14/10/18

Όταν οι φίλοι Βοθρολυμαίου δολοφονούσαν Έλληνες

Στις 14 Οκτωβρίου 2014, σκοτώθηκαν επτά Έλληνες από ρουκέτα των φίλων της Cia , του Βοθρολυμαίου και του νεοναζί Ανθύπατου Τζέφρι που τότε υπηρετούσε στο Κίεβο. Οι φίλοι Βοθρολυμαίου βομβάρδισαν το ελληνικό χωριό Σαρτανά το οποίο είναι 10 χλμ. ανατολικά της Μαριούπολης και υποστηριζε τους Ρωσόφωνους. Η θρασύδειλη επίθεση των Ουκων έγινε το απόγευμα , την ώρα που γινόταν μια κηδεία, που την ακολουθούσαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι. Η Ρουκέτα έπεσε δίπλα στο νεκροταφείο. Έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άτομα, και 17 τραυματίστηκαν. O εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Αντρίι Λισένκο με θράσος χιλίων πιθήκων ανακοίνωσε ότι «Φιλορώσοι αυτονομιστές» βομβάρδισαν το εαυτό τους «στο χωριό Σαρτάνα», έξω από τη Μαριούπολη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε πολίτες και να τραυματιστούν δέκα ακόμη. Στις 14 Οκτωβρίου 1921 άρχισε στο Κίεβο, η πρώτη Σύνοδος της σχισματικής και Σοβιετοφίλης Ουκρανικής Αυτοκέφαλης Εκκλησίας, την οποία αναγνώρισε τωρα ο Τουρκορθόδοξος Βοθρολυμαίος Αρχοντώνης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοθρολυμαίος δεν έχει ούτε πατρ8δα ούτε έθνος. Έχει περιούσια αφεντικά που τον μάζεψαν κυριολεκτικά από τον δρόμο και τον έβαλαν εκεί που είναι.
Η ΜΌΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...