17/6/22

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ καταδικάστηκε από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στις εκλογές του 2019. Επομένως έχει αξία μόνο χρήσης . Για Κωλόχαρτο.

 

Στις 17 Ιουνίου 2018, υπογράφηκε στο χωριό Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας που ήταν η πρωτεύουσα της Κυβέρνησης του Βουνού, η προδοτική συμφωνία «για το ονοματολογικό» από το σύντροφο Νίκολα Κοτζιόφ, και τον σύντροφο από τη ΣΝΟΦ Νίκολα Ντιμιτρόφ και τον ιουδαίο ειδικό απεσταλμένο του Κράτους Δικαίου Μάθιου Νίμιτς.
 Με αυτήν αναγνωρίστηκαν από την ελληνική κυβέρνηση,                   ο "μακεδονικός  λαός" και η "μακεδονική γλώσσα" και δικαιώθηκε   η 5η Ολομέλεια της ηγεσίας του ΚΚΕ, που έγινε στο ίδιο μέρος, το 1949. 
 Στις 17 Ιουνίου 1946, στην ελληνική βουλή, μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση υιοθετήθηκε με 138 ψήφους υπέρ, 24 κατά και 181 αποχές το Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε την ποινή του θανάτου, για τους οπαδούς και τους πράκτορες του «μακεδονισμού». 
Η ημερομηνία υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας των Ψαράδων επιλέχθηκε για να συμβολίζει τη δικαίωση των «Αγώνα».
Οι σύντροφοι ΖόρανΖάεφ και ΑλιέκσιΤσιπρέφσκι πανηγύριζαν για την Ιστορική Δικαίωση της 5ηςΟλομέλειας που έγινε στο ίδιο χωριό πριν από 69 χρόνια. 
Ο αλκοολικός ιουδαίος πανηγύριζε και αυτός, δίπλα τους.                  

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ , καταδικάστηκε τελεσίδικα από τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. 

Υπέρ της, ψήφισαν μόνο 1.781.057 από τα 9.984.934 των εχόντων δικαίωμα ψήφου. Ποσοστό 18%. 
Επομένως είναι μόνο χαρτί Σόφτεξ. 
 Και δεν έχει καμιά «αυξημένη ισχύ» επειδή την προσυπέγραψε ο μεθύστακας ιουδαίος «μεσολαβητής» . 

 Η προσεχής ΕΘΝΙΚΗ πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή που θα εκφράζει την ελληνική Κυριαρχία και όχι την αργυρώνητη Ψωροαλίτ και την Στοά του Λονδίνου, οφείλει να συντάξει και να καταθέσει μήνυση  στα Διεθνή Δικαστήρια   κατά των Σεβερνομακεντόνσκι για το Παιδομάζωμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ουτε κυριαρχος ουτε ελληνικος ειναι

πουστης και πρεζακιας ειναι και κομμουνιστης και ευρωπαιος μασονος και δημαγωγολαγνος ασφαλως ειναι


και ασφαλως δεν καταδικαστηκε

επιβραβευτηκε

με την μαζικη υποστηριξη στη νδ

που την υποστηριξε και υποστηριζει και εφαρμοζει

και την μαζικη υποστηριξη ολων των κομματων πλην του λαμογιου της θεσαλονικης που την υποστηριξαν και πηραν κρατικη επιδοτηση για αυτην

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...