24/2/09

Οι τίτλοι των εφημερίδων.


«Κράτος σουρωτήρι. Μπάζουν από παντού βασικοί μηχανισμοί. Η απόδραση επιδρά στις πολιτικές εξελίξεις Η Κυβέρνηση με τα «παγόβουνα» που βρίσκεται αντιμέτωπη κάθε μέρα, θα έχει την τύχη του Τιτανικού» .

Τα μέτρα της κυβέρνησης για το σωφρονιστικό σύστημα, οι αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση που προωθεί η κυβέρνηση, καθώς και η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, απασχολούν την Τρίτη τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "10 μέτρα για το σωφρονιστικό σύστημα. Τα αποφάσισε η Κυβερνητική Επιτροπή, στην οποία δεν μετείχε ο... Παλαιοκώστας".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Κατάθεση - φωτιά "καίει" το Συμβούλιο των Φυλακών. Με 10 άμεσα μέτρα η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει τάξη στο χάος του σωφρονιστικού συστήματος".
Η ΑΥΓΗ: "Βάζουν... μάνατζερ και στις φυλακές! Αιφνιδιασμένη η κυβέρνηση ανασύρει συντηρητικά στερεότυπα".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Άνοιξε την ψαλίδα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία η απόδραση Παλαιοκώστα. Στο 4,2% η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Κατρακύλησε στην τέταρτη θέση ο ΣΥΝ, ενώ ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει θεαματική άνοδο".
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Ρυθμιστής ο Κορυδαλλός! Βαρύ το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Η απόδραση Παλαιοκώστα επιδρά στις πολιτικές εξελίξεις".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σύστημα "σουρωτήρι". "Μπάζουν" από παντού βασικοί μηχανισμοί του κράτους". ΕΘΝΟΣ: "Ξαναπήραν μέτρα στον... Παλαιοκώστα. Κυβερνητική σύσκεψη - οπερέτα μετά το φιάσκο της απόδρασης".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Άλλοι... πετάνε, άλλοι... βουλιάζουν. Η Κυβέρνηση με τα "παγόβουνα" που βρίσκεται αντιμέτωπη κάθε μέρα, θα έχει την τύχη του Τιτανικού".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Τέσσερις αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση. Ποιο Ταμείο θα χορηγεί τη σύνταξη και πώς θα υπολογίζεται".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κλειδιά ο Ριζάι και η γυναίκα - μυστήριο. "Γέφυρες" με απαγωγές - τρομοκρατία βλέπει η ΕΛΑΣ".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Προσδεθείτε και κλείστε τα κινητά σας. Μέτρα κατόπιν... αποδράσεως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, όπως και το 2006".
ΕΣΤΙΑ: "Πλήρης διάβρωσις του κράτους. Το συμπέρασμα από την απόδραση".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανίκανο κράτος, θρασύτατο έγκλημα. Η απόδραση από τον Κορυδαλλό ήλθε να επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών".
Ο ΛΟΓΟΣ: "Ψάχνουν για συνεργάτες εκ των έσω...Παραιτήσεις ζήτησε και έλαβε ο Δένδιας". ΤΑ ΝΕΑ: "Συλλαμβάνουν τώρα 13.500.000 καρτοκινητά. Μέτρα- κοροϊδία μετά το φιάσκο". Η ΝΙΚΗ: "Τραγέλαφος η κυβέρνηση. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η ανυπαρξία Καραμανλή και υπουργών".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "18ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Εφαλτήριο για αντεπίθεση με την πολιτική γραμμή ρήξης - ανατροπής."
Η ΧΩΡΑ: "Ψάχνουν "μαύρες τρύπες" στις φυλακές. Η νέα απόδραση έγινε με συνεργούς από μέσα, πιστεύει η κυβέρνηση".
Metro: "Ψάχνουν το κύκλωμα του Κορυδαλλού. Πρόσθετα μέτρα για τις φυλακές έφερε η νέα "κινηματογραφική" απόδραση των Παλαιοκώστα-Ριζάι".
Μetropolis: "Τηλε-πόλεμος τιμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θέματα Ελληνικής Ιστορίας: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον

«Δημιούργησα το ιστολόγιο Θέματα Ελληνικής Ιστορίας υπό το ψευδώνυμο "Φιλίστωρ" το 2009, με πρώτο δημοσιευθέν άρθρο για τον σπαρτι...