11/6/22

Το αποτελέσματα της μιας «σωστής Απόφασης» για να κάνουν το «Δώρο του Θεού»

30.07.2021 .Μητσοτάκης- Σπήλι Ρεθύμνου. Κατά την επίσκεψή του στην κινητή μονάδα που διενεργούσε εμβολιασμούς. «Το εμβόλιο είναι ασφαλές, χωρίς παρενέργειες. Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε»
Σκωτία :Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε αύξηση 67% σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο του αριθμού των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που υπέστησαν καρδιακές προσβολές, καρδιακή ανακοπή, μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις από τότε που προσφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την ηλικιακή ομάδα το εμβόλιο κατά του ΚΟΒΙΝΤ.

 Αγγλία: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα.

  Γυναικολόγος Δρ. Rebekka Leist: «Παρατηρούμε ανησυχητικά ποσοστά αποβολών. Τα εμβόλια κατά του Covid έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στην αναπαραγωγή...» 

Ρευματολόγος Δρ. Ρόμπερτ Τζάκσον: «Το 40% των 3.000 εμβολιασμένων ασθενών μου, αναφέρουν σημαντικές παρενέργειες από το εμβόλιο. 12 ασθενείς μου πέθαναν...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...