3/8/18

O Μπάνον έδειξε την Cia και τον Σόρος ως τη μήτρα όλου του Κακού

Ο Στηβ Μπάνον σε συνέντευξή του στη Δημόσια Ράδιοτηλεόραση της Σερβικής Δημοκρατίας (RTRS), είπε, ότι ο Τζωρτζ Σόρος ειναι «ο πατέρας όλων των κακών», που με αμερικανικα χρήματα προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνιση της Ευρώπης. «Ελέγχει μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνδέονται με τα μέσα ενημέρωσης της αριστεράς». 
«Νομίζω ότι ο Τζορτζ Σόρος εξαπλώνει μια πολύ αρνητική επιρροή στον κόσμο, και πιστεύω ότι έκανε πολλά για να βλάψει την Ευρώπη». 
«Ολη η επιχείρηση με τους μετανάστες, και τα ανοιχτά σύνορα έκανε πραγματικά κακό ορισμένες χώρες». 
«Όλα αυτά προέρχονται από τις πρωτοβουλίες του Σόρος», είπε ο Μπάνον, που δεν μίλησε για το γεγονός ότι η Cia, η USAID, η USSIS, είναι συγκοινωνούντα δοχεία με το Ίδρυμα Σόρος.
 Εγώ σαν Γραφείο Τύπου ευρωπαϊκής χώρας στο Βελιγράδι έχω όλα τα έγγραφα τον συντονισμό των ενεργειών των Βρυξελών, της USAID με τον Σόρος και τις Εθνικές Πρεσβείες, για να βοηθήσουμε τους «δημοκρατικούς πράκτορες» που λάμβαναν επιχορήγηση. 
Ο Τραμπ έκοψε την επιχορήγηση στην Cia και για αυτό απολύθηκαν πολλοί πράκτορες στα Βαλκάνια αλλά και στις ΗΠΑ, από τον αριστερό στρατό που διαδήλωνες κατά του Τραμπ.

 Ότι είπε ο Μπάνον για τον Σόρος πρέπει να το διαβάσετε σαν , «η Cia και ο Σόρος είναι ο πατέρας όλων των κακών». «Ολη η επιχείρηση με τους μετανάστες, και τα ανοιχτά σύνορα που έκανε πραγματικά κακό ορισμένες χώρες είναι δουλειά της Cia και του Σόρος».

 Οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα τα «παιδιά» της παρέας του Αλέκσυ Τέξας-Μακεντόνσκυ έχουν μητέρα τη Cia και πατέρα τον Σόρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: