3/8/18

Η Αλβανική Κεντρική Τράπεζα ξεπλένει τα ελληνικά ευρώ των χασισεμπόρων

Το εκατομμύρια των ευρώ που μαζεύουν οι αλβανοί χασισέμποροι στην Ελλάδα μεταφέρονται στην Αλβανία και η «υπερπροσφορά» των ευρώ, στην Αλβανία προκαλεί την υποτίμηση του ευρώ, που είναι «επικίνδυνη» για την Αλβανική οικονομία και για αυτό επενέβη η Κεντρική Τράπεζα αγοράζοντας συνεχώς ευρώ για να το στηρίξει. Δεν είναι αλβανικό ανέκδοτο.

 Η Αλβανική κεντρική τράπεζα κάνει συνεχώς παρεμβάσεις για να στηρίξει το ευρώ που πέφτει. Ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται. Το μαυρο χρήμα από τα ναρκωτικά που το ξεπλένουν με τα δημόσια έργα και τις επενδύσεις στον τουρισμό και τα ακίνητα αναδύεται και στο τραπεζικό σύστημα.

 Αλλά,  το Κράτος Δικαίου και η ΕΕ είναι ευχαριστημένοι με το 10% της; χασισοπαραγωγής που πιάνουν οι Ιταλοί και οι («ένστολοι») συνεργάτες των χασισεμπόρων εν Ελλάδι. 

Οι Αλβανοί κατάγγειλαν ένα παρακλάδι της Μαυροβουνιώτικης  μαφίας που μετέφερε  δυο τόνους χασίσι στην Ιταλία, και η  Μαυροβούνιοι  στυνομικοί μαζί με τους Ιταλούς έπιασαν το πλοίο και συνέλαβαν 11. Όλοι με χαρτιά Μαυροβουνίου.


ΥΓ. Και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, κοιτάζει, αλλά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς βλέπει στην αγορά λαθραίου και μαύρου συναλλάγματος των Τιράνων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μονο τα "αλβανικά" ευρω απο το χασισεμποριο! Ειναι και αυτά των 2.000.000 κωλο-μασονο κωλο-αλβανων που δουλευουν στην ευρω-ψωροκωσταινα εδω και τριάντα χρόνια!! Και με αυτα τα χρήματα εχουν φτιάξει ολα τα σπιτια τους στα κωλο-χωρια τους και στηρίζουν το αλβανικο κρατος!!! Μια τιμια και πατριωτικη ελληνικη κυβέρνηση θα έπρεπε να κανει το εξης: να κατάσχει τα ασφαλιστικα και συνταξιοδοτικα δικαιώματα ΟΛΩΝ των αλβανων "εργαζομένων" στην Ελλαδα ΥΠΕΡ των ανέργων Ελληνων που τοσα χρονια παρεμεναν άνεργοι εξαιτίας των αλβανων!! Και να προχωρήσει στην άμεση απέλαση ΟΛΩΝ των αλβανων που ζουν στην Ελλάδα με το αιτιολογικο της αποδεδειγμένης και υπαρκτής αδυναμίας του Ελληνικου Κράτους να θρεψει και να παράσχει εργασία στους Έλληνες ανεργους!!! Αλλα πώς να γίνει αυτο οταν στο κωλο-περιστυλιο θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες; Και οτι δουλεια υπαρχει αλλα οι Έλληνες δεν θελουν να δουλεψουν; Συκοφαντιες και προβοκατορικες διαρροές του προδοτικου "ελληνικου" περιστυλίου!!! Αυτα πρεπει να λες κατά καιρούς,κ.Χατζαρα!!!

ikonsgr είπε...

Και που να δεις τι γίνεται με τα εμβάσματα western union των... "ευπαθών προσφύγων" των ΜΚΟ του σόρος... ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΠΛΗΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΠΥΡΟ!!!