20/6/09

Η επιτομή της νεοταξικής αντίληψης και τα διαλυτικά φαινόμενα σήμερα.

Βλέπουμε πλέον ξεκάθαρα την ύπαρξη στόχευσης οι Ευρωπαίες ιδίως χώρες να γίνουν με τετελεσμένα άνωθεν και βίαια, κάτι άλλο από αυτό που είμαι ως σήμερα.

Είναι εμφανής η απόπειρα να δημιουργήσουν δια του ελέγχου σκέψης και αντιδράσεων σε στερεότυπα μια αυτοενοχοποίηση του απλού κόσμου.
Σκοπός τους μοιάζει να είναι η αποξένωση των ανθρώπων από το χώμα που πατούν και ζουν.
Να νοιώθουν την γη τους ξένη και εαυτούς μουσαφίρηδες.
Να σπάσουν την εδαφική -ψυχική σύνδεση του πολίτη με τον τόπο του. Από κτήμα να γίνει κενά ουδέτερο μέσον το έδαφος (του).


Οι κυρίαρχες αντιλήψεις στις ελίτ και εξηγούν πολλά από τα παράδοξα που βιώνουμε. Ιδιαίτερα δε στα του πολυπολιτισμού και της λαθρομετανάστευσης, στο κράτος της κυρα-Στέλλας, στην αυτοκαταστροφική εξωτερική πολιτική, στον διάχυτο εθνομηδενισμό των ελιτ, των μμε, στην παιδεία, την διαλυση των εθνών πάση θυσία ,στις αυτοκαταστροφικές οικονομικές και νομισματικές επιλογές, σε ότι με λίγα λόγια προσδιορίζει το μεταψυχροπολεμικό σκηνικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλη λοιπόν η ιστορία περνά μέσα από την επιλογή της δημιουργίας της ευρωπαϊκής ένωσης όχι των λαών και των εθνών, αλλά των ελίτ.
Μια ΕΕ που πλέον δομείται ως ένα υποσύστημα υποταγμένο στην συστημική της παγκοσμιοποίησης και μόνο είναι η κομβική εξήγηση όλων των διαλυτικών φαινόμενων σήμερα.
Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...