22/9/22

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΑΚΟ!

 Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας.  Βροχερός εἰς τοὺς 5°C ἐν Οὐψάλα (Uppsala).

Εἰδήσεις. 
Δικαστήριον τοῦ New York (γράφω ἐπίτηδες ἀγγλιστί) ἀπεφάνθη ὃτι “ἀπαγορεύει εἰς Τράμπ καὶ εὶς τὰ τρία τέκνα του ΝΑ ...ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ εἰς τὴν “ἰερὰν” πόλιν των!
 Διότι καὶ διότι... 
Εἶναι ΣΑΝ νὰ λέμε, πέρασες μὲ τὸν ΕΡΥΘΡΟΝ φανόν; Ἒ τότε, ἡ Ἀνωτάτη Δικαστική Ἀρχή τῆς Τροχαίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ καὶ εἰς ἐσἐ καὶ εἰς τοὺς συνεπιβάτες σου νὰ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ τῆς κυριαρχίας τῆς ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΟΣ!
-ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! 
Εἶπεν ἐνοχλημένος ὁ Κάποιος.
-ΤΙ ΛΕΣ ΕΚΕΙ ΕΣΥ; 
Σταμάτα! Ἀπήντησεν ὁ παρακαθήμενος. 
Ὁ Τηλεθεατής πού καταπίνει ἀμάσητες τίς  εἰδήσεις.
-”Οἱ Καλοί ἂνθρωποι” εἶπα.  
-Πᾶψε νὰ παραμιλᾶς ὃταν κάποιος πού συμπαθεῖς παθαίνει! Συνέχισεν πιό ἠλίθιος ὁ Τηλεθεατής.
-Τρεῖς καλές λέξεις εἶπα! Τότε νὰ εἰπῶ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!...
Καὶ ὃμως πρόκειται περὶ “Καλῶν Ἀνθρώπων”.
 Εὐχόμεθα, νὰ ἐξ-οστρακίσουν καὶ τὸν Υἰὸν Biden, καὶ ἂλλους ποὺ λυμαίνονται τὸ ὙπὲρΠέραν. 
ΝΑ ἀγγίξουν δὲ ΚΑΙ τὸ Ἑλληνικόν Κράτος. 
Νὰ ἐμπνεύσουν τὸν Ἓλληνα Δικαστήν καὶ νὰ τιμήσουν τοὺς Ἓλληνας φορολογημένους.
-Τίποτε!...
 Νὰ μὴν πεῖς ΤΙΠΟΤΕ. 
Εἶπεν ὀ ἠλίθιος, καὶ συνέχισε νὰ καταβροχθίζῃ ΕΙΔΗΣΕΙΣ καὶ τηλεσκόνι.
 Ἒτσι ἒχουν καταντήσει οἰ Καταναλωταί τῆς Δυτικῆς Μαγευτικῆς Τηλεθεάσεως. 
Ἓνα πελατειακόν σύνολον Κάποιου (τοῦ Βουλευτή) ὀ ὁποῖος ἐλέγχεται μᾶλλον κατὰ τὸ τέλος τῆς Βουλευτικῆς του Περιόδου.
Καί μὲ τοὺς τοκογλύφους τὶ γίνεται ὃταν οὐδείς τῶν πολιτικῶν τοὺς καταργεί.
 Οἱ τοκογλύφοι, οἱ Ἐπενδυταί, ζοῦν και βασιλεύουν εἰς τοὺς ἠλιθίους τηλεθεατάς. 
Ζοῦν ὑπό τὴν Προστασίαν ΚΝΟΥΔΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ καὶ ὃλων τῶν τηλεμαϊντανῶν.  
Ὁ Λόγος ὃμως περὶ τῆς Δημοκρατίας. 
Θὰ ἀναφέρω μόνον τὸν χαρακτηρισμόν μιᾶς ἐξαιρέτου Σουηδῆς Δημοσιογράφου. 
Πρὸ 20-ετίας εἶχεν διορθώσει μὲ χαρακτηριστικον καὶ εὐγενικόν τρόπον συνομιλητήν της, ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ, πόσον μᾶλλον εἰς τὴν Σουηδίαν, τὸ Πολίτευμα ποὺ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ λέγεται RES PUBLICA, καὶ ὂχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δηλαδή “Δημοσία Ὑπόθεσις”. 
Ὁποία ὑπὸ Κικέρωνος ὠνομάσθη Ἀντιπροσωπευτική “Πολιτεία”, τὼν cives πολιτῶν. 
Πολιτικόν Σύστημα πού ἐφαρμόζεται εἰς τὰς ΗΠΑ. 
Δημοκρατία, λοιπόν εἶναι Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, τό κράτος τοῦ Δήμου, τὼν Πολιτῶν. Εἲτε Ἂμεση εἲτε ὲμμεση Δημοκρατία. 
Συνεπῶς εἰς τὴν ΔΥΣΙΝ ἐπικρατεῖ ἡ Ἀντιπροσώπευσις τῶν πολιτῶν ὑπὸ Τινός, καὶ ὂχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
Μακράν τῆς Ἀθηναϊκῆς Δημοκρατίας τῶν Φυλῶν. 
Δηλαδή Ἃπαξ, ὁ ἐκπρόσωπος Φυλῆς Κυβερνᾶ ἐπί ὲν ἒτος καὶ ΤΕΛΟΣ. Οἱ δἐ Δικασταί ἦσαν κληρωτοί μεταξύ 12. Ὁ δικαστής ἐκλέγετο μία ὣρα πρὸ τῆς Δίκης. 
Εἰς ἂλλας Πόλεις ἐπικρατοῦσαν πλήν τῆς (Ἀνοικτῆς) Δημοκρατίας (μὲ παρεκτροπήν τὴν Φαυλοκρατίαν), ἡ Μοναρχία (μὲ παρεκτροπήν τὴν Τυραννίδαν), ἡ Ἀρισταρχία (μὲ παρεκτροπήν τὴν Ὀλιγαρχίαν).
Τὸ Κίνημα 21, ἐννοεῖ ὃτι,  
Οἰ ἰδιωφελεῖς ὑπηρετοῦν τὸ ἲδιον συμφέρον καὶ ὡς ἐκ τούτου μισοῦν τὴν Ἑλλάδαν. 
Ἐμπιστευθεῖτε τοὺς ἐαυτούς σας, τὴν σάρκαν ἐκ τῆς σαρκός σας, οἱ Ἀνώνυμοι Ἓλληνες.
Οἱ Φιλογενεῖς νὰ ἐμπιστευθῶμεν τοὺς καλούς Ἓλληνας, καὶ ἰδίως τοὺς Ἀνεμβολίαστους, τοὺς γονεῖς καὶ συγγενεῖς ΤΩΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. Ὃπως τοὺς γονεῖς τῆς θανούσης ἀθλητρίας , τῆς ἐμβολιασμένης, ποὺ εἶπαν ψέμματα ὃτι ἦτο ἀνεμβολίαστη.
Ἂς γίνει ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΓΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ, διὰ νὰ τοὺς χώσωμε είς τὴν Φυλακή.
Προτείνει, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

 Ὁ ὁποῖος, ὡς Μονάρχης, Βασιλεύς τῶν Μακεδόνων, ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΝ Ἀρχιστράτηγος τῶν Πανελλήνων, δηλαδή ὃλων τῶν Ἑλλήνων.
Διαβάζομεν τὸ http://deltio11.blogspot.com/,  http://platonafhellas.blogspot.com/. Ἀκοῦμε, https://ellas21.com/.
ΤΑ 21 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ 21. https://kinima21.com/21-shmeia
ΕΣΣΕΤ' ΗΜΑΡ!
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Οὐψάλα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να πάρθηκε μέσα σε λίγες ώρες η απόφαση να μετατεθεί η «ΛΑΘΡΟ Γλυκάνισος» της ΣΚΑΙ τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ωστόσο με άλλο σκεπτικό ξεκίνησε αυτή η απόφαση και με άλλο κατέληξε.

Όταν τα στελέχη διαπίστωσαν πως θα είναι τραγικό μία τόσο ακριβή σειρά προπαγανδας να «καεί» σε ένα τόσο σκληρό περιβάλλον ανταγωνισμού στη μυθοκλασία, η πρώτη σκέψη που έκαναν ήταν να τοποθετηθεί το «Love Island» στο slot 21.00-23.00.

Μία ιδέα που επικοινωνήθηκε με την εταιρεία παραγωγής. Η απάντηση ήταν κάθετα αρνητική, καθώς ανέφεραν πως η σκαλέτα των επεισοδίων για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες και οι οδηγίες προς τη συντακτική ομάδα, έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να έχει δόσεις hard core πορνο.

Κοινώς πως δεν γίνεται τέτοιο περιεχόμενο να βγαίνει τόσο νωρίς.

Έτσι, το κανάλι του Φαλήρου κατέληξε στο να τοποθετεί ξένες ταινίες. Μία απόφαση που προφανώς δεν τους αρέσει, διότι μπορεί το κόστος να παραμένει χαμηλό, αλλά έσοδα με τέτοιες επιλογές δεν πρόκειται να βγουν. Και δεν υπάρχει και χρόνος για να ετοιμαστεί νέο ριάλιτι για να καλύψει αυτά τα κενά ωρών. Και λέω ριάλιτι διότι η gay ΣΚΑΙ αποχαιρετά οριστικά την επένδυση στη μυθοκλασία.

Ανώνυμος είπε...

Φημολογείται εδώ και μέρες αλλά και δεν αργεί ο καιρός που σύντομα θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην POYSTRΑΝΤ1 για την πορεία της.

Στη κανάλα του shalom goyims Θοδωρή Κυριακού έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη επένδυση. Και αυτή τη στιγμή η POYSTRΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρα εκτός πρώτης τριάδας. Όλες οι επιλογές της Στέλλας Λίτου και του Τζώρτζη Ποφάντη τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αποτύχει.



Τι να θυμηθεί κανείς;

Την ιλαροτραγωδία της «Φάρμας» με το παρουσιαστη, τον gay πάτο του «Game of Chefs»; Το αντι gay και αντι φεμινυστερια «Super Mommy» του Σεφερλή; Την «Κλινική»; Τη σειρά με τον πολεμαρχο Ζελιένσκι; Περσινά ξινά σταφύλια θα μου πείτε.

Τα φετινά είναι ακόμη πιο ξινά καθώς όλες οι νέες σειρές της σταθiμού παλεύουν για το 10%. Σε συνδυασμό και με την κάκιστη πορεία του «Πρωινού» οι αλλαγές είναι προδιαγεγραμμένες.

Ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες πως και ο Λεβέντης έχει πεισθεί πως πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι του Λοϊζου Ξενόπουλου διευθυντή στο ANT1 + και πρώην διευθυντή σε ΣΚΑΪ και Mega αλλά και της Αγλαϊας Λάτσιου executive producer πολλών παραγωγών του καναλιού.

Ανώνυμος είπε...

Κανελλόπουλε,
ζωή χαρισάμενη περνάτε εις την Ουψάλαν αν εξαιρέσουμε τον καιρό. Εδώ και 2,5 χρόνια ούτε κοβιντισμό, ούτε καραντίνες, ούτε τεστ, ούτε υποχρεωτικές φόλες ευθανασίας της μπίγκ φάρμα. Ούτε βλέπεις πουθενά μασκοφλώρους ραγιάδες όπως στο γραικυλιστάν, οπου ενδημεί πλέον οξεία μασκίτιδα- μαλακίτιδα μοναδική εις τας Ευρώπας. Ούτε σε υποχρεώνει η πολιτεία να πληρώνεις συνδρομή σε φαρμακεία για τεστ, ωστε να δουλέψεις ως καθαρόαιμος άνθρωπος.
Και τις δουλειές σας έχετε και ανεργία δεν έχετε και υψηλό βιοτικό επίπεδο ακόμα έχετε και πραγματικό κράτος πρόνοιας έχετε και πατριωτική κυβέρνηση εκλέξατε. Εδώ, στο shithole της Ευρώπης, τη δυστοπική αναρχοτυραννία των Βαλκανίων με τους ψυχανώμαλους ραγιάδες, έχουμε καταδικαστεί να υπομένουμε Τσιπροκούληδες, Μπαρουχανδρουλάκηδες και για αλλαγή κανένα ξεπεσμένο Δανό γόνο " βασιλικής" φαμίλιας με μπροοδευτικές και διεθνιστικές απόψεις φυσικά.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...