21/6/09

Για μια «Πατριωτική» πολιτική πρωτοβουλία.


του Σπύρου Χατζάρα

H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο . Η ανεργία , τα
ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία.

Όλα στη θέση τους. Μαζί και το Σαουδαραβικό Τζαμί των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , αλλά και η γρίπη των γουρουνιών που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας .

O τρόμος, είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των «περιούσιων» ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας .

Πρέπει να απαντήσουμε. Το χρωστάμε στους πριν από εμάς αλλά και στους επόμενους.

Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας , είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τις υπηρετούν.Πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Η πιο επαναστατική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή Κυριαρχία. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάει για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζει τον αμερικανικό και νεοταξίτικο «νέο πατριωτισμό».

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει μια ελπίδα.

Πάνω από 2 εκ. συμπολίτες μας, έκαναν το πρώτο βήμα αποδέσμευσης ,από τα κόμματα που καθοδηγούν, ο «αμερικανικός παράγων» και η Μπίλντερμπεργκ.

Αύριο μπορεί να γίνουν περισσότεροι.

Σκέφτομαι ,μια πολυσυλλεκτική και αμφίπλευρη πρωτοβουλία. με χαρακτηριστικά λαϊκού μετώπου. Ένα πλειοψηφικό αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να
υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους . Τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μην μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».

Χρειαζόμαστε, μια χώρα που θα είναι εθνικό κέντρο του απανταχού ελληνισμού. Χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και της ελληνοκεντρικής εκπαίδευσης.

Πρέπει να οργανώσουμε ,ένα Κίνημα κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Ένα Κίνημα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των «εμπόρων» και τη Νέα Τάξη.

Δεν είμαστε καταναλωτές και πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, ναι στα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο 'Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των περιουσιών των Ελλήνων από την Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια, την Τουρκία, την Αμπχαζία, ως την Αυστραλία και την Αμερική.

Ένα κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης. Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Για να πληρώσουν τραπεζίτες. Επομένως, που θα επιβάλει την φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους και που θα κάνει πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών».

Ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό που θα ακυρώσει την συνθήκη της Λισσαβώνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, και που θα αξιώσει να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος, δηλαδή λαϊκός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. . Που θα απαιτήσει το δικαίωμα των Κρατών , δηλαδή των λαών , να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Γιατί το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς και όχι στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.

Ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης ενάντια στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο.

Όχι στην ευρωπαϊκή ελίτ. Όχι στην ντόπια Ολιχαρχία. Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία. Όχι στον "περιούσιο λαό" και τα "υποπροϊόντα" του.
------------------
Ήρθε η ώρα οι αληθινοί πατριώτες να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για ένα όραμα, να ελευθερώσουμε επιτέλους την πατρίδα μας (τη μητέρα μας Ελλάδα) από τα δεσμά της υποτέλειας και της εξάρτησης τόσων χρόνων από ξένους και εγχώριους κατακτητές.Είμαι μαζί σου για να παλέψω με όλους και με όλα και δε λογαριάζω ούτε την ίδια μου τη ζωή μπροστά στην ελευθερία τη δική μου και της πατρίδας μου,είμαι σίγουρος για την τελική νίκη -γιατί οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο τόπος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μία τέτοια πρωτοβουλία-,αλλά και σίγουρος να μην ήμουν πάλι θα αγωνιζόμουνα μέχρι τέλους.Σπύρο μου η διακύρηξή σου αυτή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πραγματικά σήμερα μου "έφτιαξες" τη μέρα.Περιμένω να μου πεις τη μέρα και την ώρα της συνάντησης.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος,
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
------------

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή στον αγώνα! Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα σημεία των καιρών σαν να έχουμε μπροστά μας ένα νέο 1821, μία νέα Παλιγεννεσία. Αλλά αυτή τη φορά, μετά την απελευθέρωση, να μην διαπράξουμε τα σφάλματα του παρελθόντος - δηλαδή, να μην επιτρέψουμε στους "Κοτσαμπάσηδες" να αναλάβουν τα ηνία της χώρας. Είμαι βέβαιος για την τελική επικράτηση του Ελληνισμού, αλλά δυστυχώς, όχι και για την οριστική ήττα των "Κοτσαμπάσηδων"...

Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους!
Άγγελος Μανσόλας


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και ο Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος προς τα στρατεύματά του "όσοι στρατιώτες ακολουθείτω μοι κατά των πολεμίων",δεν έχουμε άλλη επιλογή ή θα νικήσουμε ή θα πέσουμε μαζί με την ετοιμοθάνατη πατρίδα μας.

grenadier είπε...

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή στον αγώνα! Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα σημεία των καιρών σαν να έχουμε μπροστά μας ένα νέο 1821, μία νέα Παλιγεννεσία. Αλλά αυτή τη φορά, μετά την απελευθέρωση, να μην διαπράξουμε τα σφάλματα του παρελθόντος - δηλαδή, να μην επιτρέψουμε στους "Κοτσαμπάσηδες" να αναλάβουν τα ηνία της χώρας. Είμαι βέβαιος για την τελική επικράτηση του Ελληνισμού, αλλά δυστυχώς, όχι και για την οριστική ήττα των "Κοτσαμπάσηδων"...
Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους!

Άγγελος Μανσόλας

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...