ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

18/6/22

Ρώσος βουλευτής μετά την δήλωση του Τοκάγιεφ για τη μη αναγνώριση της DPR και τηςLPR, θυμηθηκε τις περιοχές του Καζαχστάν με ρωσικό πληθυσμό

 

Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής της Δούμας για τις υποθέσεις της ΚΑΚ Κονσταντίν Ζατούλιν σχολιάζοντας την δήλωση του προέδρου του Καζαχστάν, Κασίμ-Τζομάρτ Κεμέλιεβιτς Τοκάγιεφ , ότι,  «οι λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς είναι "οιονεί κράτη"», είπε, ότι «η  συμπεριφορά του Τοκάγιεφ ήταν λανθασμένη, αλλά η θέση του είναι προβλέψιμη» και τόνισε ότι «οι σύμμαχοι της Ρωσίας  στην ΚΑΚ, ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί της όταν είναι επωφελής για αυτούς, αλλά στις  άλλες περιπτώσεις δεν υποστηρίζουν τη Ρωσία».

«Στο Καζαχστάν γνωρίζουν πολύ καλά ότι ορισμένες περιοχές, οικισμοί με κυρίως ρωσικό πληθυσμό δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που ονομαζόταν Καζακστάν. Λέμε παντού όπως λέγαμε και στην την Ουκρανία, εάν έχουμε φιλία, συνεργασία και εταιρική σχέση, τότε δεν τίθενται εδαφικά ζητήματα. Εάν όχι τότε όλα είναι πιθανά. Όπως στην περίπτωση της Ουκρανίας. Ως εκ τούτου, μου φαίνεται ότι αυτή η πλευρά των πραγμάτων στο Καζακστάν και όχι μόνο θα άξιζε να δοθεί προσοχή», είπε ο Ζατούλιν.
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως είναι η 2η φορά που κάνει νερά στον Πούτιν, μετά τις "διαδηλώσεις" με πολυβόλα στο Καζακστάν.

..."«οι σύμμαχοι της Ρωσίας στην ΚΑΚ, ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί της όταν είναι επωφελής για αυτούς"

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Κωνσταντίνος
Κομνηνός

12 Απριλίου 1974. Ο Κουφός αποφάσισε να εγκαταλείψει την Κύπρο που ήταν μακράν

Η Προδοσία της Κύπρου. Το αγγλικό σχέδιο για τα Καντόνια και ο Αττίλας 3