18/7/09

Τα αδιέξοδα της αμερικανόδουλης πολιτικής

Οι Δανιήλ η Αυστρία και μια χαμένη αγελάδα.

του Σπύρου Χατζάρα

Ο Δανιήλ, ο πρεσβευτής στην Αθήνα , έχει μια μακρινή συγγενική σχέση με τον τούρκο υπουργό εξωτερικών κ Δανιήλογλου, (aka Νταβούτογλου), τον αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ James Steinberg, και τον ανθέλληνα και φιλότουρκο, ,Φίλιπ Γκόρντον, που διορίστηκε στη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, για να αντικαταστήσει τον Δανιήλ Φριντ. Όλοι αυτοί έχουν την ίδια συγγενική σχέση με τον Ερντογάν και τον αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγό Ιλκέρ Μπασμπούγκ, τον Σόρος, τον Ροκφέλερ και τον Κίσσινκερ.

Η νεα « γραμμή» ανακοινώθηκε από τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ, σε ομιλία του στο Κέντρο Woodrow Wilson της Ουάσιγκτον, στις 29 Μαρτίου 2009.
«Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την ενίσχυση της Τουρκίας και την προσέγγισή της με την Ευρώπη».

Η ελληνική πολιτική ηγεσία, το δίδυμο Καραμανλής-Ντόρα, ο Γιώργος Σαλαμαλέκουμ, και η μαφία των Εργολάβων και των Καρτέλ, ακολουθούν τη γραμμή και υποστηρίζουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., παρά το ότι αυτό αντιτίθεται στα ζωτικά συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

Η ένταξη στην Ε.Ε θα επιτρέψει την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των Τούρκων στο ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτό θα σημάνει την κατάληψη της Ελλάδας από τους Τούρκους. Για το λόγο αυτό μας «προετοιμάζουν» με την εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Και επειδή θα γίνουμε «συνεταιρικό κράτος» ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών μας ανακοίνωσε ότι «Τα προβλήματα στο Αιγαίο μπορούν να λυθούν αν οι δύο χώρες αποδεχθούν ότι πορεύονται προς έναν συνεταιρισμό εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Είναι απλό. Τα δικά σας θα γίνουν δικά μας.

Με την «κοινή ευρωπαϊκή προοπτική» έγινε δικιά μας η αγελάδα του Βασίλη Μετακίδη από τις Καστανιές του Εβρου που , οδήγησε την αγελάδα του στο ποτάμι να βοσκήσει. Η αγελάδα , αναζητώντας περισσότερη τροφή, πέρασε τα σύνορα και βρέθηκε στην Τουρκία.Ο ιδιοκτήτης της μόλις το αντιλήφθηκε ενημέρωσε αμέσως το ελληνικό τελωνείο, ζητώντας πίσω την αγελάδα του, αφού δεν μπορούσε ο ίδιος να περάσει τα σύνορα και να την πάρει. Οι αρμόδιοι του τελωνείου ενημέρωσαν με τη σειρά τους την τουρκική στρατοχωροφυλακή, η οποία παρέδωσε την αγελάδα όχι στον ιδιοκτήτη της αλλά στο τμήμα Γεωργίας της τοπικής επαρχιακής διοίκησης. Πέρασαν 21 ημέρες και ακόμη αρμέγουν την αγελάδα στην ευρωπαική Τουρκία.

Παράλληλα η Άγκυρα επανέρχεται στο «σενάριο των ερευνών αλά Χόρα» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και στην εφημερίδα της κυβερνήσεων της Τουρκίας δημοσιεύτηκε απόφαση για πραγματοποίηση γεωφυσικών ερευνών για πετρέλαιο νότια και ανατολικά του Καστελόριζου. Το σχέδιο Ατσεσον, παραχωρούσε το 1964, το Καστελόριζο στην Τουρκία.
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι υπερπτήσεις πάνω από το ελληνικό έδαφος και τα τουρκικά αεροπλάνα αναχαιτίζουν τα ελληνικά ,υποδηλώνοντας έτσι ότι ο εναέριος χώρος του Φαρμακονησίου και του Αγαθονησίου ανήκει κυριαρχικά στην Τουρκία.
Από την ανάληψη της εξουσίας στην Ουάσιγκτων, από τους Ροκφέλερ-Δημοκρατικούς, η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν δεχθεί ισχυρά «χαστούκια» σε πολιτικό επίπεδο. Η κατάσταση των σχέσεων έχει χειροτερέψει. Στα τηλεγραφήματα της πρεσβείας από την Αθήνα τονίζεται η «πολιτική αστάθεια» που σαρώνει την Ελλάδα, με έμφαση στο «επικοινωνιακό πραξικόπημα» του Δεκεμβρίου και από την άλλη, η αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Χριστόφια ως «Τσάβες της Μεσογείου»,αντιγράφοντας το «Κάστρο της Μεσογείου» για τον Μακάριο .
Η πολιτική του συμβουλίου των 300,για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό χαράχθηκε το 1964. Έκτοτε με συστηματικό τρόπο, διαδοχικές αμερικανικές κυβερνήσεις προσπαθούν να την επιβάλουν.
Μεσολάβησαν η αποστασία (1965), η δικτατορία(1967), η προδοσία της Κύπρου (1974), η προδοσία των Ιμίων(1996), η προδοσία της Μαδρίτης, και το σχέδιο Ανάν.
Ο Ιωαννίδης δεν ήταν ηλίθιος. Ήταν προδότης. Και η σημερινή «ηγεσία» μας δεν είναι ηλίθιοι.

Ο Αυστριακός καγκελάριος Φάιμαν που δεν έχει αντιληφθεί ότι « η Αυστρία έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την προσέγγισή της Τουρκίας με την Ευρώπη».εξέφρασε προσωπικά (και ιδιαιτέρως) την αρνητική θέση της χώρας του απέναντι στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρός τον Ταγίπ Ερντογάν, κατά την κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους στο περιθώριο της υπογραφής, στην Άγκυρα ,της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου «Ναμπούκο», και μετά φρόντισε να διαδώσει την άποψη του δια του τύπου. Ο κ. Φάιμαν υπογράμμισε στον Τούρκο πρωθυπουργό τον μεγάλο σκεπτικισμό του αυστριακού πληθυσμού απέναντι στην ένταξη της Τουρκίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η Αυστρία είναι κατά μιας συμμετοχής της Τουρκίας ως μέλος στην ΕΕ και προτείνει, όπως η Γερμανία, μία προνομιακή σχέση συνεργασίας».Ακόμη ο Αυστριακός καγκελάριος αποσαφήνισε στον κ. Ερντογάν ότι «στην Αυστρία σε κάθε περίπτωση θα διενεργηθεί δημοψήφισμα για την τουρκική ένταξη, εάν τελικά ολοκληρωθούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις».

Η αμερικανόδουλη πολιτική της ελληνικής ηγεσίας συνολικά οδηγεί στα σημερινά αδιέξοδα. Η αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν είναι ιδέα τουρκική. Έρχεται από πολύ μακριά.

Η Ελλάδα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι η Τουρκία δεν θα γίνει ποτέ πλήρες μέλος της Ε.Ε, και ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ελευθερία εγκατάστασης των Τούρκων στο ευρωπαϊκό έδαφος.
Τα ελληνικά δικαστήρια πρέπει να επιβάλλουν υψηλά πρόστιμα, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, στο τουρκικό κράτος για τις υπερπτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών πάνω από κατοικημένες περιοχές, και τα πρόστιμα αυτά να εισπραχθούν με τη σύλληψη εμπορικών σκαφών στο Αιγαίο που μεταφέρουν τουρκικά προϊόντα. Να επιβληθεί ένα είδος «ναυτικού αποκλεισμού» για να εισπραχθούν τα πρόστιμα που θα καταβληθούν στους δικαιούχους. Τους κατοίκους του Αγαθονησίου και των Φούρνων.
Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει επίσης να αναζητήσει από τα ευρωπαϊκά ταμεία και τις ΗΠΑ, τις δαπάνες που έχει καταβάλει το ελληνικό σύστημα υγείας για την περίθαλψη των εισβολέων –λαθρομεταναστών.
Και φυσικά θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό οι έλληνες στρατιώτες από το Αφγανιστάν.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σαθρή «πολυπολιτισμικοποίηση» της Ελλάδας

Του Ιωάννη Κολοβού

Η χώρα μας έγινε «πολυπολιτισμική» όχι κατόπιν εκπεφρασμένης απόφασης της πολιτικής ελίτ και επικύρωσής της από τον ελληνικό λαό, αλλά λόγω αβελτηρίας διαδοχικών κυβερνήσεων να αντιμετωπίσουν την αυξημένη εισροή παρανόμων μεταναστών τόσο από γειτονικές Βαλκανικές χώρες όσο και από την Ασία και την Αφρική.

Η άποψη περί μεταναστευτικής πολιτικής την οποία προωθεί η κατεστημένη πολιτική ελίτ είναι ότι η παράνομη μετανάστευση είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί λόγω των εκτεταμένων συνόρων της χώρας μας αλλά και λόγω εξωτερικών παραγόντων, οι επαναπροωθήσεις είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν λόγω της άρνησης της Τουρκίας αλλά και άλλων χωρών να δεχθούν πίσω τους πολίτες τους και, επομένως, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ως χώρα είναι να αποδεχθούμε ότι ο παρανόμως εισερχόμενος πληθυσμός θα αυξάνεται και θα πρέπει να τον «ενσωματώσουμε» μέσω εκ των υστέρων νομιμοποιήσεων αλλά και παροχής δικαιωμάτων.

Η υιοθέτηση από διαδοχικές ελληνικές κυβερνήσεις της πρακτικής των εκ των υστέρων νομιμοποιήσεων εγείρει ένα τεράστιο θέμα ηθικών αρχών: Είναι η Ελλάδα κράτος δικαίου ή όχι; Αν είναι, τότε πώς δεχόμαστε να αρχίζουν την νέα τους ζωή ανάμεσά μας, ως μέλη της κοινωνίας μας, με δυνατότητα απόκτησης πολιτικών δικαιωμάτων και ακόμα και υπηκοότητας, άνθρωποι οι οποίοι δεν σεβάσθηκαν τους νόμους αυτής της χώρας εισερχόμενοι και παραμένοντες παρανόμως; Η ένσταση αυτή είναι βάσιμη καθώς οι εκ των υστέρων νομιμοποιήσεις επιβραβεύουν δύο παραβάσεις του νόμου: α) του μετανάστη που εισήλθε παρανόμως στην χώρα και β) του εργοδότη που τον χρησιμοποίησε γνωρίζοντας ότι παραβιάζει τον νόμο.

Εκτός όμως αυτού, υπάρχει και το θέμα ότι στην χώρα μας οι διαδικασίες (εκ των υστέρων) νομιμοποίησης των μεταναστών είναι διάτρητες και έχουν επανειλημμένως φαλκιδευθεί. Αρκεί να θυμηθούμε, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας, το πόρισμα του (τότε) Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος επεσήμανε ότι «κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω [1996-1997], ακόμη δε μέχρι και σήμερα, εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την πρώην Σοβιετική Ένωση μεγάλος αριθμός αλλοδαπών. Ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 150.000 περίπου μόνο από την Μόσχα». Οι παράτυπες και διάτρητες διαδικασίες συνεχίζονται ακόμα και σήμερα όπως καταδεικνύουν τα περιστατικά με τα χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά υγείας που δίδονταν σε μετανάστες και οι αποκαλύψεις κυκλωμάτων τα οποία εμπορεύονται πλαστές βίζες προς την χώρα μας μέσω των προξενικών μας αρχών πχ. στην Ουκρανία και στην Σερβία.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως παραδέχθηκε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Γιάννης Σαρηγιαννίδης, η πλειονότητα των δικαιολογητικών που κατατίθενται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι παλιννοστούντες και αιτούνται την ελληνική ιθαγένεια είναι πλαστά.
Μάλιστα, οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και οι ειδικοί επιθεωρητές του ΟΓΑ που διερευνούν την υπόθεση των αδειών παραμονής που βασίζονταν σε πλαστά έγγραφα η οποία αποκαλύφθηκε στον Δήμο Βουπρασίας Ηλείας ανακάλυψαν ότι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι του Δήμου «εκτός των παράνομων δραστηριοτήτων που είχαν με τους αλλοδαπούς της Ηλείας είχαν διασυνδέσεις και με δεκάδες γραφεία εξυπηρέτησης αλλοδαπών στην Αθήνα, τα οποία προωθούσαν προς εξυπηρέτηση με το αζημίωτο εκατοντάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να λάβουν νόμιμα άδειες παραμονής.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και πολλοί εκ των αγροτών της περιοχής, οι οποίοι χορηγούσαν στους αλλοδαπούς υπεύθυνες δηλώσεις εργοδοτών «μαϊμούδες» προκειμένου να συμπληρώσουν τον αριθμό των ημερομισθίων και να προχωρήσουν στη διαδικασία της άδειας παραμονής τους»

Ανώνυμος είπε...

Κατά την διερεύνηση αυτής της υπόθεσης ανακαλύφθηκαν εκατοντάδες πλαστά πιστοποιητικά από διάφορα νοσοκομεία της χώρας (κυρίως από την Αθήνα) αλλά και πλαστές βεβαιώσεις και έγγραφα που προέρχονταν από την ΠΡΕΣΒΕΙΑ της Αλβανίας στην Αθήνα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 15.000 συνολικά μετανάστες που κατέθεσαν αιτήσεις νομιμοποίησης στον νομό Ηλείας από το 2002 μέχρι το 2007, οι 7.000(!!!!) είχαν υποβάλλει την αίτησή τους στον Δήμο Βουπρασίας.

Τέλος, υπάρχουν στοιχεία ότι μέσω του συγκεκριμένου κυκλώματος νομιμοποιήθηκαν και επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε σοβαρές κακουργηματικές πράξεις και οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές της Αλβανίας κατά την περίοδο των ταραχών.


Άλλη περίπτωση εκτεταμένης δράσης κυκλωμάτων παροχής πλαστών εγγράφων εντοπίσθηκε σε ΔΟΥ του κέντρου των Αθηνών η οποία είχε εκδώσει πάνω από 1.500 εικονικά ΑΦΜ σε αλλοδαπούς. Με τα ΑΦΜ αυτά οι αλλοδαποί μπορούσαν να λάβουν κάρτα εργασίας στην χώρα μας και άρα άδεια παραμονής σε αυτήν, ενώ επιπλέον μπορούσαν να υποβάλλουν πλαστές φορολογικές δηλώσεις και να εισπράξουν παρανόμως επιστροφή φόρου εισοδήματος, να ενοικιάζουν και να αγοράζουν ακίνητα και αυτοκίνητα και να αιτούνται δάνεια από τράπεζες. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκονται πάνω από 100 ΔΟΥ σε όλη την επικράτεια.

Κρούσματα εκατοντάδων πλαστογραφήσεων έχουν εντοπισθεί τα τελευταία χρόνια και σε βεβαιώσεις φοίτησης και σε απολυτήρια αλλοδαπών μαθητών γυμνασίων και λυκείων καθώς τα έγγραφα αυτά μπορούν, βάσει του νόμου για την εκ των υστέρων νομιμοποίηση του 2007, να χρησιμοποιηθούν ως απόδειξη διαμονής στην χώρα.

Το πιο πρόσφατο κρούσμα έκδοσης πλαστών αδειών παραμονής εντοπίσθηκε στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής. Εκεί, ο αρμόδιος υπάλληλος είχε χορηγήσει πάνω από 2.000 πλαστές άδειες εισπράττοντας από 2.500 ως 3.000 ευρώ για κάθε μία. Μάλιστα, λόγω της εκτεταμένης διαφθοράς στις διαδικασίες έκδοσης αδειών παραμονής, το υπουργείο Εσωτερικών διεξάγει σχετική έρευνα σε 15 Δήμους της Αττικής.Τέλος, στις αρχές Μαρτίου 2009 εκλάπησαν πάνω από 2.000 άδειες παραμονής από το γραφείο αλλοδαπών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Όταν, λοιπόν, υπάρχουν τόσα συνεχή και εκτεταμένα κρούσματα διαφθοράς σε όλα τα στάδια των διαδικασιών εκ των υστέρων νομιμοποίησης, είναι πολύ επικίνδυνο να μιλάμε για «ενσωμάτωση» μεταναστών και για χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων και ιθαγένειας, πριν γίνει ενδελεχής έλεγχος όλων των αδειών παραμονής ώστε να διαπιστωθεί ποιές υποστηρίζονται από γνήσια δικαιολογητικά και ποιές όχι. Παράλληλα, θα πρέπει η Ελλάς ως κράτος να αποφασίσει πόσους μετανάστες χρειάζεται για κάλυψη μόνιμων και διαρκών αναγκών και, τέλος, να αποφασίσει με ποιό σύστημα και με ποιά κριτήρια θα τους επιλέξει. Η ύπαρξη δεκάδων χιλιάδων ατόμων ανάμεσά μας τα οποία διαθέτουν άδεια παραμονής χωρίς να την δικαιούνται αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο για την δημόσια τάξη, την εθνική ασφάλεια, την δημόσια υγεία αλλά και για την κοινωνική συνοχή της χώρας. Εκτός αν όλα αυτά είναι «λεπτομέρειες» μπροστά στην επίτευξη του στόχου της «πολυπολιτισμικοποίησης» της Ελλάδας…

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί ένας νέος ιός, ο ιός των μπούφων. Οποιος νοσήσει, κάνει πολλά σαρδάμ. Γίνονται έρευνες από που ξεκίνησε αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος φορέας του δεν ξέρει να κάνει ποδήλατο ούτε κανώ και φέρει μουστάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ FREEDOM HOUSE ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ Α.Ε

Mαιμου ξυλοδαρμοι αλλοδαπων made in kouloglou incorporated.

Αν ηταν αληθινο θα ειχε μεινει στο σκοτος απο τους χαβαλετζηδες;ακομα θα ετρεχε ο ανταρcia και τα λοιπα καημενα.προσεχτε ποσο κραυγαλεα ψευτικο ειναι το αρθρο.

Καταγγελία για ξυλοδαρμό μετανάστη στου Γκύζη

Ομάδα TVXS Κατηγορία: Ανθρώπινα Δικαιώματα

Σύμφωνα με καταγγελία στο δίκτυο «Ηλιόσποροι», ορισμένοι «φιλόξενοι» κάτοικοι στου Γκύζη, ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός, έστησαν ένα «κόλπο εκφοβισμού» ενάντια σε έναν μετανάστη παντοπώλη και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σύμφωνα με την εν λόγω καταγγελία, οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι, με αφορμή ένα «στημένο» περιστατικό υποτιθέμενης παρανομίας, ξυλοκόπησαν τον άτυχο παντοπώλη και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Τελικά οι φιλικοί αστυνομικοί κέρασαν και πορτοκαλάδα!

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην καταγγελία, το κόλπο που έστησε η παρέα των περίοικων της περιοχής είχε ως εξής: τοποθέτησαν καρέκλες μπροστά από το παντοπωλείο οι οποίες εμπόδιζαν τη στάθμευση. Στη συνέχεια ένας οδηγός, μέλος της παρέας, ζητάει από τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου να πάρει τις καρέκλες για να παρκάρει. Ο ανίδεος Αφρικανός ιδιοκτήτης αρνείται να το κάνει καθώς δεν γνώριζε από ποιον και για ποιο λόγο οι καρέκλες είχαν τοποθετηθεί εκεί και οι περίοικοι καλούν την αστυνομία για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Τρία περιπολικά φτάνουν στο σημείο. Οι αστυνομίκοί αρχικά ζητούν από τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου να μπει στο περιπολικό ώστε να οδηγηθεί στο τμήμα. Αυτός αρνείται, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει πως κάτι τόσο «ασήμαντο» πήρε τέτοια τροπή. Στην άρνηση του, οι έξι αστυνομικοί θεώρησαν πως πρέπει να πάρουν δραστικότερα μέτρα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, μπροστά στα μάτια των «αδιάφορων» κατοίκων. Όταν ένας από τους περαστικούς προσπάθησε να τραβήξει με το κινητό του τον ξυλοδαρμό του μετανάστη, του πήραν το κινητό και του έσβησαν ότι είχε καταγράψει μέχρι εκείνη την ώρα. Τελικά ο Αφρικανός ιδιοκτήτης υπέκυψε και οδηγήθηκε στο τμήμα.

«Όταν έφτασα στο τμήμα της Κυψέλης, ως σύζυγος του ιδιοκτήτη με το μωρό στην
αγκαλιά, και κατάλαβαν ότι πρόκειται για σύζυγο Έλληνα πολίτη, άρχισαν να
ηρεμούν όχι βέβαια και λεκτικά» λέει η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό.

Μετά την εμπλοκή δικηγόρων και τις απειλές για μηνύσεις τον άφησαν να φύγει αλλά με τον όρο, όπως αναφέρεται στη καταγγελία, ότι δεν θα υποβληθούν μηνύσεις. Ειδάλλως θα κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής, που σύμφωνα με το νέο νόμο διώκεται ποινικά. Όσο για τον μάρτυρα που προσπάθησε να καταγράψει τον ξυλοδαρμό με το κινητό του απειλήθηκε, όπως λέει η καταγγέλλουσα, «ότι άν τολμήσει να πάει στο δικαστήριο θα τον κατηγορήσουν για ψευδομάρτυρα».

Στο τέλος, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, ήθελαν να κεράσουν την ίδια και την αδερφή της που τη συνόδευε. «Το γεγονός βέβαια δεν καταγράφηκε πουθενά», καταλήγει στη καταγγελία της.

Ανώνυμος είπε...

εδω http://www.tvxs.gr/v16526

Ανώνυμος είπε...

Γιά τον Μπασμπούγ κε Χατζάρα ως καταγόμενος εκ Σκοπίων ίσως και να ανήκει στην ιδιαίτερη εθνοτική ομάδα την οποία υπαινίσεσθε. Γιά τους Νταβούτογλου, Σπέκχαρτ και λοιπούς το υποψιάζομαι. Γιά τον Ερντογάν έχετε υποψίες (ή στοιχεία) ότι είναι Ντονμές;

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...