18/7/09

Προσπαθούν να κλείσουν την Ενημέρωση. Εργολάβος των εργολάβων η ΝΔ που ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά για το "μπουγάδιασμα".

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του taxalia.blogspot.com.

ALERT! Καταιγισμός μηνύσεων εναντίον blogs ! Ποιοί είναι στο στόχαστρο;

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ !

Εδώ και μερικές μέρες γίνεται μια λυσαλλέα προσπάθεια, υπό άκρα μυστικότητα, να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι διαφόρων -κυρίως δημοφιλών- blogs.
Ένας παρακρατικός μηχανισμός, ζητά από την google να κατέβουν ιστολόγια (γνωρίζουμε και το κείμενο της αίτησης!) και κυρίως να δοθούν οι ip's. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολύ μεγάλος, πάνω από 50 !
Έχουμε τον κατάλογο των 30 από αυτά!
Και η έκπληξη:
Η δουλειά γίνεται από στελέχη της Ν.Δ. Ναί! Καλά διαβάσατε. Και μέχρι εδώ καλά !
Ξέρετε όμως ποιά ιστολόγια "ψάχνουν";
Όχι, όχι αυτά που φανταστήκατε! Όχι το indymedia και τα άλλα 500 τρομοκρατικά blogs που δημιουργησε η ομάδα των αντιεθνικιστών-εθνομηδενιστών, που στοχοποιούν ανθρώπους και παραβιάζουν σωρηδόν τον ποινικό κώδικα. Με αυτούς δεν ασχολείται κανείς!!!!!
Το στέλεχος της Ν.Δ. (που έχει άκρες στη google!) θέλει να έχει στο χέρι, τα 50 μεγαλύτερα blogs (μεταξύ αυτών και το taxalia). Και δε φτάνουν οι προσπάθειες για την άρση του απορρήτου, μετέρχονται κι άλλα χακερίστικα κόλπα, όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα μας και ο νοών νοείτο. Προσπαθούν να ανακαλύψουν κωδικούς, να υποκλέψουν στοιχεία, με ιντερνετικές "συνακροάσεις" και να εγκαταστήσουν keyloggers (όσοι ξέρουν τι είναι αυτό το πράγμα, καταλαβαίνουν).
Επειδή είμαστε πολύ παλιοί στο κουρμπέτι, θα πούμε στο "πολιτικό στέλεχος" :
1. το taxalia είναι επώνυμο. εδώ γράφουν άνθρωποι με τα επώνυμά τους συχνά και οι διαχειριστές, εκτός από το ότι έχουμε δώσει τα πλήρη και αληθινά στοιχεία μας, σε όποιον τα ζήτησε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές τηλεφωνικά με πολιτικούς, συναντηθήκαμε δια ζώσης με πολιτικούς αλλά και συν-bloggers, πολλές φορές.
2. η υπόθεση θα γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον του "πολιτικού στελέχους". Θα είναι η ταφόπλακα στις φιλοδοξίες του.
Όπως είπαμε εδώ και 1 χρόνο, δεν έχουμε καμιά ψευδαίσθηση ανωνυμίας. Τι διάολο ΚΥΠατζήδες είμαστε που λέει κι ο φίλος μας ο Bulgarmak?
Το κρίσιμο και πολύ σοβαρό θέμα, Κώστα Καραμανλή, είναι ότι αφηνονται απείραχτα τα τρομοκρατικά χυδαία blogs και η επίθεση γίνεται στα σοβαρότερα και εγκυρότερα ιστολόγια, που διαμορφώνουν άποψη. Αυτά που έχουν και τηρούν κανόνες δεοντολογίας ! Αυτά είναι το πρόβημα.
Πίσω από την επίθεση βρίσκεται εκδότης, ο οποίος θέλει αυτό το αντάλλαγμα από το πολιτικό στέλεχος, για να το στηρίξει.
Ξαναλέμε το σημαντικό: Πίσω από την επίθεση είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλει να κλείσει τα φιλικά προς αυτή blogs ή τα ανεξάρτητα και ακομμάτιστα, όπως το taxalia !!!!

Δεν γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΚΡΟΓΙΑΣ, ας πούμε !
Ξαναλέμε: η Ν.Δ θέλει να κλείσει τα έγκυρα και σοβαρά blogs, όχι αυτά που της κάνουν αντιπολίτευση!!! Όχι τα τρομοκρατικά του γνωστού συναφιού των "εξεγερμένων".
Όχι αυτά που βρίζουν χυδαία τον Πρωθυπουργό. Όχι αυτά που έγραψαν π.χ. για καρκίνο της συζύγου του! Αυτά δεν τα πειράζουν.

Στόχος είναι κυρίως τα πατριωτικά blogs.
Εμείς, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει σας το λέμε ξεκάθαρα:
Μην το κάνετε. Θα πονέσετε περισσότερο από μας.

Εκλεισαν ραδιοφωνικό σταθμό! Ποιόν λέτε;

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΌΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΑΛΕΙΑΣ !!!!!!
Του γνωστού Μητροπολίτη blogger κ.κ. Αμβρόσιου!
http://mkka.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html

Ναι, δεν έκλεισε ραδιοφωνικός σταθμός του idnymedia, ο σταθμός της μητρόπολης έκλεισε!
Κάτι αρχίζετε και καταλαβαίνετε, έτσι; Σας τα λέμε εδώ κι ένα μήνα!


http://taxalia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφγανοί: "Ανοίγουμε μέτωπο με την Ελλάδα"
Με την συμπαράσταση αλλά και την αλληλεγγύη που δείχνουν τα κόμματα της αριτεράς υπέρ των λαθρομεταναστών και δη των Αφγανών στη στη χώρα μας, φαίνεται πως οι τελευταίοι ..."ξεθάρρεψαν" για τα καλά και απειλούν ανοιχτά την Ελλάδα με δημιουργία ..."μετώπου".
Κι' όλα αυτά βεβαίως, υπό τις ευλογίες των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με την αλλαγή του ορμητηρίου τους - από τον Άγιο Πενταλεήμονα στην πλατεία Αττικής - αλλά και με την προκλητικότατη στάση που κρατούν σε καθημερινή βάση, μαθηματικώς, οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στη δημιουργία "αντι...μετώπου", με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι ...αγανακτισμένοι λοιπόν Αφγανοί εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, η οποία μόνο εμετικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει.
Διαβάστε λοιπόν και ...ξεράστε.!
"...Οι φασίστες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αττικής στις 7.30 μμ και ομάδα που φορούσε κράνη επιτέθηκε με τυφλό μίσος κρατώντας ξύλα ενάντια σε κάθε (λαθρο)μετανάστη και (λαθρο)μετανάστρια που έβρισκε μπροστά της, παιδιά, γυναίκες ηλικιωμένους κάθε εθνικότητας..."
Αυτή την εικόνα περιγράφει η Αφγανική Κοινότητα ως προς τη χθεσινή εκκαθαριστική επιχείρηση της Αστυνομίας, εμπλέκοντας μάλιστα σ' αυτή και ...φασίστες της Χρυσής Αυγής, κατά την συνήθη πρακατική τους.
"...Από την επιχείρηση τραυματίσθηκαν αρκετοί, ενώ άλλοι φοβισμένοι απομακρύνθηκαν από την Πλατεία κυνηγημένοι από τους φασίστες. Όλα αυτά συνέβηκαν ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο και έβλεπαν τα γεγονότα χωρίς να παρεμβαίνουν...", προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι:
"...Αρκετοί από τους κυνηγημένους μετανάστες είναι άνθρωποι πού έχουν χαρτιά. Να σταματήσουν αμέσως τα πογκρόμ σε βάρος των (λαθρο)μεταναστών...", διαμηνύουν οι Αφγανοί που διαμένουν στην Ελλάδα, εξηγώντας:
"...Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα για να γλιτώσουμε την ζωή μας από το πόλεμο και την κατοχή στη χώρα μας. Για αυτό θέλουμε ανθρώπινη μεταχείριση και όχι ρατσιστικές επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα από την Αστυνομία. Θέλουμε άσυλο και στέγη για να ζήσουν ανθρώπινα οι φτωχές οικογένειες και τα παιδιά που φτάσανε εδώ με χίλια βάσανα. Εμείς θέλουμε να φύγουν όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, να σταματήσει η κατοχή, οι σφαγές και η καταλήστευση του λαού μας για να μην αναγκαζόμαστε να φεύγουμε. Ζητάμε την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για να σταματήσουν τα ρατσιστικά πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών. Σαν κάτοικοι της χώρας σας, έχουμε κι' εμείς τα δικαιώματά μας..."


http://gianniotis.blogspot.com/2009/07/blog-post_5398.html

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...