκρίνηση σχετικά με τους αγγέλους επειδή υπάρχει ασάφεια στην κοινή γνώμη:

Οι άγγελοι ως προς τη προαίρεση είναι ελεύθεροι και τρεπτοί, έχοντας δυνατότητα να προκόπτουν στο αγαθό, αλλά και να τρέπονται στο κακό. Έτσι μπορούν να επιλέξουν τη συνεχή προαγωγή στην άνωθεν Γνώση και τη κοινωνία της Αγάπης ή την άρνηση αυτής της Αγαθότητας.

Αποτέλεσμα της ελευθερίας τους είναι και η πτώση του τάγματος του Εωσφόρου. Αυτό το αγγελικό τάγμα δεν αρκέστηκε στη θαυμαστή λαμπρότητά του, αρνήθηκε την ιεραρχημένη πρόοδο της θείας γνώσης και θέλησε τη πλήρη και άμεση εξομοίωσή του με το Θεό. Γι΄ αυτό το λόγο ηθελημένα δόθηκε στη κακία, στερήθηκε την αληθινή ζωή, την οποία μόνο του (το τάγμα των δαιμόνων) αρνήθηκε. Κατ΄ αυτό τον τρόπο έγιναν πνεύματα νεκρά αφού απέβαλαν την αληθινή ζωή και δεν αισθάνονται κόρο από την ορμή τους προς τη κακία προσθέτοντας με άθλιο τρόπο διαρκώς κακία επάνω στην ήδη υπάρχουσα.

Οι άγγελοι έχουν μεγαλύτερες και ανώτερες γνωστικές ικανότητες από τους ανθρώπους. Βέβαια δεν είναι ούτε παντογνώστες, ούτε παντοδύναμοι όπως ο Θεός.
Δεν προγνωρίζουν τα μέλλοντα, παρά μόνο αν τους τα αποκαλύψει ο Θεός, ούτε γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεται στη καρδιά κάθε ανθρώπου. Δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η συντέλεια του κόσμου και η Δευτέρα παρουσία του Χριστού.

Η μετακίνησή τους γίνεται ταχύτατα, αλλά δεν είναι πανταχού παρόντες. Κάθε φορά βρίσκονται σε συγκεκριμένο τόπο, δίχως να γνωρίζουν το τι συμβαίνει αλλού.

Διάταξη των αγγέλων

Τα τάγματα των αγγέλων είναι εννέα, τα οποία ταξινομούνται σε τρεις τρίχορες ιεραρχίες ή ταξιαρχίες, κατά τον ακόλουθο τρόπο: Σεραφείμ, Χερουβείμ, Θρόνοι - Κυριότητες, Δυνάμεις, Εξουσίες - Αρχές, Αρχάγγελοι, ’Αγγελοι.
Ιδίωμα της πρώτης ιεραρχίας είναι η πύρινη σοφία και η γνώση των ουρανίων, ενώ έργο τους ο θεοπρεπής ύμνος του «γελ». Η δεύτερη ιεραρχία έχει ως ιδίωμα τη διευθέτηση των μεγάλων πραγμάτων και την διενέργεια των θαυμάτων, ενώ έργο τους είναι ο τρισάγιος ύμνος «’Αγιος, ’Αγιος, ’Αγιος». Τέλος ιδίωμα της τρίτης ιεραρχίας είναι να εκτελούν θείες υπηρεσίες και έργο τους αποτελεί ο ύμνος «Αλληλούϊα».
Πέρα από τα ονόματα των εννέα τάξεων, η Αγία Γραφή μας φανερώνει και τα προσωπικά ονόματα ορισμένων αγγέλων. Γνωρίζουμε το Γαβριήλ, που σημαίνει «ήρωας του Θεού», από την εμφάνισή του στο προφήτη Δανιήλ, στο προφήτη Ζαχαρία και στη Θεοτόκο. Γνωρίζουμε το Μιχαήλ, που σημαίνει «τις ως ο Θεός ημών», ενώ εμφανίζεται πολλές φορές στη Παλαιά Διαθήκη. Ο Ραφαήλ είναι ο τρίτος άγγελος που γνωρίζουμε, το όνομά του σημαίνει «ο Κύριος θεραπεύει» και εμφανίζεται στον Τωβίτ μεταφέροντας τις ανθρώπινες προσευχές στο θρόνο του Θεού. Τέλος γνωστός από την εβραϊκή παράδοση είναι και ο Ουριήλ.
Έργο των αγγέλων
Ένα από τα έργα των αγγελικών δυνάμεων αφορά τη σωτηρία των ανθρώπων. Με αυτό επιφορτίσθηκαν μετά την δημιουργία του ανθρώπου και το επιτελούν με ιδιαίτερη προθυμία και χαρά, αφού κάθε φορά που μετανοεί ένας άνθρωπος για τις αμαρτίες του, πανηγυρίζουν και χαίρονται στον ουρανό.

mike είπε...


Απάντηση στην απάντηση του Ανώνυμου Τρί Ιαν 23 04.08.00 μ.μ.

Καταρχήν,σε ευχαριστώ για την γνώση που δίνεις ΔΩΡΕΑΝ, μέσω του φιλόξενου αυτού ιστολογίου.

Δεύτερον,δεν χρειάζονται τόσα πολλά λόγια.Είδαμε που μας έφτασαν τα λόγια.Λόγια μόνο και όχι ΕΡΓΑ,παντού.

Ο Όττο φον Μπίσμαρκ, ο Σιδηρούς Καγκελλάριος του Βασιλείου της Πρωσίας (Γερμανίας) λένε ότι είχε πει Καθηγητές τρεις και εχάθη η Πατρίς.

ΕΡΓΑ μας χρειάζονται, και όχι μόνο λόγια.
Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε..

Τώρα όσον αφορά τα καθέκαστα,δεν είμαι φυσικά ούτε υποστηρικτής,ούτε τίποτα άλλο του πεπτωκότος αγγέλου.Απλά την γνώμη μου εξέθεσα,δημοσίως.

Πάντως,τελειώνοντας πολύ ωραία τα γράφεις στον περιορισμένο χώρο του Διαδυκτίου.
Πρέπει να είσαι Καθηγητής Θεολογίας.


Υ.Γ. Τώρα όσο αφορά την δύναμη,σαφώς και εννοώ,ότι αυτή είναι κατώτερη του Θεού.



Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...