19/6/09

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗΣΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

To ΔΗΚΚΙ καταδικάζει τη διαρκή τουρκική προκλητικότητα με την παραβίαση του Εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου στο Αιγαίο.

Οι πρόσφατες προκλητικές παραβιάσεις με τις υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι καθώς και η παρεμπόδιση των σκαφών της FRONTEX στον Εθνικό μας χώρο, δείχνουν καθαρά την προσπάθεια της Άγκυρας για επέκταση, μέσω της διχοτόμησης του Αιγαίου.

Στη σημερινή κατάσταση φτάσαμε εξαιτίας της διαρκούς υποχωρητικότητας της Κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία συνεχίζοντας την πολιτική υποχωρήσεων των Κυβερνήσεων Σημίτη, έχει καταστήσει «ντε φάκτο» συνδιαχειριστή στο Αιγαίο την Τουρκία.

Οι ενέργειες αυτές της κυβέρνησης είναι σε πλήρη αντίθεση με το υψηλό πατριωτικό φρόνημα του λαού και του Ελληνισμού γενικότερα, ο οποίος έχει αποδείξει στο διάβα της Ιστορίας ότι μπορεί αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει την κάθε είδους επιβουλή.

Εδώ και τώρα να σταματήσει η Αμερικανονατοϊκής έμπνευσης υποχωρητικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να προασπίσουμε με αποτελεσματικότητα τα κυρίαρχα Εθνικά μας δικαιώματα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δεδομενη η υποχωρητικοτητα και τα φοβικα συνδρομα ολων σχεδον των πολιτικων μας. Το μονο που καταλαβαινουν ειναι το πολιτικο κοστος. Ενεργειες πολιτων που θα εχουν παγκοσμια δημοσιοτητα και παντα εντος της νομιμοτητας, μπορουν να φερουν καποιο θετικο αποτελεσμα για την ιδια την υπαρξη μας ως εθνος.
Μια διαμαρτυρια στο αεροδρομιο της Κερκυρας κατα της αφιξης του Σκοπιανου αεροπλανου για την Συνοδο του ΟΑΣΕ στις 27 Ιουνιου, ειναι ενα παραδειγμα.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...