18/6/22

ΟΙ Αμερικανοί περιμένουν την αντεπίθεση του Ούκων τον Αύγουστο και μετά θα προτείνουν επανάληψη των διαπραγματεύσεων

 

 

Μετά την δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της διπλωματίας για την επίλυση της κρίσης  στην Ουκρανία και το Ντονμπάς, ο ιουδαίος  επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας  Δαβίδ Αραχμίγια δήλωσε στην «Φωνή της Αμερικής» ότι Κίεβο μπορεί να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα τον Αύγουστο. «Η Ουκρανία μπορεί να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις για τους όρους μιας ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Ρωσία στα τέλη Αυγούστου», δήλωσε ο Αραχμίγια και τόνισε πως, «η θέση του Κιέβου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πρέπει να αλλάξει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού». 

«Η Ουκρανία θα μιλάει πλέον  από θέση ισχύος», τόνισε ο Αραχμίγια, καθώς «τον Αύγουστο είναι δυνατή η αντεπίθεση των Ουκρανών μαχητών», είπε.

 Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι  Μεντβέντεφ αμφισβήτησε  δυνατότητα τεπανάληψη των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία τον Αύγουστο .  
"Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρχει κάτι  τον Αύγουστο κάτι ή κάποιος   με τον οποίο  θα μιλήσουμε ", σχολίασε  ο Μεντβέντεφ. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπράβους για τα μαγαζιά του.
Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων.
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

οπότε οι Ρώσσοι μπορούν να περιμένουν να αναδιοργανωθούν και να συνταχθούν οι Ουκρανοί και όπως είναι μαζεμένοι να τους βομβαρδίσουν μαζικά και να τους ισοπεδώσουν πριν προλάβουν να ρίξουν έστω και μία σφαίρα

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα τα λεει ο Περι στο μπλογκ του. Μη σε δουν να προκοβεις σε αυτη τη χωρα οπερετα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...