4/4/09

Το Α.Π.Θ. κατάντησε "ορμητήριο" Πρυτανικής και Δικαστικής ... ανευθυνότητας.!

Για τρίτη συνεχή εβδομάδα βρίσκεται υπό κατάληψη το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από ομάδες "αντιεξουσιαστών", με αίτημα την ...απομάκρυνση των εργολάβων από το ίδρυμα, λες και οι ίδιοι έγιναν ...εργοδότες των εργολάβων.!!!

Παρ΄ότι ανακοινώθηκε ότι την ...Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση του Σωματείου εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ, με θέμα την ανανέωση των συμβάσεών τους, δεν προβλέπεται μέχρι το Πάσχα τουλάχιστον να λειτουργήσει το ίδρυμα.

Την ίδια όμως μέρα, αναμένεται να ...συνεδριάσει και η ... "Πρωτοβουλία της κατάληψης" για να καθορίσει τις ...περαιτέρω κινήσεις της.!!!

Την ίδια επίσης μέρα (- συμπτωματικά !!! -), αναμένεται να συνεδριάσει ..."ανερυθρίαστα" και ο ...Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ).

Και το ...σενάριο αρχίζει τώρα!
----------------------------------------
Οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάλεσαν την Τετάρτη για πρώτη φορά τις εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν, με αφορμή απειλές που δέχθηκαν για επίθεση αγνώστων στο εσωτερικό του Ιδρύματος.

Οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν να έχουν και ...εγγράφως, μέσω fax, το αίτημα της πρυτανείας.

Ωστόσο, και μέχρι να ολοκληρωθούν οι ...έγγραφες διαδικασίες, - που ουδέποτε επερατώθηκαν - περίπου 20 άτομα με κουκούλες και κράνη εισέβαλαν στον 1ο όροφο του κτιρίου της Βιολογικής Σχολής, όπου στεγάζεται το Κέντρο Λειτουργίας Δεδομένων του Αριστοτελείου, σπάζοντας υπολογιστές, δίκτυα και προκαλώντας φθορές στο κτίριο, και κατά δήλωση της Πρυτανείας, έφυγαν χωρίς η Αστυνομία να προλάβει να παρέμβει.

Κύριοι ...Πανεπιστημιακοί, το ...δούλεμα εκεί που σας περνάει.!!!

Πως να προλάβει να παρέμβει η Αστυνομία, αφού το ...περιβόητο fax, δεν είχε φθάσει στην Εισαγγελία, ώστε να την δώσει εντολή παρέμβασης;
Οι 20 "κουκουλοφόροι - κρανοφόροι", πως κατάφεραν και έφθασαν νωρίτερα από το ...fax;
Ποιός τους ειδοποίησε ότι θα διαβιβάζετο το σχετικό Fax και πότε πρόλαβαν να ...οργανωθούν και να "εισβάλουν" στο κτίριο της Βιολογικής Σχολής;
Λυπηθείτε τη νοημοσύνη μας κύριοι ...Πανεπιστημιακοί.!

Έ λ ε ο ς.!!!

gianniotis.gr
http://gianniotis.blogspot.com/2009/04/blog-post_336.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...