21/1/18

Γένος Μπάσταρδο- και Έθνος Κομμουνιστοτουρλού

Ο «διαπραγματευτής» της πΓΔΜ Βάσκο Ναουμόφσκυ, ο οποίος είναι και πρέσβης στην Ουάσιγκτον, δεν είναι «Μακεδόνας» αλλά Αρομούνος, με καταγωγή από την Μοσχόπολη.

Ο Άγιος Ναούμ υπήρξε συνεργάτης του Κυρίλλου και του Μεθοδίου, τον 9ο αιώνα για τη διάδοση της χριστιανικής πίστης στους Σλάβους, και εργάστηκε ιεραποστολικά κυρίως στην Ουγγαρία κοντά στον άγιο Κλήμεντα. Στη Μονή του Αγίου Ναούμ βρισκόταν και ο τυπογραφείο της Μοσχοπόλεως.

Οι Ναούμ, ειτε Παπαναούμ, ησαν πολλές οικογένειες, αλλά το όνομα εγινε και επώνυμων πολλών Μοσχοπολιτών εμπόρων της διασποράς.

Ανάλογα με την «κατοχή», οι Αρομούνοι Ναούμ υποχτρώθηκαν
να προσαρμόσουν τα επώνυμάτους. Ναούμοβιτς για τους Σερβους, Ναούμωφ για τους Βουλγάρους, και Ναουμόφσκυ για τους Γιουγκοσλάβους Κομμουνιστές.

Ο Ναούμης, Ναούμοβιτς, Ναούμωφ και Ναουμόφσκυ, είναι ο ίδιος Αρομούνος, που κάποτε ήταν Γρεκομάνος, αλλά μετά κοίταξε ο συμφέρον του.

Επί κομμουνισμού, και λόγω της καταδίωξης μέχρις εξωντώσεως των "αντιδραστικών" «βουλγαροφρόνων», οι Παρτζάνοι του Τίτο, εκτός από τους Αλβανούς και τους «Αιγεάτες» βρήκαν ως συμμάχους πολλούς Αρομούνους,
που έτσι έγιναν, ηγέτιδα τάξη στα Σκόπια.

Αφού οι Ναουμόσφκυ ήσαν στο Κόμμα, το παλικάρι τους ως Μακεδόνας μπήκε και στην διπλωματική Ακαδημία. Αλλά είναι Αρωμούνος, δεν είναι Μακεντόνσκι.

ΥΓ. Αλλά σημασία δεν εχεi το αίμα και το DNA.Σημασία έχει ότι είναι μεταλλαγμένος. «Κόκκινος» άνθρωπος . Και σαν τέτοιος είναι άτιμος, ψεύτης και Κλέφτης. Σαν τον κάθε Αλεξ Οβριόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: