25/2/09

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

"Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κατάσταση του δημοσίου χρέους, που παρέλαβε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε πολύ υψηλό!!!! και είπε ότι είναι μεγάλη πληγή της οικονομίας σήμερα".

Το δελτίο των 11, ρωτούσε από τις 22/11/2008,

Που πήγαν τα 98 δις;

Από το 1945 μέχρι το 2003, συσσωρεύτηκαν ελλείμματα 58 κρατικών προϋπολογισμών, που χρηματοδότησαν , το κόστος του εμφυλίου, το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών του πολέμου, την αποκατάσταση των ζημιών των σεισμών , το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα, διορισμούς, συντάξεις, επιδοτήσεις, προμήθειες, προμηθευτές, μίζες, εξοπλισμούς, τα. περίφημα ελλείμματα της Ολυμπιακής αλλά και ανάπτυξη, αφού οικοδομήσαμε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ . Όλα αυτά μαζί , οδήγησαν το δημόσιο χρέος ,στα 175,5 δίς ευρώ.

Ο Καραμανλής και ο Αλογοσκούφης ,μέσα σε 5 χρόνια ,προσέθεσαν 98,117 δις ευρώ και πήγαν το δημόσιο χρέος στα 273,556 δισεκατομμύρια.

Κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται θα χρωστάει 9820 ευρώ περισσότερα, παρά το ξεπούλημα του ΟΤΕ, των διυλιστηρίων, των λιμανιών, της ενέργειας, και παρά τη λιτότητα, τις συντάξεις πείνας, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Που πήγαν τα 98 δις;

Σπύρος Χατζάρας

-----------------------
ΥΓ.Τώρα ξύπνισαν και άλλοι... και ρωτούν.
Η απάντηση δεν μπορεί να ειναι πυροτέχνημα από το μπαλκόνι.
Θέλει αριθμούς,πρόσωπα και πράγματα.Αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: