24/2/09

Δημοσκόπηση για τον…. Κορυδαλλό


Ο Καραμανλής αντέχει, ενώ η ΝΔ βυθίζεται. Ανεβαίνουν ΚΚΕ- Καρατζαφέρης. Το ΠΑΣΟΚ, στασιμότητα με ερωτηματικά. (ψιλο)Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συνεχίζεται η απάτη των εκδοτών με τους Οικολόγους.
Η απόδραση «Παλαιοκώστα», δεν φαίνεται να επηρέασε αποφασιστικά, τη γνώμη του εκλογικού σώματος. Αντίθετα τα «επικοινωνιακά κόλπα» του σαββατοκύριακου, μάλλον έβλαψαν και τον κ.Κώστα και τον κ. Γιώργο.
Σύμφωνα με δική μας επεξεργασία ,των στοιχείων της δημοσκόπησης της GPO, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Mega, σε πανελλαδικό δείγμα 1.400 ατόμων από τις 19 ώς τις 23 Φεβρουαρίου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 35.5%-36,6% έναντι 31%-32% της ΝΔ. Ακολουθούν, το ΚΚΕ με 7,9- 8,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6.7-7%, ο ΛΑΟΣ με 6-6,2% , και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1.4 %. Άλλο κόμμα θα ψήφιζε το 1,6%.Το ποσοστό των αναποφάσιστων διαμορφώνεται στο 6,8%.
(Επομένως η ΝΔ διατηρεί, μαθηματικές αλλά όχι και πολιτικές ελπίδες ανάκαμψης.)
Στην παράσταση νίκης,το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 55,2% έναντι του 31,2% της Νέας Δημοκρατίας.
Το 31,2% ,που βλέπει νίκη της ΝΔ , δείχνει ότι ο "σκληρός πυρήνας" ,των οπαδών της ΝΔ, παραμένει συσπειρωμένος,και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρωτοβουλίες ,που θα ανατρέψουν την κατάσταση.
Οι πέντε (σοσιαλφιλελεύθεροι/συντηρητικοί) "εθνικοί στόχοι", που παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου, τον έστειλαν πίσω στο 36%, από το 39,5%. Ο κ. Καραμανλής παρά το ναυάγιο του Κορυδαλλού ,παραμένει σταθερός γύρω στο 31%. Κερδισμένοι είναι , το Κομμουνιστικό Κόμμα που κινείται πια,πάνω από το 8% και ο ΛΑΟΣ που κινείται γύρω από το 6%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τις ενέσεις του «συστήματος» βρίσκεται στο 7%, και κινδυνεύει να βρεθεί στην πέμπτη θέση, πίσω από το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, που κέρδισε ψήφους με τον ελιγμό «Παπαδήμου».
Τα «μαγειρεμένα» αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από το Μέγκα Τσάνελ έχουν ως εξής:
29,4%,ΠΑΣΟΚ 33,6% ,ΚΚΕ 7,7%,ΣΥΡΙΖΑ 7,2% ,ΛΑΟΣ 5,7% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3%, ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ/ΑΠΟΧΗ 5,4 % ,ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,7% ΔΞ/ΔΑ 6,3%.

-Στην γνωστή ,περίεργη, ερώτηση, για τον "καταλληλότερο πρωθυπουργό", ο Κ. Καραμανλής προηγείται του Γ.Παπανδρέου, με 43,7% έναντι 36,3%. Στην προηγούμενη μέτρηση ο κ. Καραμανλής προηγείτο με 45% έναντι 32,7% του κ. Παπανδρέου.
ΥΓ.Για τις ευρωεκλογές, οι ερωτώμενοι δίνουν απαντήσεις ελεημοσύνης,με την λογική να δώσουμε και στον καημένο τον πτωχό.
Σειρά θεμάτων που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα εξετάζει η τελευταία δημοσκόπηση της ALCO, που έγινε για λογαριασμό του «FANTOMAS».
Ένα από τα ζητήματα που μας απασχόλησαν και για τα οποία θα γίνει και αρκετή συζήτηση τις επόμενες ημέρες, με δεδομένη τη βούληση του πρωθυπουργού για συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, είναι το θέμα της στάσης του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό αίτημα για συναίνεση.
Στο ερώτημα αν πιστεύετε ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να ανταποκριθεί θετικά στο πρωθυπουργικό αίτημα για συναίνεση, ή ότι σωστά το απορρίπτει, επειδή είναι καθαρά προεκλογικό, το 51,5% των ερωτηθέντων απορρίπτει το κυβερνητικό αίτημα, ενώ το 32,9% πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε ανταποκριθεί θετικά.
Στο ίδιο ερώτημα το 63,9% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε ανταποκριθεί θετικά, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό αυτών, 25,8%, πιστεύει ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ να απορρίπτει το κυβερνητικό αίτημα είναι ορθή.
Αντίθετα, το 11,9% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχε η ηγεσία του κινήματος αντιδράσει θετικά στην κυβερνητική πρόταση.
Στο ερώτημα ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα από τους πολίτες, ζητούνται απαντήσεις σε 4 βασικά θέματα.
Στο θέμα της οικονομικής κρίσης, στο θέμα της διεθνούς θέσης της χώρας, στο θέμα της καθημερινότητας (εδώ περιλαμβάνεται και το θέμα της ασφάλειας), καθώς και στο θέμα των οικονομικών του μέσου νοικοκυριού.
Στα τρία ερωτήματα (οικονομική κρίση, καθημερινότητα, οικονομικά μέσου νοικοκυριού) ο απλός πολίτης πιστεύει, με ποσοστά που φτάνουν το 46%, ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα.
Ως δεύτερη επιλογή οι πολίτες πιστεύουν ότι μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει λύσεις. Τρίτη επιλογή των πολιτών είναι η κυβερνητική επιλογή με ποσοστά 17,2%-22,4%.
Η μόνη περίπτωση όπου η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά από την κυβέρνηση του «κανένα» είναι αυτή του ερωτήματος για το ποια κυβέρνηση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα που έχουν σχέση με τη διεθνή θέση της χώρας, με ποσοστό 37,2%.
Δελτιο11

ΥΓ.Αυτοδυναμία ο στόχος του ΠΑΣΟΚ μετά τα νέα γκάλοπ.
Εφικτό θεωρούν πλέον στο ΠΑΣΟΚ το στόχο της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, ακόμη και με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, που απαιτεί ένα ποσοστό περίπου 41% με 42%.
Το νέο γκάλοπ, που δημοσιοποίησε η GPO και καταγράφει διεύρυνση της διαφοράς με τη ΝΔ στο 4,2%, σε συνδυασμό με τις μυστικές μετρήσεις που έχει υπόψη της η ηγεσία του Κινήματος, δημιουργούν αισιοδοξία ότι τελικά οι εκλογές θα βγάλουν αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το ΠΑΣΟΚ και θα αποτραπεί έτσι η κινδυνολογία περί ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας, που εντέχνως καλλιεργείται από διάφορα κέντρα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
Όμως να ακούς από πρών κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

10) Και το πιο ωραίο……
"Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

ETHEROVAMON O ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Ρε πατριώτες μας διαλύουν την πατρίδα και εσείς έχετε πάθει το σύνδρομο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ???

Ας βγούμε στους δρόμους, έξω από κόμματα (όπως μας κατάντησαν)να διεκδικήσουμε πρώτα μια Εθνική κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων και μεταβολή όλου του πολιτικού σκηνικού όπως δημιουργήθηκε από το ΄74 και μετά.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!

Etherovamon

######################################################
Το παιντί μίλησε πάλι για σοσιαλισμό????
Κύριε εν δυνάμει πρωθυπουργέ,όχι μόνο δεν ηγείστε ενός σοσιαλιστικού κόμματος όπως ο αείμνηστος Πατέρας σας, αλλά ενός ιμιτασιόν δεξιού αντιπατριωτικού κόμματος.
Εκτός εάν θέλετε να πιστέψουμε ότι οι σημιτοφύλακες Βενιζέλος,
Παπαδόπουλος, Διαμαντοπούλου, Βερελής , Χρυσοχοϊδης ο αμερικανοτσολίας, Φλωρίδης κ.λπ είναι σοσιαλιστές???
Να μην τρελαθούμε!!!!!

Kanenas o ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

##################################################
Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου (ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) για τα πιστεύω μου.
Ο μεγάλος και αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το κόμμα του αγρότη ,του φοιτητή του μη προνομιούχου Έλληνα. Του Πατριωτικού Πασόκ του Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και του ,δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους, εναέριου και θαλάσσιου χώρου.
Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειλικρινής :
- Mε στεναχώρησες με την στάση σου απέναντι σε αυτόν το μεγάλο ηγέτη (και πατέρα σου)που κάθε 100 χρόνια βγάζει ο τόπος.,όταν στο επικήδειο λόγο σου λες.. Άκουσες.. Πατέρα.. όλος ο κόσμος μιλάει για έσένα και την άλλη ημέρα στο Συνέδριο του κόμματος στήριξες Σημίτη για πρόεδρο και πρωθυπουργό.
Ποιόν αυτόν που συνωμοτούσε εναντίον του πατέρα σου και όπου βρισκόταν μηχανορραφούσε εναντίον του.
-Ποια ήταν η στάση σου στο …ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
-Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ.
-Γιατί είσαι ο πρώτος που ξεκίνησε τη φάμπρικα τών ΜΚΟ στήν Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο μοίρασες πολύ χρήμα σε ανθελληνικές οργανώσεις.
-Τι δήλωση ήταν αυτή που έκανες σαν υπουργός εξωτερικών το 1999:
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
« ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html
-Για την πρόταση σου που κατέθεσες στη Βουλή για τη καλλιέργεια κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
-Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ?Τι κέρδισε η Πατρίδα?
-Για την υπόσχεσή σου ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παρέλαβες από τον Σημίτη το κόμμα ,τι άλλαξες Γιώργο?
-Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
-Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
-Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
-Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν, Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
-Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α)?και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
-Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες….. Υπουργός Εξωτερικών…
-Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
-Με στεναχώρησε τότε η πρόσκλησή σου στο Πασόκ των κ.κ Ανδριανόπουλου, Μάνου..ακόμα της Μαρίας της Δαμανάκη και Ανδρουλάκη Μίμη γιατί το 1989 έβριζαν τον Μεγάλο Ηγέτη και ήθελαν μαζί με τους άλλους να τον κλείσουν μέσα.
-Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
-Με πικραίνεις για την μέχρι παρεξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχεις τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λες και εσύ δεν ήσουνα κάποτε Έλληνας της διασποράς….(ΜΉΠΩΣ ΑΡΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΜΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ???
- Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία/συνοδεία.
-Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…Μπίντελμπεργκ που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο στο Μπαγκλαντές, Ινδία ,Πακιστάν κ.α πρώην αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική).
Προσωπικά έχω κάνει 2,5 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ και έχω περάσει στα παιδία μου ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει γνωστή σε επίπεδο μητρικής….αλλά όχι και επίσημη γλώσσα της χώρας μας και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμίσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα την δεύτερη τετραετία (κατά την δικιά μου κρίση όλη την 8 ετία επι ΣΙΜΙΤΗ …κάνατε το ΠΑΣΟΚ ένα δεξιό κόμμα και διαλύσατε τα πάντα).
Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα πολύ, αλλά θα πείσω και φίλους και συγγενείς και αναγνώστες των blogs να κάνουν το ίδιο.

3 του Σεπτέμβρη με πίκρα να γελάς

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

ΥΓ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ
ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ!!!!
ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!!!!
######################################################
"Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;
Την δήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου την έκανε στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βορειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html

Ανώνυμος είπε...

Και για να γλυτώσεις από τον κόπο..."Ξέρουμε θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ για καλλίτερα....χα,χα,χα," το εμπεδώσαμε μεγάλε...
InboxX

Reply to all
Forward
Reply by chat
Filter messages like this
Print
Add to Contacts list
Delete this message
Report phishing
Report not phishing
Show original
Show in fixed width font
Show in variable width font
Message text garbled?
Why is this spam/nonspam?
"جني - Cheb Mami.La Layali.06.Sabran (Ya Ghali).كتاب ألف ليلة وليلة" to me
show details 1:44 AM (1 hour ago) Reply


Δεν υπάρχει κανένα Πασοκ....πέθανε με τον Σημίτη οριστικά....εκτός αν θεωρείτε τους ανθρώπους λωβοτομημένους.....όπως δεν υπάρχει βεβαίως και καμμιά ΝΔ με Μητσοτάκηδες μέσα.... όσο για τους υπολοίπους.....ότι και να 'ναι...οι ικανότητές τους δυστυχώς....μόνο για κοινοτάρχες επαρκούν....διότι απλώς είναι δυνατόν να πολιτεύεσαι λεκτικώς τουλάχιστον σαν κοινοτάρχης.....και σαν πάρεις την εξουσία ποτέ μ να πολιτεύεσαι σε επίπεδο πράξεων πλέον...σαν κυβέρνηση μίας χώρας..; δεν γίνεται....

Και αν κάποιος πιστεύει άλλα πράγματα ....ας πει στα κόμματα να κάνουν εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ....να δούμε τι παίρνει από τον ελληνικό λαό ο καθένας....για να δούμε.....και αφήστε τις στατιστικές...

Για αυτές, σας μεταφέρω μία σοφή ρήση ενός καθηγήτη...Ἡ Στατιστική είναι μία επιστήμη ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ.Μόνο παραδοχές." Εννοεί , ότι δεν μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , μόνο δημιουργείς ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ , που ΔΕΝ αποδεικνύονται. Πιστεύω ότι ξέρεις τι σημαίνει ΑΞΙΩΜΑ στα μαθηματικά. ..... Ασε δε , που η Στατιστική που υπονοείς, αναλογικές μελέτες, δείγματα, κτλ..κτλ....στον χώρο των Μαθηματικών , εδώ και χρόνια, αποτελεί ανέκδοτο..σιωπηλό πάντα...για άλλους λόγους....ΕΙΔΙΚΑ μετά το 1963, με την Θεωρία του Χαους (βλπ. Lorenz.... ) ....και φυσικά πάνω από όλα...την Fuzzy Logic.....Δεν σου κάνω τον έξυπνο....δούλεια μου είναι αυτά....επιτρεψέ μου λοιπόν ....Ενα θα σου πω....ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70, 80,. 90-, όχι μόνο για τα ασφαλιστικά.....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ούτε κατά δανοία μέσα....ΚΑΜΜΙΑ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....διότι η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ είναι πολύ δύσκολη, και πρωτόγονη (θα χρειαζόταν άπειρες μεταβλητές και πάλι δεν θα εξέφραζαν τον πραγματικό κόσμο...μόνο σε ορίζοντα 3-5 χρόνων και αυτό με μεγάλη επιφύλαξη λόγω του περιορισμού των μεταβλητών )..δυστυχώς ακόμα για να εκφράσει τόσο σύνθετες τομές του πραγματικού κόσμου...όπως ασφαλιστικά, οικονομία....κτλ...κτλ....και χρησιμεύουν μόνο ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΛΑΟΙ....και πείθονται...όπως βλέπεις...

Να ξέρεις κάτι αβανταδόρε...άλλο η μετρήσεις ενός φτερού σε μία σήραγγα (ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.) και άλλο οι μετρήσεις δεν (ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, όπως κοινωνία)....

Πως είναι δυνατόν τώρα...οι στατιστικές να πέφτουν μέσα με τα πραγματικά αποτελέσματα εκλογών ...ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΛΑΘΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ (αλήθεια προχώρησε η έρευνα του 2004 .....εκείνες οι λίστες του Μάκη τι έγιναν;...μόνο αυτές ήταν ΄η το άλλο...οι εκλογές του 2000; ...ξέρεις τι σημαίνει τέτοια ανατροπή στην κλασσική στατιστική.;;;;...) είναι ένα ερώτημα....φοβερό ε; ......χα,χα,χα,χα, :-D