30/9/22

Η ομιλία του Πούτιν στην τελετή υπογραφής της συνθήκης για την προσχώρηση νέων εδαφών στη Ρωσία διήρκεσε 48 λεπτά


 

Πούτιν: Το πεδίο μάχης στο οποίο μας κάλεσε η μοίρα είναι η μάχη για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία 

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της συνθήκης για την ένταξη νέων περιοχών στη Ρωσία δήλωσε ότι η Ρωσία σήμερα αγωνίζεται για το ιστορικό της μέλλον, για μια δίκαιη και ελεύθερη πορεία, έτσι ώστε να παραμείνουν για πάντα στο παρελθόν οι απαγορεύσεις και ο δεσποτισμός. 

 «Και πάλι, επαναλαμβάνω: Τίποτα δεν θα είναι όπως και πριν . Το πεδίο μάχης στο οποίο μας έχει καλέσει η μοίρα και η ιστορία είναι ένα πεδίο μάχης για τον λαό μας, για μια μεγάλη ιστορική Ρωσία», είπε. 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην τελετή υπογραφής συνθηκών για την είσοδο στη Ρωσική Ομοσπονδία νέων εδαφών - των DPR και της Χερσώνος και της Ζαπορίζιε. 
 Ο Ρώσος ηγέτης στην ομιλία του σημείωσε τις αποικιακές φιλοδοξίες της Δύσης και το γεγονός ότι η Ρωσία δεν θα ζήσει με τους ψεύτικους κανόνες τους. Η ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν διήρκεσε 48 λεπτά. 
 Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ρωσίας απευθύνθηκε επίσης και στα δύο σώματα του κοινοβουλίου, περιγράφοντας τα βασικά καθήκοντα που θα πρέπει να επιλύσουν οι βουλευτές και οι γερουσιαστές στο εγγύς μέλλον. 
 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας για το σαμποτάζ στον Nord Stream, είπε ότι οι Αγγλοσάξονες δεν έχουν πλέον αρκετές κυρώσεις, και έχουν αρχίσει να καταστρέφουν τις πανευρωπαϊκές ενεργειακές υποδομές. 
.«Οι Αγγλοσάξονες δεν έχουν πλέον αρκετές κυρώσεις, και έχουν στραφεί σε σαμποτάζ. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Οργανώνοντας εκρήξεις στους διεθνείς αγωγούς φυσικού αερίου του Nord Stream, οι οποίοι περνούν κατά μήκος του πυθμένα Βαλτική Θάλασσα, στην πραγματικότητα, έχουν αρχίσει να καταστρέφουν τις πανευρωπαϊκές ενεργειακές υποδομές», είπε ο πρόεδρος.
 Στην εκδήλωση στην αίθουσα Του Αγίου Γεωργίου του Μεγάλου Κρεμλίνου παρευρέθηκαν οι επικεφαλής και των τεσσάρων περιοχών, οι βουλευτές της Κρατικής Δούμας και τα μέλη του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου 
 Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την είσοδο νέων περιοχών στη Ρωσική Ομοσπονδία θα εξεταστούν στις 4 Οκτωβρίου σε συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. 

2 σχόλια:

soulis είπε...

SΣπυρο ολα καλα κι ολα ωραια αλλα εχψ και ενα παραπονο απο καιρο απο τον Βλαδιμηρο.Εγω δηλαδη που τον θεωρω περιπου απεσταλμεν Του Θεου στον κοσμο.
Ποιο ειναι αυτο;.Οτι δεν το παει μεχρι τελους.Δισταξει να κανει το τελυταιο βημα.Δεν εχει σχεση αυτο που λεω με πυρηνικα και τετοια.Εξηγουμαι.
Μιλαει για ναζι οπως και ο Λαβρογ κλπ.Τωρα για αγγλοσαξωνες.Κι εσυ νομιζω οπως κι εγω και οπως κι αυτος ολοι ξερουμε οτι ουτε οι "ναζι" ουτε οι "αγγλοσαξωνες" ειναι αυτοι που κρυβονται πισω απ ολ'αυτα.Γιατι δεν τους ονομαζει με το ονομα τους;.Μηπως τον πουν αντισημιτη;.Φαινεται οτι το φοβαται αυτο.Αλλα ετσι οσο δεν το κανει αυτος που μπορει ποιος θα το κανει;Γιατι αγγλοσαξωνας ειναι και ο τεξανος που ψηφισε Τραμπ η ο αγγλος που ψηφισε Μπρεξιτ.Δεν ειναι αυτοι οι εχθροι..

Ανώνυμος είπε...

Η κλασίδω της μαλακο-Ιταλίας, γνωστή ως πεπόνη, δήλωσε:

"Ο Πούτιν αποδεικνύει και πάλι ότι διαθέτει ένα νέο ιμπεριαλιστικό όραμα, σοβιετικού τύπου, το οποίο απειλεί την ασφάλεια όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου. Η νέα αυτή παραβίαση των κανόνων συνύπαρξης των Εθνών, από μέρους της Ρωσίας, επιβεβαιώνει την ανάγκη να παραμείνουν συμπαγείς και αρραγείς οι δυτικές δημοκρατίες."

Νατοϊκά κοπρόσκυλα φασίστες του κερατά, κοροϊδεύετε τους αποβλακωμένους λαούς. Μπάζα λοιπόν ξανά το Βερολίνο και όλες οι πρωτεύουσες της ΕΕ. Εμπρός για ένα νέο 1945!

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...