22/9/22

Ο Φαλακρός Κυριάκος αρραβωνιάστηκε με το κωλόσογο όταν έστειλε την σοκολατί Κόρη στην Σχολή Στελεχών

 

  Η ανακοίνωση της ΑΝΘΕλληνικής Λύσης για τα σενάρια συμμαχίας με τον Κωλόσογο δεν διαψεύδει απολύτως τίποτα. Αντίθετα γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης για πιάσουν το 3% επειδή είναι εναντίον ΟΛΩΝ, Όπως το παίζει και ο Μηχανικός των Μητσοτακένσκι.

Η μετεκλογική συνεργασία δεν μπορεί να ανακοινωθεί. Τα σενάρια αποστασίας γράφηκαν για δημιουργήσουν κλίμα αντιπαλότητας. 

Η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται «δεξιές» μεταγραφές. Κάνει ανοίγματα Σιμιτοπουστέξ προς τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, και την  Εύα αλλά και τον Καπουτζίδη.  

 Η ΑΝΘΕλληνική Λύση και οι βουλευτές της  έχουν δώσει  ΟΡΚΟ προς το Περιστύλιο  να ξεπουλήσουν  την Ελλάδα και τους Έλληνες, υπηρετώντας , το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον.

Ο Φαλακρός Κυριάκος  θα πορευτεί αταλάντευτα μέχρι τέλους, "Μόνη, απέναντι σε όλους” και αν καταφέρει να εξαπατήσει 180000 Ελληνες τότε θα κάνει παιχνίδι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.bitchute.com/video/PX6d6CBkLkwK/

Αγαπη Μονο είπε...

κε Χατζαρα οι εβραιοι την πανε παραλιακα την δουλεια.
Πανε να φτιαξουν πορτοκαλι επανασταση στην Περσια για να ριξουν τους αγιατολαδες και να βαλουν δικους τους σαχηδες παλι, με ενα ξεκωλο που και καλα "δολοφονηθηκε" γιατι δεν φορουσε την μαντηλα .....σωστα, γιατι ξερουν οτι οταν αγριεψουν τα πραγματα με τον Πουτιν, οι Περσες τους την εχουν ετοιμη τη μπομπα φρεσκια-φρεσκια απ τον βορειο-Κορεατη.
Θα την φανε στην μαπα και θα πουνε και την χαβαναγκιλα.

Τελειωσανε τα ψεμματα.

Εν τω μεταξυ ξεσαλωσαν οι ελληνωφωνοι ρουφιανοι με τον θανατο της ιρανης, αλλα για την εσκεμμενη δολοφονια μιας αμερικανιδας-παλαιστινιας δημοσιογραφου την Shireen Abu Akleh στην υποδουλη Παλαιστινη απο την εβραϊλα πριν ενα μηνα περιπου, την κανουν γκουχ-γκουχ την δουλεια.

Κρεμαλά στις CIΕς και στις ....Παρθενοπες