6/8/18

Το Ιράν δείχνει ξένους οργανωτές των βίαιων αντικυβερνητικές διαδηλώσεων που προσπαθούν να εισπράξουν τις νέες αμερικανικές κυρώσεις

« Ξένα Κέντρα», «ευθύνονται για την υποκίνηση Ιρανών να οργανώσουν βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις υπό το πρόσχημα των διαδηλώσεων κατά της οικονομικής κρίσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, του Ιράν Σαλμάν Σαμανί, που πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των προσκλήσεων στο διαδίκτυο τον περασμένο μήνα για συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στο Ιράν είχε προέλευση από το εξωτερικό. 
Ο Σαμανί, σύνδεσε τα Κοινωνικά δίκτυα και τις παράνομες διαδηλώσεις και τόνισε: «Αυτά τα κέντρα που εχουν οργανώσει αυτή την εκστρατεία περίμεναν να βρούν υποστήριξη σε πολλές πόλεις, αλλά στην πράξη, είδαμε περιορισμένη ανταπόκριση για διαδηλώσεις» και πρόσθεσε ότι «μόνο μια χούφτα των ανθρώπων επηρεάστηκε από την προπαγάνδα και συμμετείχαν σε παράνομες διαδηλώσεις σε μερικές πόλεις» διασφάλιση της οικονομικής σταθερότητας».
 Τα σχόλια του Υπουργείου Εσωτερικών έγιναν μετά τις διαδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες στο Σιράζ, το Ισφαχάν, την Αχβάζ και την Καράι εναντίον της φτώχειας και της Ακρίβειας
Παράλληλα όμως γίνονται και συγκεντρώσεις συμπαράστασης στην κυβέρνηση. Η φωτογραφία είναι από την συγκέντρωση στην Αχβάζ που ήταν σαφώς μεγαλύτερή από εκείνη των φίλω της Cia.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχουνε φαγωθει οι σκυλο-εβραιοι να επιτεθουν στην Περσιθα με το αιμα και χρημα των Αμερικανων.
Οπως ομολογει δημοσιως και ο χασαπης της Γιουγκοσλαβιας (εβραιος Χ .5) https://www.youtube.com/watch?v=SXS3vW47mOE οι εβραιοι των ΗΠΑ (που ειναι και το λεγομενο ντιπ-στεϊτ που πολεμαει τον Τραμπ) ειχαν αποφασισει απο τοτε να διαλυοσυν 7 χωρες μεσα σε 5 χρονια. Βεβαια ο ντροπαλος και πανουργος μισοεβραιος Κλαρκ ανεφερε σαν λογο αυτων των επιθεσεων, το πετρελαιο και ουχι την εβραιογιαφκα, την ριζα του κακου που θαλεγε και ο παραλιγο χθες να μας τα κακαρωσει .....Σπιθας .