17/10/18

Μίτσελ σε Μιτσκόσκι : Είμαστε απογοητευμένοι από την ηγεσία του VMRO

ΣΚΟΠΙΑ. Μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχαν εξασφαλιστεί οι 80 ψήφοι. Σήμερα, στις 12.00 , στο Κοινοβούλιο της Βόρειας συνεχίζεται η συζήτηση της πρότασης της κυβέρνησης για τις συνταγματικές αλλαγές και αναμένεται να διεξαχθεί (επιτέλους) η ψηφοφορία. Απομένουν μόνο 20 ομιλητές. Στη χθεσινή συνεδρίαση, ο Ζάεφ παραδέχτηκε ότι δεν έχουν αποδώσει οι προσπάθειες «προσηλυτισμού». βουλευτών του VMRO-DPMNE και είπε, «Γνωρίζω ότι δεν έχω 80 βουλευτές». Ταυτοχρόνως, έφθασε το γράμμα του «Θείου» από το Αμέρικα. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, απέστειλε επιστολή στον αρχηγό του VMRO-DPMNE, Κριστιάν Μιτσκόσκι με την οποία τον «απέλυσε» .Του έγραψε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι απογοητευμένες από τις θέσεις των ηγετών του κόμματος , και του ίδιου προσωπικά». «Σας καλούμε να επιτρέψετε στους βουλευτές του συνασπισμού σας να αποφασίσουν πώς θα ψηφίσουν για τις συνταγματικές αλλαγές, χωρίς απειλές βίας, αντιποίνων ή άλλων μορφών εξαναγκασμού», ανέφερε η επιστολή. 
Ο Ζάεφ σε αυτό το πλαίσιο είπε ότι εφόσον συμφωνηθεί καταρχήν η τροποποίηση υπάρχουν 100 ημέρες για να συμφωνηθεί με την αντιπολίτευση το κείμενο. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. Αλλά θα το πλέον πιθανό σενάριο πλέον, παραμένουν οι εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτός ο θάνατος ήταν θέλημα ΘΕΟΥ. ΑΝΤΕ με το καλό, να ψοφήσει και ο Κνίτης Ψάλτης του Αγίου Βαλαντίου

  Ο «Ειδικός» της «Oracle» Τζόελ Κάλμαν, οδεύει ήδη για τα «Καζάνια» του Λούσιφερ.   Δημιούργησε το σύστημα «APEX» και στη συνέχεια συνεργά...