24/6/09

Η προοδευτική θεοκρατία και τα 2,000,000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες

Τι ωραίο να είσαι περιούσιος και να λες τα αυτονόητα ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση να είσαι ένας ρατσιστής παλιοφασίστας μετενσάρκωση του Χίμλερ ή του Βεελζεβούλ.

Eπίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους προοδευτικούς άθεους αριστερούς που σέβονται όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα την ισλαμική, αλλά πολεμούν με μένος την ορθοδοξία πια είναι η γνώμη τους για την αφαίρεση της κλειτορίδας σε δεκάχρονα (ή και μικρότερης ηλικίας) κορίτσια με ψαλίδια και κουζινομάχαιρα;

Εκεί τα φιλάνθρωπα συναισθήματά τους υφίστανται και συνεχίζουν να σέβονται την κάθε θρησκεία;

Υπάρχουν και κάτι φυλές κανιβάλων στον Αμαζόνιο δεν τους φέρνουμε και αυτούς στην Ελλάδα; Λοιπόν, η κάθε θρησκεία είναι σεβαστή όσο δεν προσβάλει τα ήθη και τα έθιμα του κάθε τόπου και τον άνθρωπο στο σώμα και το πνεύμα.

Στο σπίτι της η κάθε φελάχα μπορεί να φοράει όσες μαντήλες θέλει, αλλά μέχρι εκεί. Aς πάει στον τόπο της να κυκλοφορεί όπως θέλει και βέβαια στη χώρα μου δε θέλω να κόβουν τις κλειτορίδες των κοριτσιών και να κάνουν περιτομή στα αγόρια.

Διαπιστώνω ότι υπάρχουν ακόμη λαοί οι οποίοι παραμένουν βάρβαροι και πρέπει εμείς οι Έλληνες να συνεχίσουμε αυτό που έκαναν οι πρόγονοί μας (αρχαίοι και μεσαιωνικοί) τον εξανθρωπισμό δηλαδή της οικουμένης.

Η μπούργκα δεν είναι ευπρόσδεκτη ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε και τα 2.000.000 μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος


Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων και ναρκωτικών

Οργανωμένο κύκλωμα Νιγηριανών, που εμπορεύονταν ανθρώπους και ναρκωτικά, εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των ιταλικών αρχών με την Ελληνική Αστυνομία και τις αστυνομίες Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Ισπανίας και Αγίου Μαρίνου, καθώς και τη Νιγηρία με το συντονισμό της Europol.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σήμερα το πρωί συνελήφθη στην Αθήνα ένας 39χρονος Νιγηριανός σε βάρος του οποίου υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ από τη συντονισμένη έρευνα, εντοπίστηκαν συνολικά στις παραπάνω χώρες, 30 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Το κύκλωμα είχε έδρα στην Αγκόνα της Ιταλίας. Από εκεί, οι εγκέφαλοι συντόνιζαν τη δράση τους. Οι κοπέλες εξαναγκάζονταν να εκπορνεύονται, αλλά και να μεταφέρουν ναρκωτικά για λογαριασμό των δουλεμπόρων, ενώ τα χρήματα, που εισέπρατταν, μοιράζονταν σε όλα τα μέλη του κυκλώματος.

Από την έρευνα, που διήρκεσε περίπου ένα χρόνο, η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων σε συνεργασία με τους καραμπινιέρους της Αγκόνας και τον αξιωματικό σύνδεσμο της Ιταλίας στην Ελλάδα, διαπίστωσαν ότι μέλη της οργάνωσης, ευρισκόμενα στην Τουρκία, προωθούσαν, μέσω της Σάμου, παράνομα τα θύματα στην Ελλάδα, όπου τα παραλάμβανε ένα άλλο τμήμα της οργάνωσης, το οποίο δραστηριοποιείτο μόνιμα στην ελληνική επικράτεια. Τα μέλη αυτού του τμήματος αναλάμβαναν, στη συνέχεια, τη μεταφορά τους στην Ιταλία.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, οι ιταλικές αρχές εξέδωσαν για όλους τους εμπλεκόμενους ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και ύστερα από επιχειρησιακή σύσκεψη στην έδρα της Europol, στη Χάγη, αποφασίστηκε να γίνει ταυτόχρονα ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση και στις εφτά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Νιγηρία για τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης.

Το κύκλωμα θεωρείται από τα μεγαλύτερα Νιγηριανών, που δραστηριοποιούνταν στην οικονομική και σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Λεπτομέρειες για την επιχείρηση η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία θα ανακοινωθούν σήμερα από τις ιταλικές αρχές και τη Europol.

Ο 39χρονος, που συνελήφθη στην Αθήνα, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και να παραπεμφθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα Καλά Νέα. Η νέα παγκόσμια πλειοψηφία είναι εδώ. Στον κουβά η επίσκεψη του Ιουδαίου στην Κίνα

  Η Υπερδύναμη και ο Γερμανικός ποιμενικός της, τα βρήκαν «Σκούρα» με το ανθρωπιστικό ψήφισμα για την Σρεμπρένιτσα που διέταξαν τους μαύρους...