5/2/11

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΛΑΚ ΤΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ (ΗΛΙΘΙΟΥ) «ΠΟΛΙΤΗ»


ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣHΜΕΡΙ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΚΑΡΤΑ (ΤΣΙΠ) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (OPEN SOCIETY) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ Ή ΜΗ.


Π.Κ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

part 1
O ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΚΟΤΗΤΑΣ «ΑΠΕΤΥΧΕ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ .

Μια ωρα πριν από την εναρξη της διαδήλωσης της ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ , ΣΗΜΕΡΑ 1400 UTC στο Λουτον διαβάσαμε στο EDL facebook την ακόλουθη ευχάριστη είδηση.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας "απέτυχε" και θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να αγκαλιάσετε τις βρετανική αξίες μας, λέει ο Ντέιβιντ Κάμερον .
Βρετανοί μουσουλμάνοι πρέπει να προσυπογράψετε για την ενσωμάτωση των αξιών της ελευθερίας και της ισότητας .
Saturday 05 February 2011
THE TELEGRAPH
Από James Kirkup, πολιτικός ανταποκριτής 12:45 μμ GMT 5 Φεβρουαρίου, 2011

Φωτογραφία από διαδίκτυο
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Official-photo-cameron.png/477px-Official-photo-cameron.png

Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να αγκαλιάσουν τις βρετανική αξίες μας, λέει ο Ντέιβιντ Κάμερον
Βρετανοί μουσουλμάνοι πρέπει να προσυπογράψετε για την ενσωμάτωση των αξιών της ελευθερίας και της ισότητας, Ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας "απέτυχε" και θα πρέπει να εγκαταλειφθεί.
Μπαίνοντας στην συζήτηση για την εθνική ταυτότητα και θρησκευτική ανοχή, ο πρωθυπουργός δήλωσε τέλος στην «παθητική ανοχή» των διαιρεμένων κοινοτήτων, και είπε ότι τα μέλη όλων των θρησκειών πρέπει να ενσωματωθούν στην ευρύτερη κοινωνία και να αποδεχθούν τις βασικές αξίες της .

Για να είναι Βρετανοί πρέπει να πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου και της θρησκείας, τη δημοκρατία και τα ίσα δικαιώματα ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο ή τη σεξουαλικότητα, προσέθεσε.

Προειδοποίησε ότι οι ομάδες που αποτυγχάνουν να προωθήσουν τις βρετανική αξίες , δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσιο χρήμα και δεν να είναι σε θέση να συνεργαστούν με το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

part 2
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6140.html

Η ομιλία του, σε μια διεθνή διάσκεψη ασφάλειας στο Μόναχο, έρχεται μετά την αποκάλυψη από The Daily Telegraph ότι βρετανική υπηρεσία πληροφοριών εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τους φόβους της για την "μοναδική απειλή» των τρομοκρατικών επιθέσεων από ριζοσπαστικοποιημενους μουσουλμάνους Βρετανούς.

Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάλειψη της έννοιας ότι οι διαφορετικές κοινότητες θα πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν σύμφωνα με τις δικές τους αξίες και παραδόσεις για όσο διάστημα παραμένουν στα πλαίσια του νόμου. "Σύμφωνα με το δόγμα της πολυπολιτισμικότητας ενός κράτους, έχουμε ενθαρρύνει ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών να ζήσουν ξεχωριστές ζωές, εκτός του καθολικού ρεύματος ," ο κ. Κάμερον δήλωσε. «Έχουμε αποτύχει να παράσχουμε ένα όραμα της κοινωνίας εκείνης , στην οποία όλοι θα αισθάνονται ότι θέλουν να ανήκουν."

Όλες οι Βρετανοί θα πρέπει να πιστεύουν σε βασικές αξίες της ελευθερίας και της ισότητας, και την ενεργό προώθησή τους, είπε.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει προκαλέσει σε ορισμένα μέλη της λευκής κοινότητας ένα συναίσθημα αδικίας . Ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία είναι «σωστά» καταδικαστέες, είπε. "Αλλά είναι το ίδιο απαράδεκτες όταν οι απόψεις ή οι πρακτικές αυτές προέρχονται από κάποιον που δεν είναι λευκός .

Η κυβέρνηση επανεξετάζει το σύνολο της στρατηγικής της για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη συνοχή της κοινότητας εν μέσω ανησυχίας ότι το κράτος συνεργάζεται πολύ στενά με μουσουλμανικές ομάδες που δεν συμφωνούν πλήρως με τις φιλελεύθερες αξίες. Ο κ. Κάμερον δήλωσε ότι οι κοινοτικές ομάδες θα εξεταστούν στο μέλλον για να δει εάν αυτές προωθούν την δημοκρατία, της ισότητα και την ενσωμάτωση. Εκείνοι που αποτυγχάνουν τα «τεστ» θα κοπούν . "Δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα, δεν μοιράζεται με πλατφόρμες απο τους υπουργούς», είπε ..
HEIL GAP (or mind the GAP)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ 'Η ΑΓΩΓΗ,ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2003 Η ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ?ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ,ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ???ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΞΥΡΟΤΗΡΗ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟ,ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ-ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΗΝΤΗΣΕ...ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ BOEING KAI OTI ANΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΨΑΞΤΕ ΤΟ...ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕ?
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥAΣΑΜΕ...


«Φίσκα» και πάλι τα κρατητήρια της Άρτας όπου επικρατεί το αδιαχώρητο ....

http://pisostapalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_7261.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚ ΜΗΤΡΟΓΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ


Η απόρριψη των Προτάσεων Νόμου της Βουλής για την άρση της παραβίασης της Αρχής της Ισότητας των δύο φύλων στο σοβαρό ζήτημα των εκ μητρογονίας προσφύγων από το Ανώτατο Δικαστήριο, βρίσκει τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΓΟΕΚ) αλληλέγγυα και συνοδοιπόρο στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων αυτών με την Κίνηση Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μανάδων.

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΓΟΕΚ), επισημαίνει ότι η κατοχύρωση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των εκ μητρογονίας προσφύγων, θα πρέπει να μείνει μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες.

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΓΟΕΚ) θεωρεί ότι η εφαρμογή της Αρχής της Ισότητας των δύο Φύλων είναι αναφαίρετο και αυτονόητο δικαίωμα του κάθε Κύπριου πολίτη και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Ως εκ τούτου στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις διεκδικήσεις της Κίνησης Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μανάδων για την οριστική διευθέτηση της αδικίας που συντελείται εις βάρος των εκ μητρογονίας προσφύγων.


http://www.evropaikokomma.org/MAIN/default.aspx?ItemID=1137&mid=119&tabid=1

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΧΑΤΖΑΡΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ PELEGRINI ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:

Μετά την επιτυχία της Νομικής βραβεύουν και τον Jean-Claude Juncker !

Εν μέσω μαζικών απεργιακών κινητοποιήσεων, καταλήψεων Υπουργείων και παλλαϊκού ξεσηκωμού, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πελεγρίνης μαζί με το καθηγητικό κατεστημένο της Νομικής επικροτεί το Μνημόνιο. Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική Σχολή ο Πρύτανης και οι μεγαλοκαθηγητάδες του Πανεπιστημίου, την Τρίτη 8/2/2011 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Παλαιού Πανεπιστημίου στην Πλάκα (Θόλου 5), προχωρούν στην αναγόρευση του Προέδρου του Eurogroup Jean-Claude Juncker ως Επίτιμου Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ώρα που μισθοί και συντάξεις κόβονται και επιδόματα καταργούνται ο πρωτομάστορας του Μνημονίου λαμβάνει τη μέγιστη Ακαδημαϊκή τιμή.

Την ώρα που για κάθε πέντε εργαζόμενους που θα αποχωρούν θα προσλαμβάνεται μόνο ένας, ο ιθύνων νους των άδικων και αντιλαϊκών αυτών μέτρων βραβεύεται για την προσφορά του στη Χώρα!

Την ώρα που οι απολύσεις και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα, οι πνευματικοί ταγοί του τόπου οργανώνουν φιέστες για τους δήμιους.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πεινάνε, οι Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθήνας με τους χορτασμένους καρεκλοκενταύρους καθηγητάδες, αποκομμένοι από το κοινωνικό γίγνεσθαι, βαυκαλίζονται με τα μεγαλεία αυτών που οδηγούν τους Έλληνες στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΧΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΝ ΜΠΛΟΓΚ

http://tsak-giorgis.blogspot.com/

(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΙΚΚΕΤΕΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΜΑΟΥΝΙΕΡΗΔΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 1944)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡ-CIA

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "ΚΥΡΙΟ" ΤΣΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΔΕΩΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ -4Ος ΓΥΡΟΣ ΓΚΟΥΛΑΝΚ -ΠΟΛ ΠΟΤ...

(http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?Category=&FilterField1=Subject&FilterValue1=%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82&ID=19784)

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είπε...

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση, ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη.


http://antiratsistis.blogspot.com/2011/02/blog-post_06.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

10 στρατηγικές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ του Μπάμπη Καραφλίδη

http://macedonia-greece.blogspot.com/2011/02/10.html

Ανώνυμος είπε...

Μετρα για την διευκολυνση του εποικισμου...

Οχι λοιπον στη νομιμοποιηση νεων εποικιστικων κυματων λαθραιων λεει το υπουργικο.

Ομως επιμενει στην παραδοξη και αδιεξοδη πληρως πολιτικη του εποικισμου.

Οι εχοντες εκ των υστερων "αδεια" παραμονης αποφασιζει το υπουργικο κατα τροπο παραοδοξο να τους ενισχυσει καθοσον δεν εχουν εργασια και δυσκολευονται (βλεπε αδυνατουν) να δπαραμεινουν διαβιουντες στη χωρα και να συμ-πληρωσουν τα ετησια προβλεπομενα ενσημα ελαχιστα.

Συνεχιζει δηλαδη στην πολιτικη παραδοξοτητας που ηδη παραγει αδιεξοδα και κοινωνικους κινδυνους για τη χωρα,φορτωνοντας στρατιες αλλοδαπων απορων στον ταλαιπωρο τραχηλλο του ελληνα (φορολογουμενου) και επιμενοντας πεισματικα να τιους μετατρεψει περαν πασης πραγματικοτητας σε μονιμους κατοικους της χωρας απο αδειουχους προσωρινης εργασιας!

Σε ολες τις σοβαρες χωρες με το τεραστιο προβλημα εποικισμου της ελλαδας,θα ηταν χρυση ευκαιρια η τεραστια υφεση της χωρας να ελεγχει ο αριθμος τους σε λογικα υψη επανερχομενος,να αποσυμφορηθει η χωρα απο τους πλεοναζοντες που η συνεχιση διαμονης ειναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ απο καθε πλευρα,και να προστατευθει το συμφερον των πολιτων και οι αναγκες των ντοπιων νεων και μη ανεργων σε εργασια και κεφαλαιακες επενδυσεις ειδικευμενων θεσεων.

Σε ολες πλην της ελλαδας!Εδω η κυβερνηση αντι να επαναπατρισει οπως ειναι το παντου λογικο (πηγαινετε μονον στα πλουσια εμιρατα του κολπου λ.χ) τους αδυναντουντες αλλοδαπους να εργαστουν πλεον στη χωρα ολοκληρωνοντας τις προσωρινες χρονικες αδειες παραμονης ως μη εχοντες πλεον λογο υπαρξεως,αντιθετα επιλεγει λοιπον να τους φορτωσει στις πλατες της οικονομιας και της ελληνικης κοινωνιας κατα τροπο προδηλα παραδοξο και μη βιωσιμο!

Ειναι να απορει κανεις με τις πολιτικες παραδοξοτητες της χωρας μας,μοιαζει ωσαν οι πολιτικοι μας να μην κατανοοουν ουτε τα αδιεξοδα ουτε το μη βιωσιμο τετοιων επιλογων ουτε τους κινδυνους για την ομαλαοτητα της χωρας.

Μονο κριτηριο τους φαινεται να ειναι μια εκ πρωτης οψεως ακατανοητη ιερη μανια τους να εγκαταστησουν παση θυσια μονιμα στη χωρα οσον δυνατον μεγαλυτερο πληθος αλλοδαπων πληθησμων,αδιαφοροντας για το αδιεξοδο και μη βιωσιμο κοινωνικοοικονομικα αυτης της περιεργης και ανησυχητικης ως προς τα κινητρα και τις επιδιωξεις εμμονης...

Ανώνυμος είπε...

Μετρα για την διευκολυνση του εποικισμου...

Οχι λοιπον στη νομιμοποιηση νεων εποικιστικων κυματων λαθραιων λεει το υπουργικο.

Ομως επιμενει στην παραδοξη και αδιεξοδη πληρως πολιτικη του εποικισμου.

Οι εχοντες εκ των υστερων "αδεια" παραμονης αποφασιζει το υπουργικο κατα τροπο παραδοξο να τους ενισχυσει καθοσον δεν εχουν εργασια και δυσκολευονται (βλεπε αδυνατουν) να παραμεινουν διαβιουντες στη χωρα και να συμ-πληρωσουν τα ετησια προβλεπομενα ενσημα ελαχιστα.

Συνεχιζει δηλαδη στην πολιτικη παραδοξοτητας που ηδη παραγει αδιεξοδα και κοινωνικους κινδυνους για τη χωρα,φορτωνοντας στρατιες αλλοδαπων απορων στον ταλαιπωρο τραχηλο του ελληνα (φορολογουμενου) και επιμενοντας πεισματικα να τιους μετατρεψει περαν πασης πραγματικοτητας σε μονιμους κατοικους της χωρας απο αδειουχους προσωρινης εργασιας!

Σε ολες τις σοβαρες χωρες με το τεραστιο προβλημα εποικισμου της ελλαδας,θα ηταν χρυση ευκαιρια η τεραστια υφεση της χωρας να ελεγχθει ο αριθμος τους σε λογικα υψη επανερχομενος,να αποσυμφορηθει η χωρα απο τους πλεοναζοντες που η συνεχιση διαμονης ειναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΗ απο καθε πλευρα,και να προστατευθει το συμφερον των πολιτων και οι αναγκες των ντοπιων νεων και μη ανεργων σε εργασια και κεφαλαιακες επενδυσεις ειδικευμενων θεσεων.

Σε ολες πλην της ελλαδας!Εδω η κυβερνηση αντι να επαναπατρισει οπως ειναι το παντου λογικο (πηγαινετε μονον στα πλουσια εμιρατα του κολπου λ.χ) τους αδυνατουντες αλλοδαπους να εργαστουν πλεον στη χωρα ολοκληρωνοντας τις προσωρινες χρονικες αδειες παραμονης ως μη εχουσες πλεον λογο υπαρξεως,αντιθετα επιλεγει λοιπον να τους φορτωσει στις πλατες της οικονομιας και της ελληνικης κοινωνιας κατα τροπο προδηλα παραδοξο και μη βιωσιμο!

Ειναι να απορει κανεις με τις πολιτικες παραδοξοτητες της χωρας μας,μοιαζει ωσαν οι πολιτικοι μας να μην κατανοοουν ουτε τα αδιεξοδα ουτε το μη βιωσιμο τετοιων επιλογων ουτε τους κινδυνους για την ομαλαοτητα της χωρας.

Μονο κριτηριο τους φαινεται να ειναι μια εκ πρωτης οψεως ακατανοητη ιερη μανια τους να εγκαταστησουν παση θυσια μονιμα στη χωρα οσον δυνατον μεγαλυτερο πληθος αλλοδαπων πληθυσμων,αδιαφοροντας για το αδιεξοδο και μη βιωσιμο κοινωνικοοικονομικα αυτης της περιεργης και ανησυχητικης ως προς τα κινητρα και τις επιδιωξεις εμμονης...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...