11/6/22

Κραυγή «αγωνίας» της εκδιδομένης στην Τρούμπα προς τον Εφιαλτένσκι : «Καίσαρα μου, κάνε εκλογές!»

 

Με ένα άρθρο – κραυγή αγωνίας στο Βήμα της Κυριακής, ο Πρετεντέρης υμνώντας τον Εφιαλτένσκι τον οποίο παρομοιάζει με τον Ιούλιο Καίσαρα, τον εκλιπαρεί να προσφύγει άμεσα στις κάλπες. 

Ο Πρετεντέρης , γνωρίζει ότι μαζί με τον μονάρχη, πέφτει και η «αυλή». Όπως καταλαβαίνουμε, ο Εφιαλτένσκι, παρά τις πιέσεις , είναι αποφασισμένος να «λουφάξει» στο μέγαρο Μαξίμου ως την τελευταία ημέρα πριν τις εκλογές, ελπίζοντας στο μεταξύ να αλλάξει η τύχη του. 
 Αυτό όμως θα αποδειχθεί καταστροφικό και για τον ίδιο και την εγκληματική παρέα του, που έλαβε μπόνους από τα εμβόλια. 

Ο κ. Μαρινάκης και το Γιάνι κάνουν δημόσια προσπάθεια να τον πείσουν να επιλέξει το σενάριο των τριων διαδοχικών εκλογών πουοδηγεί στην παραγραφή των εγκλημάτων του πρωθυπουργού των Υπουργών, παραγραφή που συμπαρασύρει και τους συνεργούς . 

 Ο κ. Μαρινάκης και το Γιάνι προκειμένου να πείσουν τον Εφιαλτένσκι να προσφύγει το συντομότερο στις κάλπες επικαλούνται ότι Υπάρχουν «Βρούτοι» στην Παράταξη των Κλεφτολουμπινέ. Η Κούλα Εφιαλτένσκι γνωρίζει όμως ότι το χέρι των Βρούτων πρέπει να οπολιστεί είτε από την Ουάσιγκτον είτε από το Βερολίνο οπότε δεν ανησυχεί.

 Ουδείς πλέον πιστεύει ότι η Κούλα (Εφιαλτένσκι) θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Ούτε ο σύντροφος Τάκης. Και ειδικά το Γιάννι που έχει δει όλους τους εκλεκτούς του να καταποντίζονται και να εξαφανίζονται από την πολιτική σκηνή: Από τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου, ως τον Αντώνη Σαμαρά και τον Συνταγματολόγο που μάλιστα ως πραγματικά ασήμαντος, διορίστηκε σε μία ασήμαντη επιτροπή η οποία βαφτίστηκε «επιτροπή σοφών».

 Ο κ. Μαρινάκης και το Γιάνι γνωρίζουν ότι σε περίπτωση αφανισμού της Αγίας Κωλο-οικογένειας , ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς, διότι η εθνική καταστροφή που έχει επέλθει θα υποχρέωση την επόμενη κυβέρνηση να αποδώσει βαρύτατες ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση. Ο στόχος λοιπόν είναι να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν δυνάμεις, και να παραμείνουν μέρος της εξουσίας.
Η τελευταία ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ δημοσκόπηση με ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ μεταξύ 1205  εμβολιασμένων τηλεθεατών έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα.
Η  ΚΝΟΥΔΟΥ στην πρόθεση ψήφου των χαζών τηλεθεατών συγκεντρώνει 32% (από 31,5% στην προηγούμενη έρευνα!!!!!), με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να ακολουθεί με 24% (από 23,5%). 
Το ΠΑΣΟΚ – ΜΠΥΡΑΛ πέφτει στο 13,5% (από 14%), το ΚΚΕ βρίσκεται στο 5%, η Ελληνική Λύση στο 4% και το ΜέΡΑ25 μένει εκτός Βουλής καθώς συγκεντρώνει 2,5%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το βλημα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...