14/2/09

Οι κομάντος του Γκιλμπόα εισέβαλαν και στο ελληνικό διαδίκτυο.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, έκανε την εμφάνισή του ένα προπαγανδιστικό blog, υπέρ του Ισραηλίτικου κράτους, χρησιμοποιώντας παραπλανητικά, ψευδή και ανίσχυρα επιχειρήματα, καθώς επίσης έωλες και φτηνές αιτιολογίες, για να δικαιολογήσει ανερυθρίαστα τα φρικιαστικά εγκλήματα της ναζιστικής του ηγεσίας εναντίων του φίλου και αδελφού λαού της Παλαιστίνης.
Το εν λόγω blog, αν πράγματι ήθελε να προσφέρει καλές υπηρεσίες στον εβραϊκό κόσμο και ιδιαίτερα στους εποίκους του Ισραήλ, θα έπρεπε μάλλον να αρχίσει πρώτα με μία ειλικρινή συγγνώμη, για τις θηριωδίες που επιτελέστηκαν από το 1947 έως σήμερα, με αποκορύφωμα το τελευταίο ανεπιτυχές ολοκαύτωμα, που επιχείρησε τους τελευταίους μήνες για καθαρά εκλογικούς και μόνον λόγους.
Σαν "
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΔΕΝ έχουμε τίποτα με τον εβραϊκό λαό, ο οποίος διαχρονικά έχει υποστεί αρκετές ταλαιπωρίες και διώξεις, όπως και ΔΕΝ έχουμε και με τους εβραίους εποίκους στη Παλαιστινιακή γη. Αυτό που καταλογίζουμε, είναι την εγκληματική πρακτική, στη ναζιστική ηγεσία του Ισραήλ και στα οργανωμένα διεθνή σιωνιστικά λόμπι, στους διαπλεκόμενους δυτικοευρωπαίους ηγέτες καθώς επίσης και στους αντίστοιχους υποτελείς Αμερικάνους υπερασπιστές τους.
Το δίκαιο της Παλαιστίνης θα το υπερασπιστούμε με κάθε κόστος, γιατί μας θυμίζει το ίδιο άδικο του δισυπόστατου διεθνούς δικαίου, που έχει άδικα υποστεί με το διαμελισμό της και η Κύπρος μας, από την αντίστοιχη τούρκικη θηριωδία και από τα ίδια Αμερικανόνατοϊκά σιωνιστικά συμφέροντα με την ανοχή και την εγκληματική απουσία των ηγετών της Ευρώπης.
Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη του κάθε Έλληνα πολίτη, που διαχρονικά φέρει μέσα του από την σπερματική του αναπαραγωγή, είναι αυτονόητη και δεδομένη, αυτό που μας ξενίζει, μας θλίβει και μας προβληματίζει, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι από εμάς που πιθανόν να επικροτούν και να υπερασπίζονται έωλες και αντίανθρώπινες αξίες υιοθετώντας άθλιες πρακτικές και ναζιστικές νοοτροπίες.

Τέλος ευχαριστούμε τους συναδέλφους bloggers και ιδιαίτερα "Το λημέρι", που μας κοινοποίησαν το Link (του εν λόγω blog), για το οποίο απευχόμαστε να ανήκει σε Έλληνες διαχειριστές, αλλά να είναι αμιγώς ξενόφερτο και καθοδηγούμενο από τα σιωνιστικά κατάλοιπα στη Ελλάδα και κατά τα προφανώς υποτιθέμενα, υπό τη σκέπη και την αρωγή της ισραηλίτικης πρεσβείας.
. Νάσος Ζαγγογιάννης

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

3 σχόλια:

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

AΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ SYNC ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ISRAELMAN. ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ SYNC, ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ. TOΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SYNC, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ.

ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ KAI EBΡΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ MAZI TOYS ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. ΟΜΩΣ! ΟΜΩΣ!... ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΒΡΑΙΟ Ή ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΩ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΡΑΖΩ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΗ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΤΟΤΕ...ΤΟΤΕ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΟΥ .
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓNΩMΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΠΑΚΟ ΣΕΛΙΔΕΣ Α4 ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ, ΠΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ.
ETΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 (ΧΑΧΑ,) ΗΝΑΓΚΑΣΘΗΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΩ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ.
Β.Β.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε ότι απαγορευεται να υπάρχουν φιλοισραηλινά blogs στο διαδικτυο;
Ποιος τα απαγορευει και με ποιο δικαιωμα;
Νομιζεις ότι είσσι στην ΕΡΤ της δεκαετιας του 80 με το μονοπωλιο των ειδησεων για να απαγορευεις όποιον δε γουσταρεις;

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

μιλησε κανεις για απαγορευση???? εγω δεν ακουσα να μιλα κανεις για απαγορευση. τι λες, ανθρωπε μου? (ανωνυμε)
β.β.