5/6/22

Ο αρχηγός της κωλο-Οικογένειας των Εφιαλτένσκι και ο χρόνος των εκλογών

 

 

 

Οι πρόωρες εκλογές γίνονται είτε λόγω «ατυχήματος» και «ντεραπαρίσματος» είτε για να αιφνιδιαστεί ο αντίπαλος.

Οι εκλογές  τον Σεπτέμβριο έχουν τόσο φορεθεί που δεν αποτελούν αιφνιδιασμό. 

Ο Εφιαλτένσκι είναι υποχρεωμένος να κάνει τις εκλογές όσο θεωρεί ότι  είναι πρώτο κόμμα,  αλλά πρέπει περιμένει να δουν οι επικοινωνιολόγοι του και την πρόοδο που θα κάνουν τα «μαξιλαράκια» του. Ιδίως το Κλεφτοπατσόκ , η φαλακρή (σαλονικιά) τραγουδίστρια , και το τρίο Μπέλ Κάντο διότι οι πρόωρες  εκλογές δεν πρέπει να βγάλουν πλειοψηφία χωρίς ΚΝΟΥΔΟΥ. 

 Αιφνιδιασμός θα ήταν να κάνει εκλογές τον Ιούλιο,  με ημερομηνίες 3ή 10. Άλλωστε οι εκλογές του 2019 έγιναν στις          4 Ιουλίου. Αιφνιδιασμός θα είναι και ο προεκλογικός αγών τον Αύγουστο με κάλπες στις 4 Σεπτεμβρίου. Όλα τα άλλα είναι αναμενόμενα και δεν έχουν το στοιχείο  του αιφνιδιασμού.

Επειδή οι πρόωρες εκλογές, είναι απόφαση προσωπική του «παίκτη» πολιτικού, πρέπει να συνεκτιμήσουμε ότι η "Κούλα" απολαμβάνει την καρέκλα και δεν είναι "παίκτης".

 Επειδή είναι βλάξ φοβάται. Και ο φόβος, του επιβάλει να μη ριψοκινδυνεύσει. Αλλά, μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα.  Με την ακρίβεια των μαυραγοριτών ο χειμώνας δεν βγαίνει. Οπότε ο Οκτώβριος, είναι ένα ορόσημο. 

Βέβαια έχει ακόμα ένα χρόνο και κάτι  στην εξουσία. 396 ημέρες. Μπορεί να διαλέξει να περιμένει καλύτερες συνθήκες. 

Για παράδειγμα, να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία  και να πέσουν οι τιμές στο ρεύμα, τα καύσιμα και το ψωμί και να έχει πίσω του τον Μπούρλα και τα εμβόλια. Η ψυχολογία του βλακός, (του ζώου) του λέει λούφαξε και περίμενε.

Ο στόχος του πάντως  σε καμιά περίπτωση δεν είναι η αυτοδυναμία. Στόχος του Κωλόσογου είναι να παραμείνουν στα πράγματα .Να παραμείνουν στη ηγεσία.  Να είναι νικητές των εκλογών, ώστε να παραμείνει η Κούλα αρχηγός για τις δεύτερες ή τις τρίτες εκλογές.

deltio11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποσο εκτιμας τα ποσοστα του τοξου και ποσο πιστευεις πως θα παρει το Κινημα21;