18/7/09

H Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση επί το έργο

Ο απολογισμός των πρώτων μηνών της κυβέρνησης των Δημοκρατικών ,(Ροκφέλερ-Σόρος-Ομπάμα), περιλαμβάνει: Την επιχείρηση «σφαγή των αμάχων», στην Γάζα. Την επιχείρηση αποσταθεροποίησης του Ιράν, με τις διαδηλώσεις των « πορτοκαλί» αγωνιστών της δημοκρατίας, το πραξικόπημα στην Ονδούρα, και την επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Κίνας, με την εξέγερση των μουσουλμάνων Ουιγούρων, που αποτελεί το επόμενο βήμα, μετά την «εξέγερση στο Θιβέτ» του 2008, και την επιχείρηση ,« άνοιγμα ξανά του μετώπου στην Τσετσενία», μέσω της δολοφονίας της «ακτιβίστριας» Νατάλιας Εστεμίροβα, την οποία οι «οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» , και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης των «περιουσίων», προσπαθούν να φορτώσουν στον Πρόεδρο της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ , που είναι ο «άνθρωπος του Πούτιν», στην περιοχή και που εξασφάλισε την ηρεμία, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις της Τσετσενίας.
Σε ό,τι μας αφορά, δόθηκε πράσινο φως στην Τουρκία, για την επιχείρηση «Ίμια-2», για την δημιουργία «γκρίζας ζώνης» στα Βόρεια Δωδεκάνησα, μεταξύ Αγαθονησίου,Φαρμακονησίου και Φούρνων και εξαπολύθηκε ή επιχείρηση Δεκέμβρης, για να εγκαταλείψουμε εκτός των άλλων, τον South Stream και να υπογράψουμε για τον Nabucco.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, μετά τα πατσαβουρόχαρτα (τοξικά ομόλογα), με τα οποία πλημμύρισαν τον κόσμο οι Ρεπουμπλικανοί τραπεζίτες, επί Ομπάμα, οι Δημοκρατικοί τραπεζίτες, πλημμύρισαν τον κόσμο με «τοξικά δολάρια», και η BAXTER εφηύρε τον ιό της θανατηφόρου γρίπης.
Είχαμε και το μήνυμα από το Κάιρο. «Η δυτική Ευρώπη πρέπει να μάθει να σέβεται τα έθιμα των μουσουλμάνων», και να αποδεχθεί , την μαντίλα, το τσαντόρ και την μπούργκα.
Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση που λέει και ο Γιώργος Σαλαμαλέκουμ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:

Δελτίο των 11

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ.Δελτίο τών 11.Καθε βράδι



ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ.

ΜΕΡΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα έστηναν "αντιρατσιστική" αντισυγκέντρωση στην πλατεία Αττικής ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ και με πλήρη κάλυψη εξόδων από τον Δήμο Αθηναίων!



Την Τετάρτη 15 Ιουλίου , ημέρα της συγκέντρωσης της Επιτροπής κατοίκων στην Πλατεία Αττικής ενάντια στην λαθρομετανάστευση, την βία και τα ναρκωτικά, κύκλοι συσχετιζόμενοι με την ιστοσελίδα Πολιτικό Καφενείο, και τον Παναγιώτη Βήχο, ετοίμαζαν μυστικά να στήσουν “αντιρατσιστική” ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Αττικής, με έξοδα του Δήμου Αθηναίων και επί μάλιστα επί πληρωμή!

Μετά την διαφαινόμενη μαζική συμμετοχή στην λαϊκή συγκέντρωση της Επιτροπής Κατοίκων, η συναυλία μετατέθηκε για την επόμενη ημέρα, 16 Ιουλίου. Το εντυπωσιακό είναι ότι η μετάθεση της ημερομηνίας δεν φαίνεται να έγινε από τον Δήμο, αλλά με απόφαση του ίδιου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ, που δείχνει να έχει την δυνατότητα να καθορίζει ή να μεταθέτει συναυλίες με τα λεφτά του Δήμου και με το πολιτικό περιεχόμενο που θέλει ο ίδιος, όποτε το θέλει ο ίδιος (ή όποτε το θέλουν κάποιοι με τους οποίους συνεργάζεται και που τον στηρίζουν). Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε εμείς διαβάζοντας τα σχόλια στο φόρουμ του για τον τρόπο που άλλαξε η ημερομηνία της “αντιρατσιστικής” συναυλίας αλλά και από το ότι “τυχαία” είχε οριστεί αρχικά να γίνει στις 15 Ιουλίου! Αν καταλάβαμε κάτι λάθος, ας βγουν να δώσουν εξηγήσεις και να μας διαψεύσουν με στοιχεία.

Μετέθεσε λοιπόν ο Βήχος την συναυλία του για την επόμενη ημέρα και ενημέρωσε τον Δήμο, ενώ συνεργεία του Δήμου άλλαξαν με μαρκαδόρο την ημερομηνία πάνω στην αφίσα, από 15 σε 16 Ιουλίου!

ο γελοίον της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση για αναβολή της συναυλίας, πάρθηκε δημόσια μέσω του φόρουμ “Πολιτικό Καφενείο” που διατηρεί ο Βήχος μετά από συζήτηση με ανώνυμο επισκέπτη του και μπορείτε να την δείτε εδώ:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=150937

Παραθέτουμε αποσπάσματα από τη συζήτηση:

Ανώνυμος επισκέπτης: “Συνιστώ προσοχή στο σ. *** Δεν είναι κάτοικοι αλλά χρυσαυγίτες. Μήπως πρέπει να αναβληθεί αυτό που γνωρίζει ο σύντροφος; Να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο πρέπει να του μιλήσω. ΕΠΕΙΓΟΝ”

Άλλος ανώνυμος επισκέπτης: “προσοχη παιδια μην μας παρουν χαμπάρι οι φασίστες και πάνε πιο νωρίς
συγχαρητήρια στον σύντροφο βηχο για το θαρρος εμπρός συντροφοι να καθαρισουν οι γειτονιές από τους φασίστες”

Βήχος : “Απλά οι κάτοικοι δεν είναι οι χρυσαυγίτες ούτε μόνο οι ρατσιστές της περιοχής. Κάτοικοι είναι και οι χιλιάδες άλλοι μαζί και οι αλλοδαποί. Εμείς είμαστε οι πολλοί. Και θα κάνουν τουμπεκί όλα τα ρατσιστικά παράσιτα όταν μιλήσουμε και τραγουδήσουμε εμείς. Περισσότερα θα πω όταν έρθει η ώρα. ”

Άλλος ανώνυμος επισκέπτης: “Ετοιμάζετε μουσική αντισυγκέντρωση; κάτι τέτοιο συζητάτε στον Καφενέ;”

“Κώστας Τζούμας” : “Τι μουσική αντισυγκέντρωση; Εδω ετοιμάζονται πραματα και θαματα, ακομη δεν πηρες μυρουδια;”

Άλλος ανώνυμος επισκέπτης: “Δηλαδη για να καταλαβω , οργανωνουν πολιτες ενα συλλαλητηριο, μια συγκεντρωση τελοσπαντων για να υποστηριξουν μια θεση τους. Δεν εχουν δικαιωμα να το κανουν. Εσεις μπορει να διαφωνειτε. Ωραια. Καντε εσεις διαδηλωση διαφωνιας. Δηλαδη ξερετε τι λετε τωρα. Οτι φασιστικα θα πατε να τρομοκρατησετε τον κοσμο που αισθανεται ετσι; Και τι ειστε εσεις; Παρακρατος; Με ποιο δικαιωμα θα πατε εσεις να τρομοκρατησετε τους κατοικους της Πλ Αττικης; Τι ειστε εσεις ;”


Τελικά λοιπόν η αντισυγκέντρωση, αναβλήθηκε και μετατράπηκε σε “αντιρατσιστική” συναυλία την επόμενη ημέρα. Άλλαξαν και την ημερομηνία στις αφίσες , με μαρκαδόρο!

Το αποτέλεσμα ήταν μαζικό κύμα διαμαρτυρίας των κατοίκων στον Δήμο, που αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία.

Δείτε τη γράφει ανακοίνωση του ίδιου του Βήχου:

“Πρωί πρωί όμως ο αντιδήμαρχος της Αθήνας και οι υπεύθυνοι του Δήμου που θα κάλυπταν τη συναυλία εντάσσοντας την στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009 δέχθηκαν σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων και πιέσεις από φασιστικούς κύκλους να μη γίνει «η Συναυλία του Βήχου» γιατί θα δημιουργηθούν επεισόδια! “

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1059096

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης Βήχος, είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Πολιτικό Καφενείο και υπήρξε στέλεχος του κόμματος ΕΕΚ-Τροτσκιστές (Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα) Έχει κατηγορηθεί για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω ίντερνετ και έχει αθωωθεί δικαστικώς, αποδίδοντας ο ίδιος την υπόθεση σε σκευωρία. Στην δίκη ήταν μάρτυρες υπεράσπισης πλήθος διακεκριμένων στελεχών της αριστεράς, όπως ο Παναγιώτης Δημητράς από το ΕΠΣΕ, ο Κώστας Αβραμίδης, που είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη και αθωώθηκε, ο Θόδωρος Κουτσουμπός, υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας του ΕΕΚ “Νέα Προοπτική”, η σύζυγος του γραμματέα του ΕΕΚ και μέλος του ΕΕΚ Σαμπετάι Μάτσα, Κατερίνα Μάτσα που είναι διευθύντρια του 18 Άνω. Ο Σάμπετάι Μάτσας ή Σάββας Μιχαήλ είναι γραμματέας του ΕΕΚ.

Παρότι το ΕΕΚ κηρύττει την αθεία, ο γραμματέας του κόμματος αυτού έχει πλούσιο έργο σε σχέση με την μελέτη της Εβραϊκής θρησκείας.

Σχετικά με το έργο του “Μορφές του Μεσσσιανικού” μπορείτε να διαβάσετε στο Πολιτικό Καφενείο, εδώ:

http://www.politikokafeneio.com/filosofia/anastasi244.htm

Έχει δώσει μάλιστα και μια σημαντική διάλεξη στην στοά ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ, (που σχετίζεται με την Ένωση Σιωνιστών Ελλάδος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο) με θέμα Αναγνώσεις του Ταλμούδ, που την παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεγάλος αριθμός μελών, νέων υποψηφίων μελών καθώς και φίλων της Μπενέ Μπερίτ , μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος του ΚΙΣ κ. Μ. Κωνσταντίνης, ο πρόεδρος της Ι.Κ.Αθηνών κ. Β. Αλμπάλας, οι κ.κ. Α. Ρεϊτάν και Ι. Βεντούρας, κ.ά.

http://www.atlantis.gr/kis/benei-berit.html

Έχει επίσης συγγραφικό έργο και στην Έκδοση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου “Χρονικά”

http://www.kis.gr/files/chronika-204.pdf

Γράφει ο Σαμπετάι Μάτσας στα “χρονικά” : Ένας επιφανής σχολιαστής της Βίβλου, ταλμουδιστής, καββαλιστής και πολιτικός άνδρας του 15ου αιώνα, ο δον Ισαάκ Αμπραβανέλ, ο πατέρας του Leone Ebreo, στο βιβλίο του Σχολιασμός του Βιβλίου της Γενέσεως σημειώνει ότι «το Δένδρο της Γνώσης υπάρχει λόγω της αναγκαιότητας να καθοδηγηθεί η Πολιτεία».
Η εναρμόνιση των απαιτήσεων της Ζωής με την Γνώση και την αλήθεια προϋποθέτει μια πανανθρώπινη Πολιτεία της Δικαιοσύνης και της ελευθερίας.

ενώ συμμετείχε μαζί με το ΚΙΣ στην παρουσίαση του βιβλίου ¨εβραίοι ποιητές στον μεσαίωνα”

http://www.atlantis.gr/kis/athinaeidhseis_previous.html

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση Σιωνιστών Ελλάδος, την Μπενέ Μπερίτ κλπ, μπορείτε να βρείτε εδώ

http://www.kis.gr/index.php/2008-10-31-15-01-15/2009-05-31-09-37-01.html

αλλά και σε μηχανές αναζήτησης στο Ίντερνετ, ψάχνοντας την φράση Μπενέ Μπερίτ

http://www.google.gr

Εμείς ψάχνοντας στο google, βρήκαμε διάφορα όπως τα παρακάτω

Δημοσίευμα σε φόρουμ αναφέρει ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο συνιστά “Κράτος Εν κράτει”, καταγράφοντας συγκεκριμένα στοιχεία. Κανείς όμως δεν έχει βγει μέχρι στιγμής να διαψεύσει αυτές τις καταγγελίες!

http://truth.freeforums.org/topic-t1037.html

Ή όπως αυτό εδώ

http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1166&Itemid=29

Υπενθυμίζεται ότι δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο σελίδων που αναφέρονται στους παραπάνω συνδέσμους (google, ΚΙΣ, Πολιτικό Καφενείο, Indymedia, Ζωηφόρος, Truth forum κλπ) τους οποίους παραθέσαμε.

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών

  Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν είναι η «σταθερότητα» του Ομοφυλοφιλικού-Κλεπτοκρατικού-Προδοτικού Τόξου,     ούτε η σταθερότητα των εσό...