16/6/20

Ο Φαλακρός με το ΚΙΠΑ άλλα είπε στο Πομπέο και άλλα στα ελληνικά βωθροκάναλα και κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό

Ο μεγάλος Καυγάς είναι μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και των Βασάλων του βαθέως κράτους στην Γερμανία. «Η Γερμανία οφείλει δισεκατομμύρια δολάρια στο ΝΑΤΟ και πρέπει να τα πληρώσει», δήλωσε ο Τραμπ που τόνισε ότι «η Γερμανία προκαλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο στο εμπόριο όσο και στο ΝΑΤΟ». 
Στην τηλεδιάσκεψη των Ευρώ-Πέων με τον Πομπέο, συζητήθηκε η διατλαντική εταιρική συνεργασία , η καταπολέμηση του κορωνοϊού, της (ρωσικής) παραπληροφόρησης, οι σχέσεις με την Κίνα την Μέση Ανατολή , τα Δυτικά Βαλκάνια, και η κατάσταση στην Ουκρανία. 
Η Βουλγάρα υπουργός μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα βλέποντας τους Γερμανοεβραίους να μαλώνουν με το Κράτους Δικαίου και είπε οτι ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εργαστούν στενά για να στηρίξουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των έξι χωρών στα Δυτικά Βαλκάνια. 
Ο Λευκός Οίκος δεν είχε ανακοινώσει ακόμη το «χέσιμο» στον Πουστρόν και την Δωροθέα που ήθελαν να μεσολαβήσαν για το Κόσσοβο. 
Και μέσα στο καυγά, έδωσαν τον λόγο στον φαλακρό με το Κιπά που εξοφλούσε τους λογαριασμούς του κ. Ρόστιλντ στο υποκατάστημα της Εθνικής στην Κέρκυρα για πέντε λεπτά.
Και αφού είπε την γνώμη του για όλα τα άλλα είπε και κάτι για την Τουρκία, και έθεσε ενώπιον συμμάχων και εταίρων, «το ζήτημα της τουρκικής παραβατικότητας».
Ο ίδιος ο φαλακρός με το Κιπά, είπε στους ρουφιάνους που ταΐζει από τις «εθνικές δαπάνες» για να τον προβάλουν, ότι,  «στο επίπεδο, πάντως, των 27+1 κυριάρχησαν μοτίβα νεοψυχροπολεμικά, καθώς η συζήτηση περιστράφηκε πρωτίστως γύρω από την διασπορά ψευδών ειδήσεων για την πανδημία, την κατάσταση στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, την πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή, την κατάσταση στην Ουκρανία, καθώς και σε θέματα των Δυτικών Βαλκανίων». 
Ακριβώς το ρεπορτάζ που σας έγραψα. 
Πότε έθεσε «το ζήτημα της προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας σε μια διευρυμένη ευρω-αμερικανική διοργάνωση» και πότε πρόλαβε και «ανέλυσε λεπτομερώς στους ομολόγους του την κατάσταση μετά τη δημοσίευση των αιτήσεων για έρευνες της τουρκικής πετρελαϊκής εταιρείας TPAO εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας», και πότε «κατέστησε σαφές ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας ότι η χώρα μας δεν θα ανεχθεί επ’ουδενί την παραβίαση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων», είναι ένα ζήτημα ,που θα επιβεβαιωθεί και θα διασταυρωθεί εάν κάποιος στην Βουλή των Ελλήνων ζητήσει να κατατεθεί στα πρακτικά το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη των 27 με τον Πομπέο. 

Η μακροσκελής ανακοίνωση του φαλακρού με το Κιπά μου θυμίζει την ανύπαρκτη απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ τον Νοέμβριο του 1983 που προέβλεπε εμπάργκο στα προϊόντα του ψευδοκράτους την οποία υπαγόρευσε ο Βάρφης στον Γιώργο Δαράτο και με την οποία εξαπάτησε το Παπανδρέου την τότε Κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Aν καμία μερα φίλε Σπύρο έχεις ευχέρεια γράψε τι έγινε για την ανύπαρκτη απόφαση των υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ. Ευχαριστώ.