27/2/09

«Αόρατες οργανώσεις, Αόρατοι μπλόκερς, Ορατοί αρθρογράφοι», με χορηγό.

Σπύρος Χατζάρας.

Ο στρατός των κουκουλοφόρων στο διαδίκτυο, έπαθε «ψυχικό ταράκουλο» με την τοποθέτηση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, για τις απειλές κατά των δημοσιογράφων, και άρχισαν να βγάζουν αφρούς.
«Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μάχονται καθημερινά για το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης. Αυτούς όμως διάλεξαν να απειλήσουν και να στοχοποιήσουν αόρατες οργανώσεις, αόρατοι μπλόκερς, ορατοί αρθρογράφοι», τόνισε η ΕΣΗΕΑ, και όσοι διάβασαν την ανακοίνωση, κατάλαβαν.
«Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νταβατζηδομπλόγκερ. Άντε για να είμαστε πιο ρεαλιστές, θα πεθάνουμε και σεις και μεις, αλλά εμείς ως πολιτικά όντα θα σας ξεβρακώνουμε μέχρι να πεθάνουμε», τους
έγραψε ο συνάδελφός Σπύρος Κομίνης, και τον έβαλαν στην κατάψυξη.
«Αόρατες οργανώσεις, Αόρατοι μπλόκερς, Ορατοί αρθρογράφοι», με χορηγό.
Και τώρα ορατές αγωγές.
Το στρατηγείο που τους κατευθύνει, και τους συντονίζει, αποφάσισε, να κλιμακώσει την επίθεση, με πιο πρακτικά μέσα. Αφού δεν «μασάμε» από σφαίρες και χειροβομβίδες που δεν σκάνε, το πάνε στα δικαστήρια.
Ο Θύμιος Παπανικολάου που δεν το έβαλε κάτω, όταν το «ινδυμέδια» έριξε το σύνθημα, «τσακίστε τον», πρέπει τώρα να τους συνάντηση με το δικηγόρο του .

Ο Σπύρος Κομίνης στο πιο πρόσφατο κείμενο του έγραψε: «Έξω ο κόσμος το συζητάει.Οι κρατούμενοι του Ίντερνετ όμως, δεν έχουν πάρει χαμπάρι.Διότι οι μπλόγκερ δεν το λένε.Γιατί άραγε μόνο το www.styx.gr δημοσιεύει τα κομμάτια μου και από κει τα παίρνει όποιος θέλει και τα κολλάει σε άλλα μπλογκ;Γιατί πόρταλ και μπλογκ και ιδίως anergoithimosiografoi αποκρύπτουν την λογοκρισία;Για πέμπτη βδομάδα το άρθρο μου δεν θα δημοσιευθεί στο "Πρώτο Θέμα".Εγώ το γράφω και το στέλνω.Μόνοι λογοκριτές, θεωρητικά, είναι κάποια Σέχτα, που πυροβολεί για να δώσει γραμμή.».
Ο στρατός δεν έχει δώσει ποτέ μια πραγματική μάχη, για τα λαϊκά προβλήματα. σκάνδαλα πολιτικά, προσωπικά, εκβιασμοί, και τέτοια πράγματα.
Το μεγαλύτερο και πραγματικό ελληνικό blog το http://taxalia.blogspot.com/, δίνει μάχες κάθε μέρα για τη Μακεδονία και απεκάλυψε την τεράστια λεηλασία, του λαϊκού εισοδήματος, με το φυσικό αέριο, στη Θεσσαλονίκη. Το deltio11@ blogspot.com, μαζί με το δελτίο των 11 στον Blue Sky, έδωσαν και δίνουν τη μάχη για τις τιμές των καυσίμων, το καρτέλ διύλισης.
Αυτοί, οι κουραδο-μπλόκερ πιά μάχη έδωσαν, εκτός από το να συκοφαντούν την ενημέρωση και τους πραγματικούς δημοσιογράφους;
Από την Τρίτη θα γίνει χαμός.
Ένας «κυπατζής» που έχει αποσπαστεί στο διαδίκτυο, τα έβαλε με μια παπαγάλο, αλλά με παρέμβαση του American Freedom House και της Scientology, το θέμα μεταξύ τους διευθετήθηκε και την έπεσαν όλοι μαζί στο Θύμιο.

Η μάχη για την ενημέρωση τώρα αρχίζει.
«Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νταβατζηδομπλόγκερ. Άντε για να είμαστε πιο ρεαλιστές, θα πεθάνουμε και σεις και μεις, αλλά εμείς ως πολιτικά όντα θα σας ξεβρακώνουμε μέχρι να πεθάνουμε»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα "επαναστατικά" ντόνατς και οι ρουφιάνοι του Αλαφούζου μόνο από αυτό αντλούν δύναμη:
από την μικροαστική ρυμοτομία και πολεοδομία των σύγχρονων πόλεων που αλλοτριώνει και απομονώνει.

Αντιθέτως σε μικρές κωμοπόλεις και χωριά, στην Αμάρυνθο λόγου χάρη, δεν νομίζω ότι θα ξαναπατούσανε τα Σοράκια...