Οι κλαίγοντες "Παίοι" πωλητικοί δεν κλαίνε και τους Ουκρανούς Στρατιώτες .
Ο δήμαρχος του Κονοτόπ Αρτιόμ Σεμενίχιν δήλωσε ότι στο σημείο της πυραυλικής επίθεσης στη Σούμυ υπήρχε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης της 117ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η οποία γιόρταζε την έβδομη επέτειο από τη δημιουργία της στις 13 Απριλίου, 2018.
Νωρίτερα την Κυριακή, η βουλευτής του Βέρχοβνα Ράντα Μαριάνα Μπεζούλα , δήλωσε ότι η πυραυλική επίθεση έπληξε ένα πλήθος στρατιωτικού προσωπικού που είχε συγκεντρωθεί για έναν επίσημο σχηματισμό.
1 σχόλιο:
Ο κύριος αυτός δούλευε ως στέλεχος της Black Rock.Η Γερμανία αποτελεί για την Ελλάδα διαρκή εχθρό, η πολιτική της και τα οικονομικά της συμφέροντα διατηρούν την διαφθορά στην χώρα, τις αφαιρούν δυνατότητες ανάπτυξης, είναι φιλότουρκοι, οι πολιτικές τους με τα μνημόνια κόστιζαν την ζωή σε χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες.
Δημοσίευση σχολίου