29/7/09

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΕΚΑ... ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...

ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΕΚΑ.

Φχαριστούμε γιατί μας μαθαίνεις πως το πολιτικό άσυλο δεν είναι μια ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, αλλά οφείλει η Ελλάδα να το δίνει με το κιλό λες και πρόκειται για φασόλια μαυρομάτικα στο γύφτικο παζάρι.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/07/blog-post_5242.html

Κάπως έτσι το παραχωρούσαν και στις χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού».

«Άλλος για άσυλοοοοοο.»

ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΕΚΑ...


Φχαριστούμε γιατί έθεσες στον ύπατο αρμοστή το έγκλημα της κατευθυνόμενης λαθρομετανάστευσης από την Τουρκία, και κυρίως γιατί κατήγγειλες τους Νεοταξικούς σχεδιασμούς.

Κάπως έτσι τους υποδέχονταν τους «δυστυχισμένους» σου και οι χώρες του «υπαρκτού σοσιαλισμού»

«Άλλος για μέσαααααααααα.»

ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΕΚΑ..

Φχαριστούμε γιατί δεν παρέλειψες να θέσεις στον .ύπατο το μαρτύριο του Βάσκο στα κολαστήρια των Σκοπίων. Ευτυχώς που το έθεσες εσύ γιατί όλοι οι άλλοι συνηγόρησαν σε μια συνομωσία σιωπής.

«Άλλος για φρέσκοοοοοοο.»

Αφού λοιπόν το μόνο «καταγεγραμένο αίσχος» που βρήκες να θέσεις φιλενάδα μας στον ύπατο ήταν αυτό που περιγράφει το ρεπορτάζ. τότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.

Το μικροσκόπιο με το οποίο θα ψάχνεις την ψήφο σου θα στο κάνουμε δώρο εμείς.

Εμείς οι άθλιοι.

Οι ρατσιστές.

Οι ανθρωποφάγοι.

Και θα στο παραδώσει προσωπικά εκείνη η . «ρατσίστρια» - η θλιμμένη γιαγιούλα που λαχταρούσε πέντε χρόνια να καθήσει στο παγκάκι της πλατείας και δεν μπορούσε από τα αίσχη των . «πολιτικών σου προσφύγων» Αλέκα μας..

Αλλά όταν θα έρθει η στιγμή του «στερνή μου γνώση» θα είναι πολύ αργά.

Το πουλάκι θα έχει πετάξει οριστικά.

Και για να μη μας αδικήσεις παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ»

Ως "καταγεγραμμένο αίσχος" χαρακτήρισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, το "γεγονός" ότι η Ελλάδα, "παρέχει πολιτικό άσυλο με το σταγονόμετρο", σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ελληνικού Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Γιώργο Τσαρμπόπουλο.
"Δεν θα επιτρέψουμε, όσο εξαρτάται από εμάς, η προεκλογική περίοδος να αποτελέσει το έναυσμα ενός νέου κύματος εθνικισμού και να χρησιμοποιηθεί το ζήτημα από τα δύο κόμματα εξουσίας, είτε από τη Ν.Δ., η οποία σέβεται υποτίθεται τους νόμους αλλά στην πράξη δεν τους εφαρμόζει, είτε από τη ``μηδενική ανοχή`` του ΠΑΣΟΚ", τόνισε η κ. Παπαρήγα.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι τα δύο κόμματα "δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα βάσανα ανθρώπων για τα οποία τα ίδια έχουν ευθύνη".
Επιπλέον, τόνισε ότι σε ελάχιστους παρέχεται πολιτικό άσυλο, επισημαίνοντας ότι "μόνο το 2007 ζήτησαν πολιτικό άσυλο 30.000 άνθρωποι".
Υποστήριξε δε ότι θα ζητούσαν περισσότεροι πολιτικό άσυλο, αλλά δεν το κάνουν "διότι", όπως εξήγησε, "ξέρουν ότι δεν δίνεται στην Ελλάδα και διότι ξέρουν ότι πρέπει να περιμένουν 5 χρόνια κλεισμένοι μέσα σε στρατόπεδα που μπορεί κανείς να τα ονομάσει σύγχρονα Νταχάου".

Σε σχετική ερώτηση, η κ. Παπαρήγα είπε ότι "και τώρα να προκηρυχτούν οι εκλογές δεν τις θεωρούμε πρόωρες", εξηγώντας ότι "η ίδια η κυβέρνηση για να συσπειρώσει το δυναμικό της που δέχεται την πίεση της λαϊκής αγανάκτησης, ψιθυριστά μιλάει για εκλογές, ενώ το ΠΑΣΟΚ, φωναχτά".

Ακόμη, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι "είτε γίνουν πρόωρες είτε μισοπρόωρες, είτε κανονικά" το ΚΚΕ "δεν θα ανεχτεί να προσπαθήσουν να βάλουν τα λαϊκά στρώματα να διαλέξουν ποιος είναι ο χειρότερος και ποιος είναι ο λιγότερο βάρβαρος".
"Η επιλογή δεν βρίσκεται ανάμεσα στον έναν από τους δύο, αλλά ανάμεσα στους δύο δρόμους ανάπτυξης", ανέφερε και τόνισε ότι "ο άλλος δρόμος που εμείς περπατάμε, είναι ο δρόμος ο ασυμβίβαστος με τα επιχειρηματικά μεγαθήρια και τα μονοπώλια".


Δελτιο11. Ανάγκα και θεοί πείθονται.Όχι μόνο η σ.Αλέκα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Εμεις θυσιαζουμε την Ελλαδα
για το παγκοσμιο κομμουνιστικο κινημα".
Γιωργος Λεμ....ς
Κνιτης (απο Αθηνα)
φοιτητης ανωτατης βιομηχανικης θεσ/νικης 1975-1980.

Τωρα που δεν υπαρχει κομμουνιστικο κινημα ,σε ποιους θυσιαζετε την Ελλαδα κ.Παπαρηγα?

αμβροσιαδης παναγιωτης
αποφοιτος ανωτατης βιομηχανικης